ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 12:56

what a fake country

Με τόση μοναξιά γύρω και ουσιαστικά λίγοι δεσμευμένοι να κάνουν σεξ με πολλές αλλά μετρημένες στα δάχτυλα φορές απορώ πως αυτοαποκαλούμαστε πρωταθλητές στο σεξ στην Ευρώπη μην σας πω παγκοσμίως μέσα από έρευνες. Παιδιά όταν κάνεις σεξ 2-3 φορές τον χρόνο ή όταν μένεις μόνη σου 2-3 χρόνια επειδή δεν συμβιβάζεσαι και αυτό να συμβαίνει στο 90% του πληθυσμού μας κάνει πρωταθλητές στην αμαμία. Έχετε πάει ποτέ στο εξωτερικό να δείτε τι συμβαίνει; Μα ποιος κάνει αυτές τις έρευνες στην Ελλάδα του "δειχνομαι" ρε παιδιά. Και όπως είχε πει ποτέ κάποτε ένας σοφός "Οι Έλληνες μαμάνε με λούτσες αλλωνών"
15
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζομαι οτι απαντάνε άνθρωποι σε σχέση συνήθως.Οπότε αν κάνουν τόσο σεξ, θα είναι σε σχέση. Δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως εγώ με τον δικό μου, του δίνουμε και καταλαβαίνει ! :)
(https://betterexplained.com/articles/understanding-the-pareto-principle-the-8020-rule/)O Pareto μας υποδεικνύει ότι οι διατομικές επιδόσεις κατανέμονται άνισα.Το ερωτικό παίγνιο αποτελεί δυναμικό σύστημα και ως εκ τούτου επιβραβεύει τους τολμηρούς γνωστικούς και όχι τους εύπορους αποκλειστικά.
Μια χαρά κάνουν σεξ κι οι Έλληνες κι οι Ισλανδοί/Σουηδοί/Φιλανδοί κτλ, που τους θεωρούμε κρυόκωλους, κι οι Κινέζοι/Κορεάτες/Ιάπωνες, που τους θεωρούμε αντισεξουαλικούς( ή καλύτερα ασεξουαλικούς), κι οι Αφρικανοί που πεινάνε, αλλά γεννοβολάνε με ταχύτητα φωτός, μέχρι και οι Σύροι και λοιποί λαοί που βρίσκονται σε εμπόλεμες καταστάσεις, με λίγα λόγια ολάκερος ο πλανήτης απ' άκρη σ' άκρη βρίσκει χρόνο να συνουσιάζεται και καλά κάνει, γιατί, ακόμα κι αν κάποιοι ίσως θεωρείτε υπερβολή να αναφερόμαστε στο σεξ σαν βιολογική ανάγκη, τουλάχιστον δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ότι είναι μια αναγκαία - για το στρες και τα βάσανα της ζωής - απόλαυση. Οπότε, γιατί έχει τόση σημασία σε ποιον δίνουν το βραβείο του σούπερ εραστή τα γκάλοπ της Durex ή του Cosmopolitan;Επίσης, μου έκανε εντύπωση που κάνετε λόγο και για όσους απέχουν μεγάλο χρονικό διάστημα από την σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά αναφέρεστε μόνο στις γυναίκες, χαρακτηρίζοντάς τες εμμέσως αγ_μητες που περιμένουν τον mr. Τέλειο και δε συμβιβάζονται με άλλους, για τους αντίστοιχης κατηγορίας άντρες έχετε να πείτε τίποτα ή μήπως οι αγ_μητοι είναι απλώς άτυχα πλάσματα που οι "κάρχιες γυναίκες" δεν μπορούν να εκτιμήσουν; Και μια διευκρίνηση: το ότι κάποιος/κάποια είναι μόνος/μόνη, δηλαδή χωρίς σχέση, ίσως και χρόνια ολόκληρα, αυτό δε σημαίνει πως όλον αυτό τον καιρό δεν έχει κάνει και σεξ. Όπως και το αντίθετο.
Σχετικά με την 2η παράγραφο σου, υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά:αυτός που δεν έχει πάει για χρόνια με γυναίκα -συνήθως- δεν είναι επειδή το επέλεξε (όπως η γυναίκα). Μπορεί να είναι ντροπαλός, χωρίς αυτοπεποίθηση (οι γυναίκες το μυρίζονται αυτό), όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμος, άνεργος (huge turn off) κλπ κλπ.Καμία σχέση λοιπόν. Οι γυναίκες είναι αφάνταστα πιο επιλεκτικές. Δεν είναι ότι δεν έχουν προτάσεις.Ακόμα και σε ένα Tinder να μπεις (και με αρσενικό και θηλυκό προφίλ), θα δεις την τεράστια ανισορροπία που υπάρχει... δεν υπάρχει «ισότητα», δυστυχώς.
Δηλαδή δεν υπάρχουν γυναίκες που να είναι εξίσου ντροπαλές, χωρίς αυτοπεποίθηση, όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμες ή άνεργες που να δυσκολεύονται κι αυτές στις διαπροσωπικές τους σχέσεις κι άρα και στο να τις πλησιάσουν οι άντρες; Ρώτα λίγο και καμιά παχύσαρκη κοπελίτσα, που απέχει πολύ από τα ιδανικά στάνταρ σας, πόσοι της την πέφτουν συνήθως; Μιλιούνια; Τώρα αν αναφέρεσαι σε γυναίκες με υπέρμετρη ομορφιά, ε, λογικό να είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές, γιατί πολύ απλά έχουν μεγάλη ζήτηση κι άρα μεγαλύτερη γκάμα να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν πως τους ταιριάζει καλύτερα. Εσείς δηλαδή δεν καθοδηγήστε από το γούστο σας, πάτε με την πρώτη τυχούσα ακόμα κι αν δε σας αρέσει καθόλου;Οι περισσότεροι βέβαια ισχυρίζεστε ότι μια γυναίκα, όσο άσχημη κι αν είναι, ακόμα κι αυτήν κάποιος θα την πλησιάσει. Κι αυτόν τον κάποιο τον προσμετράτε στις ερωτικές της προτάσεις, ασχέτως αν πρόκειται για τον λιγούρη της γειτονιάς που από την αγαμία του κοντεύει να την πέσει μέχρι και στην αδερφή του. "Ααααα, σου την έπεσε Κατερινάκι ο κυρ Μήτσος έμαθα. Εντάξει, είναι 40 χρόνια μεγαλύτερός σου και μερικές φορές τον έχω πετύχει να κόβει βόλτες έξω από το λύκειο, αλλά δεν έχει σημασία. Τυχερούλα, με τις κατακτήσεις σου! Τι; Δε σου αρέσει; Έλα τώρα που επιλέγεις κιόλας! Είσαι ήδη έξι μήνες μπακούρω, θέλεις να κλείσεις κι άλλους έξι; Πάρε την προσφορά που σου δόθηκε και πες κι ευχαριστώ που γύρισε και σε κοίταξε ο μπαρμπα Μήτσος, ντίβα!"Κι επειδή κυκλοφορώ έξω στον κόσμο κι η όρασή μου είναι ακόμα εξαιρετική, δε βλέπω μόνο όμορφους ζευγαρωμένους, βλέπω και λιγότερο εμφανίσιμους κι αταίριαστα ζευγάρια κι απ' όλα, αυτοί δηλαδή πώς τα κατάφεραν και βρήκαν ταίρι και δεν είναι παρθένοι μέχρι τα 40 τους; Είχαν στηθεί όλοι μπροστά από έναν τοίχο και περνούσαν γυναίκες και τους διάλεγαν σαν τα πεπόνια από το καφάσι του μανάβη; Ούτε εμείς σας διαλέγουμε ούτε εσείς μας διαλέγετε, αλληλοδιαλεγόμαστε τέλος πάντων, αμοιβαίο πάει αυτό. Και δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα, όπως κι αν είσαι σίγουρα θα υπάρχει εκεί έξω κάποιος που θα βρει κάτι σε εσένα που θα τον γοητεύσει, δεν είναι μόνο η ομορφιά και το χρήμα γοητεία, φίλτατε.
Αρνι τα ακρως υποτιμητικα σου σχολια για τον μπαρμπα Μητσο της γειτονιας δε σε τιμουν ιδιαιτερα. Καθε αντρας εχει αναγκες, απλα εσεις εχετε δημιουργησει ενα προτυπο αντρα που σας εχει πλασαρει η tv και το internet και τους αλλους τους αποκαλειτε λιγουρια. Καθενας εχει τις αναγκες του και με το να σχολιαζεις με αυτο τον τροπο (λιγουρη) τον οποιονδηποτε, μονο εσενα κανει να φαινεσαι ηλιθια. Just saying
Έτσι ακριβώς. ΟΛΟΙ/ΕΣ έχουμε ανάγκες, ΟΛΟΙ/ΕΣ χρειαζόμαστε σεξ!Συνεπώς δεν καταλαβαίνω αυτό τον υφέρπων ρατσισμό προς ένα μεγάλο μέρος (80%) των αντρών...Εφόσον δεν σας αρέσει το slut shaming (και καλά κάνετε), εσείς γιατί κάνετε ligouri shaming; Έχουμε «ισότητα» τελικά;
IoannaSpyr,το ότι κάθε άντρας έχει ανάγκες, όπως λες, αυτό δε του δίνει το δικαίωμα να φέρεται χωρίς σεβασμό στις γυναίκες, απαιτώντας από εκείνες την ικανοποίηση των αναγκών του. Η σεξουαλική παρενόχληση, σου λέει κάτι; Πρέπει δηλαδή να είμαστε ανεκτικές και να δείχνουμε κατανόηση και συμπόνοια στον κάθε άκυρο που θέλει να μας πηδήξει, επειδή "έχει τις ανάγκες του"; Με τη λογική σου ότι προσβάλλω με τα λόγια μου τα λιγούρια και τους πέφτουλες είναι σαν να δίνεις άλλοθι στον κάθε στερημένο που στριμώχνει και χουφτώνει κοπελίτσες στο λεωφορείο, στον κάθε εργοδότη που χρησιμοποιεί την δύναμη εξουσίας του για να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την υπάλληλό του, στον κάθε μπαρμπά Μήτσο που την πέφτει σε ανήλικες μαθήτριες ή ακόμα και στους βιαστές, επειδή, όπως μου λες, "έχουν ανάγκες, ηλίθια!". Εσύ λοιπόν ως πιο έξυπνη θα έπρεπε να είχες καταλάβει ότι αναφερόμουν σε αυτές τις κατηγορίες αντρών - και που, ναι, θα τους ξαναπώ λιγούρια και πέφτουλες - κι όχι σε όλους ανεξαιρέτως τους άντρες που απέχουν από το σεξ, γιατί ευτυχώς υπάρχουν κι άντρες που δεν είναι έρμαια της σεξουαλικής τους ανάγκης και δεν συμπεριφέρονται σαν σκυλιά σε οίστρο.
Η αλήθεια είναι μια και κρύβεται στην Αρχή Pareto (google it): το 20% των αντρών γαμάει το 80% των γυναικών. Spoiler alert: δεν είναι απαραίτητο να είναι όλες αυτές σε σχέση (άσχετα αν αυτό λένε ότι «ψάχνουν»). Οι αρπαχτές πάνε... σύννεφο και το 70% δηλώνει ότι είναι «μόνες»!Η ίδια αρχή ισχύει και στην οικονομία (το 20% των πλουσιότερων ανθρώπων κατέχει το 80% του παγκόσμιου πλούτου) κλπ κλπ. Ψάχτε το, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τα μαθηματικά είναι η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος.Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως από την μια αναγνωρίζουμε ότι το σύστημα είναι άδικο εκ φύσεως, αλλά ταυτόχρονα κλαιγόμαστε για «αδικίες» εις βάρος των γυναικών (ξεχνώντας ότι στα ερωτικά και όχι μόνο ευνοούνται πολύ)... θέλουμε να ισχύει η Αρχή Pareto ή δεν θέλουμε;Αν δεν θέλουμε, πρέπει να παλέψουμε όλοι για όλους. Να είναι όλοι χορτάτοι και σε σεξ και σε χρήμα και και και (ο χορτάτος έχει "leverage")... ο πεινασμένος χειραγωγείται εύκολα και αυτό βολεύει την ελίτ. Αν μας ενδιαφέρει μόνο η δικιά μας χόρταση στα πλαίσια της άγριας ανταγωνιστικής φύσης (cut throat competition), ας αφήσουμε την πολιτική «ισότητας» (από φεμινισμό μέχρι αριστερά κλπ)... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, ναι;Εδώ να σημειώσω ότι το να μένει κάποιος (συνηθέστερα -κάποια-) χωρίς σεξ για 2-3 χρόνια σερί επειδή ψάχνει τον τέλειο πρίγκηπα, δεν διαφέρει καθόλου από το να μένει κάποιος άεργος για 2-3 χρόνια σερί (ενώ υπάρχουν ευκαιρίες, άσχετα αν δεν είναι κελεπούρια) επειδή ψάχνει την τέλεια δουλειά γραφείου. Γιατί κατακρίνουμε σαν κοινωνία την 2η περίπτωση, αλλά όχι και την πρώτη; Όχι άλλα double standards!Το σεξ μεταξύ άλλων είναι ΚΑΙ βιολογική ανάγκη και συμβάλλει τα μέγιστα σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή/ισορροπημένη ψυχολογία (για πηγαίντε σε ταμείο δημόσιας υπηρεσίας κανά πρωί...) και πολλά άλλα. Η μακρά αποχή βλάπτει.
Περιέργως ουδείς σχολίασε την Αρχή Pareto και γιατί διαφωνεί.Οι έρευνες πάντως συμφωνούν:https://techcrunch.com/2009/11/18/okcupid-inbox-attractive/https://www.girlsaskguys.com/girls-behavior/q1024389-women-deem-80-of-men-as-unattractive-do-you-think-this-is-true
Οι "έρευνες" αυτές γίνονται από εταιρείες προφυλακτικών και οι ενδιαφερόμενοι απαντούν οι ίδιοι στο ερωτηματολόγιο δηλαδή λένε οτιδήποτε θέλουν χωρίς cross reference αξιοπιστίας. Είναι που είναι ήδη συγκεκριμένο το κοινό (για να αγοράζεις προφυλακτικά όλο και κάτι έχεις στα σκαριά) το μαγαρίζουν κι από πάνω. Εννοείται ότι είμαστε πρωταθλητές στην αμαμία. Φαίνεται από τα νεύρα!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ