ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2017 | 12:23

????

Ειναι αρραβωνιασμενοι. Θελει να δει την κοπελα του να κανει σεξ με αλλον. Την αγαπαει?
50
 
 
 
 
σχόλια
Αλκμήνη,είναι φανερό ότι προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κάνετε την Καραβάν' να το "βουλώσει". Δεν θα ήθελα με τίποτα να το έβλεπα αυτό σε μία ζωντανή συζήτηση.
Αν και ειμαι γυναίκα (το αναφέρω γιατι από το username μου δεν φαίνεται), νομιζω οτι οι ερωτικές φαντασιώσεις ειναι ομορφο να μοιράζονται με το σύντροφο. Δεν θα έθετα θέμα αγάπης λόγω αυτού. Θέμα αγάπης (που πάει μαζί με το σεβασμό), θα έθετα αν προσπαθεί να της το επιβάλλει. Μπορούν να κουβεντιάσουν λίγο τις φαντασιώσεις τους και να βρουν τα κοινά σημεία. Αν μπορέσουν να το κάνουν αυτό, τότε ναι αγαπιούνται. Επίσης, δεν αναφέρεις αν τα βρίσκουν σεξουαλικά οι δυο τους. Και αυτό είναι σημαντικό. Αν δεν τα βρίσκουν, τότε αστα να πάνε. Η πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους δεν θα λύσει το πρόβλημα
Ενδέχεται να είναι μαζοχιστής. Σε αυτή την περίπτωση, όσο μεγαλύτερη είναι η αγάπη του γι'αυτήν, τόσο μεγαλύτερη η οδύνη από την "κατάκτηση" της από έναν άλλο άντρα, και ακόμη μεγαλύτερη η ηδονή από την οδύνη.
Νομίζω έκανες το πιο διορατικό σχόλιο που έγινε σε αυτή την εξομολόγηση! Όταν κάποιος δεν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και νιώθει στο βάθος κατώτερος αποζητά κατά κάποιον τρόπο τον ευτελισμό όπως εκδηλώνεται πιο άμεσα στις ερωτικές του ορέξεις.
Bεβαίως και έκανε το πιο διορατικό σχόλιο ο/η Tony αλλά η "ψυχολογική" εξήγηση που δίνεις εσύ Αλκμήνη είναι παντελώς αδόκιμη (δεν φταις βέβαια επειδή αυτά γράφουν τα περιοδικά και το δίκτυο σε εκλαϊκευμένες αναρτήσεις που δεν απευθύνονται σε κοινό που γνωρίζει πρώτο χέρι). Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Δεν υφίσταται εξίσωση του ερωτικού μαζοχισμού με αίσθηση κατωτερότητας του εαυτού. Οι μαζοχιστές κι οι υποτακτικοί (δεν είναι ούτε αυτά τα δύο πλήρως εξισούμενα για να είμαστε επακριβείς) είναι συνήθως δυνατά άτομα με ψυχικά αποθέματα. Το ότι επιζητεί να νιώσει ταπείνωση δεν σημαίνει ότι ξαναζεί κάποιο κάμπλεξ ή τραύμα απαραιτήτως. Σημαίνει ότι έτσι είναι καλωδιωμένος ο εγκέφαλός του.
Αρραβωνιάζονται ακόμοι οι άνθρωποι, ε; Από το '92 έχω να το δω, ήταν ωραίο πάρτυ θυμάμαι, ευκαιρία οι καλεσμένοι να βάλουμε τα καλά μας!Ξέρω, ο καθένας τον πόνο του εδώ μέσα !
Λοιπόν παιδιά επειδή τελευταία έχω κάνει κι εγώ τη συζήτηση με τον δικό μου ο οποίος δεν είναι Ελληνας και ισχυρίζεται πως ευθύνεται ο τρόπος που μεγάλωσα γι αυτό είμαι "συντηρητική" εχω να πω το εξής: Ισως έχει δίκιο, αλλά μπορούμε πράγματι να αποβάλουμε τον τρόπο που μεγαλώσαμε? Αξίζει μια τέτοια προσπάθεια? Προσέξτε με, δεν εκθειάζω την πατριαρχική Ελληνική κοινωνία. Η ίδια θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά προοδευτικό, όμως πραγματικά όταν είμαι στην αρχή του έρωτά μου για κάποιον δεν μπορώ να φανταστώ άλλους ανθρώπους στο μεταξύ μας σεξ. Πιστεύω πως δεν ισχύει το ίδιο για το όταν περάσουν κάποια χρόνια γι αυτό και καταλαβαίνω κάπως τους swingers. Οπως και να χει, θέλω να καταλήξω στο οτι, ο τρόπος που μεγαλώσαμε είναι αναπόφευκτο κομμάτι της προσωπικότητάς μας, μπορεί να είναι καλό ή κακό αλλά είναι αυτό που είναι. Γιατί να έχει δίκιο κάποιος που ζητά παραπάνω συμμετέχοντες στην ερωτική πράξη και εκείνος που δεν θέλει να είναι κατακριτέος? Σκοπός δεν είναι να είμαστε όλοι χαρούμενοι? Γιατί η ευτυχία του "προοδευτικού" μετρά παραπάνω από τον άλλο που δεν μεγάλωσε στη Σουηδία :P ? Προσωπικά η δική μου απάντηση στο φίλο μου για να λήξει και η κουβέντα είναι πως αυτό που εκεινος θέλει δεν μπορώ να του το δώσω γιατί δεν νιώθω έτσι, κι αν αυτό πιστεύει οτι θα του λείψει από τη ζωή του θα ήταν καλύτερα να χωρίσουμε γιατί το να υποχρεώσεις κάποιος να συμβιβαστεί είτε προς τη μια ειτε ως προς την άλλη κατεύθυνση κατ αρχήν δεν είναι βιώσιμο (ο άλλος κάποια στιγμή θα μπουχτίσει και θα φύγει) και από την άλλη είναι και ανήθικο για μένα. Δεν θέλω να το κάνω σε ανθρώπους που αγαπώ.Γι αυτό λοιπόν θεωρώ πως πρέπει να δρούμε με σεβασμό πρωτίστως προς τον εαυτό μας και μετά προς τον σύντροφό μας. Αν επιμείνει εν τέλει στο ομαδικό σεξ ο δικός μου δεν σέβεται εμένα. Αν εγώ σέβομαι τον εαυτό μου πρέπει να φύγω από την κατάσταση που με ενοχλεί. Αν εκείνος θεωρεί πως δεν τον σέβομαι μη δεχόμενη να ικανοποιήσω τη φαντασίωσή του, μπορεί να φύγει επίσης. So simple as that!
Αρα λοιπον μεσω συζήτησης των "θέλω" καταλήγεις στο οτι ουτε αυτός ειναι ανώμαλος ούτε εσυ εισαι ξενέρωτη κ αν κ οι δυο συμφωνήσετε τότε δεν παύει ο ένας να σέβεται τον άλλο σε όποια απόφαση κ να πάρετε.
Αυτός ήταν ο σκοπός της συζήτησης. Θα δείξει βέβαια αν πήγαν όλα καλα γιατι ο τύπος φάνηκε να θορυβήθηκε από το "ας χωρίσουμε αφου είμαστε διαφορετικοί". Οπότε ελπίζω η απο κοινού απόφαση που πάρθηκε να μη μου ζητηθεί συμμετοχη σε τρίο μεσοπρόθεσμα να μην πάρθηκε στο φόβο οτι θα χωρίσουμε...
Με το σχόλιό σου συμφωνώ απολύτως. Το έθεσες πολύ λογικά!Σεβασμός και επικοινωνία είναι τα βασικά συστατικά μιας καλής σχέσης. Δεν είναι όμως θέμα "αγάπης" (κι αυτό εντοπίσαμε άλλωστε νομίζω προηγουμένως μιας κι αυτή τη λέξη κι έννοια χρησιμοποιεί η εξομολογούμενη). Το πρόβλημα με κάθε αντίστοιχο δημόσιο διάλογο για έγκειται στο ότι οι εκ διαμέτρου αντίθετες δύο ομάδες διαλεγόμενων δεν μπορούν να αντισταθούν στο να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον (όχι εδώ μέχρι στιγμής αλλά γενικότερα). Οι μεν κατηγορούν τους δε κι οι δε τους μεν κι άκρη δεν βγαίνει. Αλλά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα του διαδικτύου και των μέσων όπως φαίνεται. Δεν έχει να κάνει η θεματολογία. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για θετικές επιστήμες vs ανθρωπιστικές ή για το ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Το πρόβλημα με κάθε αντίστοιχη πραγματική κατάσταση που προκύπτει αντίστοιχο σκάλωμα όμως είναι ότι αυτό που λες σοφά παραπάνω "ε τότε αποχωρώ" δεν εφαρμόζεται. Το συντηρητικότερο μέλος επιμένει να θέλει να πείσει το πιο "προχώ" (ας το πούμε έτσι αν και διαφωνώ με αυτές τις ορολογίες) ότι αυτό που του ζητάει είναι άρρωστο και διεστραμμένο με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα τεράστιο σύνδρομο ενοχής στο άλλο μέλος που θα κατακρημνίσει την σχέση τελικά και θα την φθείρει εκ των έσω. Δεν είναι δηλαδή η άρνηση του βίτσιου αλλά η απόρριψη της ολότητας του άλλου ατόμου (λες και το βίτσιο του δεν είναι δικό του κομμάτι) που πονάει και πληγώνει. Και τελικά απομακρύνει. Ανεπανόρθωτα. Άλλο δεν θέλω να κάνω κάτι (δικαίωμά της και γούστο της καπέλο της στο κάτω κάτω) κι άλλο ερμηνεύω το αίτημά σου με το δικό μου αξιακό σύστημα όπως με βολεύει ή όπως έμαθα να το βλέπω μέσα από τα κοινωνικά γυαλιά (δλδ. "δεν μ'αγαπάει αλλιώς θα με ήθελε αποκλειστικά"). Πριν ενάμιση χρόνο πχ. μια κοπέλα που διεκδικούσε δάφνες ποιότητας για τον εαυτό της πχ. μας ρωτούσε πεισματικά "μα πώς μπορείς να κάνεις έρωτα μ'ένα κωλάντερο;" (έτσι τόσο ποιοτικά!) και παρόλο που της εξηγούσαμε με υπομονή (ότι δηλαδή αυτό που εσένα δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει σε άλλους για τους τάδε και δείνα λόγους) δεν εννοούσε να καταλάβει και απαξίωνε όσους διαφωνούσαν. Αυτή την παθολογία σχολίασα με τόσο πάθος σε αυτή την εξομολόγηση εγώ προσωπικά κι όχι αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να γίνονται πολλαπλά ερωτικά σχήματα στις σχέσεις. Ας γίνεται ό τι αποφασίσουν οι συντελεστές της σχέσης αρκεί να μην υφίστανται παρερμηνείες.
Συμφωνώ στο οτι το να εκμηδενίσεις τον αλλο επειδή έχει άλλα γούστα στο σεξ είναι δείγμα συντηρητισμού και μισαλλοδοξίας. Και θεωρώ πως στο σέξ είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα για να μην καταντήσει μια βαρετή διαδικασία όμως πρέπει να ξέρεις και τα όριά σου όταν ξέρεις οτι κάτι θα σε πληγώσει δεν πας γι αυτο. Και κάτι τελευταίο παιδιά οταν κάποιος ζητάει κάτι στο σεξ, επειδη από μόνο του είναι μια διαδικασία στην οποία το άτομο δίνεται, πρέπει να μπορείς και να κάνεις τον άλλον να θέλει να σου δοθεί τόσο. Και αυτό δεν εχει να κάνει τόσο με το πόσο καιρό είστε μαζί ή με το πόσο αγαπάς κάποιον. Δεν μπορώ ακριβώς να το περιγράψω με λέξεις αλλά με κάποιους από τους εραστές μου ήμουν πιο πρόθυμη να δοκιμάσω πράγματα σε σχέση με άλλους.
Επίσης με βρίσκεις σύμφωνη Ανώνυμη με το σχόλιό σου στο 18:22Mεγάλη αλήθεια το "οταν κάποιος ζητάει κάτι στο σεξ, επειδη από μόνο του είναι μια διαδικασία στην οποία το άτομο δίνεται, πρέπει να μπορείς και να κάνεις τον άλλον να θέλει να σου δοθεί τόσο". (Μην το κάνουμε βέβαια δικαιολογία-καραμέλα! χοχοχο)
Aν επιτρέπεται και με την ανοχή σου σε μιά τόσο προσωπική ερώτηση αλλά από ακατάβλητη περιέργεια. Τι εθνικότητας είναι ο σύντροφός σου Ανώνυμη;Εννοείται ότι δεν απαντάς αν δεν θες μιας και δεν με αφορά.
Τίποτα από τα δύο όλως περιέργως.Δεν ήταν χαρακτηρισμός προσώπου αλλά αναφορά στο συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας του σώματος. Αναφερόταν στην διενέργεια πρωκτικού έρωτα από άντρα προς γυναίκα.
Για αυτό τον λογο ψάχνουν εναν well hung fit guy ή A male. Βεβαια υπαρχουν κ οι bi-curius σύζυγοι που με την προτροπή της συζυγου θα δοκιμασουν,οι passive κ submissive σύζυγοι κ αυτοι που απλα γουστάρουν ενα όργιο. Επισης μπορεί κ με προτροπή της συζύγου να το ζητα ο ανδρας.
(Ατιμο κινητό) Είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον και να μπορείς να τον μοιραστείς σεξουαλικά. Οι ελάχιστες περιπτώσεις που ξέρω συνήθως είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν αποκλείω τους νεότερους, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλες πληροφορίες.
Ξέρετε τι μου κάνει εντυπωση; Ότι αν αποκαλέσω εδώ στη lifo έναν ομοφυλόφιλο "παλιοπουστα" θα πέσετε να με φάτε, ενώ όταν κάποιος μιλάει για συμμετοχικές μη μονογαμικές μορφές έρωτα (τις οποίες, σημειωτέον, προτιμώ) πέφτετε να τον φάτε κι αυτόν. Έχω την εντύπωση πως η αποδοχή από την κοινότητα εδώ δεν είναι τόσο ανεκτική στο διαφορετικό, παρά το γεγονός ότι παρουσιάζεται έτσι. Κι από αυτή την εξομολόγηση και άλλες τελικά προκύπτει πολύς συντηρητισμός...
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!! Η προοδευτικότητα είναι όπου δεν μας τσούζει ο δικός μας κώλος. Πού την είδες την προοδευτικότητα; Καρασυντηρητικοί του κερατά είναι οι περισσότεροι. Γι'αυτό είναι ένα απέραντο κέρατο-κρεβάτι η Ελλάδα κι υπάρχει αυτός ο πανταχού παρών φαρισαϊσμός. Και θα συνεχίσει με τα μυαλά που κουβαλάει. Επίσης έχει γίνει λάστιχο η έννοια "ρομαντισμός" και βαφτίζουμε την ανικανότητά μας να αγαπήσουμε μη κτητικά και εγωϊστικά με τέτοιες παρλαπίπες. Όχι όλοι. Αλλά αρκετοί.
Συνήθως κράζω με λαϊκές εκφράσεις, αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνομαι οτι στο συγκεκριμένο θέμα θα χανόταν αυτό που ήθελα να πω αν τα λεγα πιο χύμα. Συνεπώς επέλεξα έναν πιο PC τρόπο με μία πρέζα ελαφριάς ειρωνίας. Κάτι σαν το σχόλιό σου περι βουλωμένου γράμματος... ;-p
Μπορείς να καταλάβεις αν σε αγαπάει με το αν σου επιτρέψει να διαλέξεις η ίδια τον παρτενέρ σου σε αυτό πχ κάποιον πρόθυμο πρώην, κάποιο φλερτ από τη δουλειά/φίλο/απωθημένο κτλ., χωρίς να του πέφτει λόγος.(Χεχε)
Το πνεύμα σου οξύτατο ως συνήθως Λεμόνι (χαχα γέλασα με αυτό που προτείνεις) αλλά είπαμε να εκπληρώσουν φαντασίωση (και να περάσει κι εκείνη καλά) κι όχι να κάνουν κώλο την καθημερινότητά τους κατόπιν! *Φαντάσου τι θα γινόταν αν πρόκειται για άτομο που συναντά καθημερινά ή αποκτά βλέψεις κτήσης κλπ.
Χαχα, μα να μην το διασκεδάσουμε λίγο;Καταλαβαίνω οτι μπορεί σε κάποιον να ξυπνήσει φοβερό και τρομερό πάθος το να κατακτά άλλος κάτι"δικό του" που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσε δεδομένο. Η ζήλεια πολλές φορές δρα ως αφροδισιακό και το να διεκδικεί άλλος τον άνθρωπό σου ενδέχεται να προκαλέσει ντελίριο, αλλά με λίγο ξινό χιούμορ υπενθύμισα και την άλλη παράμετρο:Το ρίσκο να παρα-περάσει καλά η αρραβωνιάρα και ο τύπος να βρεθεί με την... ιδέα στο χέρι!
Ω ναί! Υπάρχει το ρίσκο. Γι'αυτ'ο αυτά τα πράγματα πρέπει να τα επιχειρούν άνθρωποι και πολύ ώριμοι με τα θέλω τους και πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. ;)
Bρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι αν ήταν το αντίστροφο (να θέλει δηλαδή να κάνει τρίο με δεύτερη γυναίκα στο παιχνίδι) θα ήσουν απολύτως σίγουρη ότι δεν σε αγαπάει και θα διαμαρτυρόσουν έντονα. Ενώ τώρα προβληματίζεσαι και μας ρωτάς αν πρόκειται για ένδειξη μη αγάπης επειδή παραβιάζει το στερεότυπο "κτητικότητας".Το ζήτημα των ερωτικών φαντασιώσεων είναι πάρα πολύ μπλεγμένο και σύνθετο και οι γυναίκες στο συγκεκριμένο κομμάτι στην Ελλάδα είναι ως επί το πλείστον πάρα πολύ κολλημένες σε συγκεκριμένες ιδέες που έχουν περαστεί από την παιδική τους ηλικία ήδη με χιλιάδες τρόπους. Η πραγματικότητα είναι ότι η ευρεία πλειοψηφία των ανδρών έχει φαντασιώσεις με συμμετοχή περισσότερων των ενός ατόμων στο σχήμα (απολύτως συμφωνημένα εννοώ) και απλώς δεν τις εκπληρώνει επειδή δεν δέχονται οι περισσότερες παρόλο που είναι από τις φαντασιώσεις που θα ήθελε να πραγματοποιήσουν οι έχοντες τις φαντασιώσεις. (Γιατί υπάρχουν και φαντασιώσεις που ο/η φαντασιώνων/ουσα ΔΕΝ θέλει να τις πραγματοποιήσει)Αν το να αρνείσαι στον άλλον να εκπληρώσει κάτι που βαθιά μέσα του το θέλει πάρα πολύ αποτελεί έκφραση ερωτικής αγάπης είναι επομένως κάτι που συζητιέται. Μάλλον πρόκειται για έκφραση ερωτικού εγωϊσμού. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις δεν μπορεί κάτι αν επιβληθεί. Πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Τέλος μπορείτε ανέτως να έχετε μια καταπληκτική προσομοίωση της διαδικασίας χρησιμοποιώντας διάφορα toys/strap ons κλπ. Πληροφοριακά πάντα.
Μην σας δω εσάς τις αρνητικοψηφίσασες να αναρωτιέστε κατόπιν "τι να κάνω για να τον κερδίσω/ξανακερδίσω;". Αφού σας τα αιτούνται και δεν τα κάνετε! Όλα δικά σας; Δεν γίνεται. ΥΓ. Επειδή ζούμε σε πατριαρχική κοινωνία έχουμε μάθει νωρίς νωρίς ότι για να γίνει σεβαστή η γυναικεία παρουσία/ύπαρξη πρέπει το σεξ να είναι μέσο εξουσίας και ανταλλακτικό είδος. Η άρνηση λοιπόν είναι ένα παιχνίδι εξουσίας στο βάθος. "Θα μου αποδείξεις τον σεβασμό σου στη σχέση μας από αυτά που ΔΕΝ θα κάνεις" (Προσέξτε τον αποφατικό προσδιορισμό της δυναμικής παρακαλώ).
Η μέση γυναίκα έχει μαύρα μεσάνυχτα από το τι καυλώνει ένα μέσο άντρα. (Και φταίει η μανούλα της);;;;ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΙΔΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ
Katana μου καλή πολλές από αυτές τις κοπέλες δεν έχουν οργασμό ούτε μόνες τους επειδή έχουν κάκιστη σχέση με το σώμα τους (και πάλι δεν φταίνε οι ίδιες οι καψερές αλλά οι προσλαμβάνουσες που έχουν από την οικογένεια και την κοινωνία γενικότερα). Όχι ότι όλοι οι άντρες ξέρουν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι προσπαθούν. Έστω για την τιμή των όπλων. Ξέρεις πολλές γυναίκες αντίστοιχα που άμα τους πουν "δεν κάνεις καλό τσ#μπούκ#"(που δεν τους το λένε από φόβο) θα ξαναπροσπαθούσαν; Εδώ δεν πρόκειται για ζήτημα φεμινιστικής ισότητας (μαζί σου κατά τ'αλλα). Το πήρες στραβά το θέμα. Εκφράζει μια αμφισβήτηση της αγάπης του επειδή ζητάει κάτι έξω από τις νόρμες. Δεν λέει ότι θα κακοπεράσει. Κάνει ηθική και ποιοτική αποτίμηση στο αίτημα το ίδιο σε θεωρητικό επίπεδο!
Θα συμφωνήσω πλήρως με την Καραβάν, και κυρίως στα μαύρα μεσάνυχτα τα οποία αναφέρει για τη μέση γυναίκα καθώς και για τα κάθε είδους κολλήματα στην Ελλάδα, Ελλήνων τε και Ελληνίδων. Και για να μην αδικώ τις Ελληνίδες, και οι Έλληνες έχουν κάτι πολύ ωραίες ιδέες για τις ''κυρίες'' συζύγους τους με τις οποίες δεν επιτρέπεται να κάνουμε πράγματα τα οποία κάνουμε με τις τσούλες που έχουμε για γκόμενες.
Ω βεβαίως δεν είχα πρόθεση να αφήσω την πατρικά δοθείσα τούτη αντίληψη εις τους άρρενες των καθ'ημάς απ'έξω! Το γνωστό σύνδρομο Παναγία-πόρνη. Απλώς γυναίκα ανήρτησε την παρούσα εξομολόγουση γι'αυτό εστίασα εκεί.Γενικώς σεξουαλική αγωγή από την οικογένεια και το περιβάλλον για τα μπάζα.
Ακριβώς έτσι όπως τα λες Καραβάν: για τα μπάζα. Απορώ πώς μπορώ να διακρίνω τον άνθρωπό μου σε ''πνεύμα'' για το οποίο τον επιθυμώ και ''σάρκα'' για τον οποίο τον θεωρώ κάτι ανώτερο και με τον οποίο ''απαγορεύεται'' να κάνω πράγματα, για τα οποία υπάρχουν οι ''πόρνες'' (παντός είδους).
Διαφορετικό κομμάτι από τη ζωη; τι είναι δηλαδη; κομμάτι του θανάτου ; Όλα κομμάτια της ζωής είναι που μας προσδιορίζουν και τίποτα δεν είναι αποκομμένο.Όταν είσαι ερωτευμένος δεν αντέχεις στην ιδέα να μοιραστείς έστω και καθαρά σεξουαλικά τη συντροφο σου με άλλον ..
Η σεξουαλική ζωη ενός ζευγαριού διαφερει απο την καθημερινότητα! Υπάρχουν πολλα ειδη κ τάσεις που επιτρεπουν τετοιου είδους σχέσεις κ το ιδιο το ζευγαρι το απολαμβάνει. Μην μπερδεύεις τις σεξουαλικές προτιμήσεις με την αγαπη.
Αναφερόμουν στο σχόλιο σχολιαστή Lena."Όταν είσαι ερωτευμένος δεν αντέχεις στην ιδέα να μοιραστείς έστω και καθαρά σεξουαλικά τη συντροφο σου με άλλον"

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ