ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2017 | 00:46

Τι νομίζετε

Ακολουθει κάτι άσχετο με την θεματολογία των εξομολογήσεων. Θέλω να φτιάξω το βιογαρφικό μου αλλά δεν έχω και πολλά να γράψω, είμαι 26 χρονών, μακροχρόνια άνεργος και είμαι σε ένα δίλλημα όσο αφορά το αν αξίζει να εντάξω σ'αυτό κάποιες δουλειές οι οπόιες δεν είχαν λήξει καλά. Για παράδειγμα είχα εργαστεί ρεσεψιον για 4 μήνες αλλά είχα παραιτηθεί. Έχω μάθει κάποια πράγματα αλλά ήταν η πρωτη μου δουλειά, έκανα λάθη και σταμάτησα. Αξίζει να το αναφέρω ως εργασιακή εμπειρία ή λέτε να επικοινωνήσουν μαζί τους για να μάθουν περισσότερα κι ετσι να μου έρθει μπουμεραγκ; Αν δεν αναφέρω ότι εργάστηκα κάπου ( που έτσι κι αλλιως δεν έχω και πολλά αξιόλογα) λέτε να είναι καλύτερα; Το βιογραφικό θα είναι διαδικτυακό και δεν θα μπορώ να το αλλάζω αναλόγως με τις απαιτήσεις της κάθε αγγελίας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα μπορούσες να το αναφέρεις γενικά, χωρίς την επωνυμία του εργοδότη, δηλαδή σε τι χώρο πχ ξενοδοχείο τάδε κατηγορίας, τι αρμοδιότητες είχες, με ποια προγράμματα δούλευες στον Η/Υ κτλ. 4μήνες είναι καλύτεροι από το τίποτα και τα λάθη αναμενόμενα σε έναν αρχάριο.Αν έκανες κάποια εργασία, έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά άφησες ευχαριστημένο τον υπεύθυνο, προσπάθησε να του πάρεις συστατική επιστολή.2-3πραγματάκια μάζεψε και θα κάνεις καλή αρχή.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ