ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2017 | 07:33

ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΚΑΙ ΔΩ!

δηλωνω μαθητρια Λυκειου και πολύ απογοητευμενη!επιθυμω να εισαχθώ σε μια σχολη που στα απαιτουμενα σωματικα προσοντα κόβομαι! και συγκεκριμενα ομιλω για το υψος μου!Αναφερω εις λύπης μου πως η θεσπιση του ενιαιου ελαχιστου υψους για τις σχολες αυτές είναι αντισυνταγματικη. Παραβαίνει τη συνταγματική αρχη της ισότητας, το μεσο υψος της Ελληνιδας είναι 1.63 και αυτό του Ελληνα 1.77, ε δε γινεται να καθιερώνεται ως ενιαιο ελαχιστο υψος, ένα υψος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που είναι ευνοϊκό προς τ αγορια και απαγορευτικό για τις ενδιαφερόμενες!!! Τι θελετε πια κυριε Νικο εσεις και το υπουργειο σας?????να βγαλετε μπασκετμπολίστες????? ή μορφωμένους επαγγελματιες???????και ναι, εξαιτιας του κάθε εγκεφαλικά νεκρου Υπουργου και του κάθε βλακα που ετυχε να τον κανουν αρμοδιο πανω σ αυτά τα θεματα, εγω θα καταντησω να κανω μια δουλεια που δεν θα μ αρεσει, που θα βαριέμαι να την κανω, που μετα από 10 χρονια θα χω φτασει στο σημειο να την μισω, που κανοντας την θα αισθανομαι αχρηστη και μη αποδοτικη, που απ αυτην δεν θα λαμβανω την παραμικρη ευχαριστηση, που θα την θεωρω εργο καταναγκαστικό!!! Δεν υπαρχει ελπιδα μα ουτε και ονειρο να κυνηγησω!!!Θελω να ζησω ομως δε μ αφήνετε!!!Θελουμε ισοτητα, ισες ευκαιριες, θελουμε να μην υφίστανται άλλο διακρισεις εναντιων των γυναικων, τουλάχιστον όχι στην βαρυσημαντη εργασια που είναι π-ο-λ-ύ-τ-ι-μ-η, θελουμε ιση μεταχειρηση!Και θελουμε τις ζωες μας να τις καθορίζουμε εμεις οι ιδιες, όχι μυαλα οπισθοδρομικα και μουχλιασμένα που μας θελουν δουλες και νοικοκυρές με την ταβανοσκουπα στο χερι
17
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβα σε τι σχολη θες να περασεις αλλα υποθετω οτι λες οτι θα επρεπε να παιζει ρολο το μυαλο και οχι το υπολοιπο σωμα.Απο τον τροπο και αυτα που γραφεις λοιπον εμενα δε με επεισες για τα προσοντα σου.Ισοτητα ειναι να κανουν οι παντες τα παντα? ΟΚ!!!
Στις σχολές που ενδιαφέρεσαι να περάσεις, ο "μορφωμένος επαγγελματίας" οφείλει να πληροί και κάποια σωματικά κριτήρια... Σε ορισμένες δε υπηρεσίες κι ανάλογα με την ειδικότητα (αν υπάρχει), προσωπικά το βλέπω ως πιο αναγκαίο και αυτονόητο να υπάρχουν τέτοιες προδιαγραφές - αυστηρότερες, κιόλας, από τις ήδη υπάρχουσες, παρά εισαγωγή με τόσο υψηλές βαθμολογίες... Άποψή μου όμως... Στο κάτω-κάτω, όλο το σύστημα απαρτίζεται από λάθη...Οι απαιτήσεις και τα στάνταρντ του επαγγέλματος θέτουν τα όρια... Μια ομοιογένεια στα Σώματα (γιατί άραγε λέγονται "σώματα"; :)) είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο...
Το ξέρεις κοκονα μου ότι στα αθλήματα έχετε χαμηλότερα όρια;Άντε από εκεί που μου θες και ισότητα.Να στο κατεβάσουμε το ύψος.Στα αθλήματα θες να σε βάλουμε να έχεις ίδια όρια;Όταν θα έρθει ο κλέφτης θα βγεις εσύ πρώτη;Στην πυρκαγιά θα είσαι πρώτη;Άσε τις λαλακιες και συνέλθε γιατί και οι άντρες έχουν ποιο μεγάλη δυσκολία στα αθλήματα.Άντε γτ πολύ μας τα ζαλισατε ορισμένες.
Βάλτε μου όσες αρνητικές θέλετε.Εμ έχουμε δεχτεί ότι έχετε φυσικό μειονεκτήματα λόγο σωματικής διάπλασης εμ τα θέλετε και όλα δικά σας Αν θέλετε ισότητα ισότητα σε όλα.Σε όλα με τους άντρες.Αλλά εκεί δεν θα σας συμφέρει και θα κάνετε σαν κλαιουσες ιτιές.
Δεν γίνεται να υπάρξει ρε έξυπνε ισότητα σε όλα γιατί απλούστατα και όπως και να το κάνουμε, ο άντρας από τη φύση του είναι πιο ψηλός και πιο σωματώδης...η γυναίκα υστερεί σημαντικά σ' αυτό το κομμάτι, τα ίσα και δικαιότερα κριτήρια στον εργασιακό τομέα είναι δικαίωμα που ακόμη και εν έτει 2017 οι γυναίκες το στερούνται, όταν εσύ ούτε που μου δίνεις την ευκαιρία να συναγωνιστώ τον άλλον και με ματαιώνεις εξαρχής, δεν υπάρχει ισότητα μα προπάντων ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...Ισότητα διότι η καθιέρωση του εν λόγω ύψους συνιστά έμμεση διάκριση λόγω φύλου... Η δυνατότητα πρόσβασης στις (προφανέστατα) αστυνομικές σχολές στερείται από τις γυναίκες σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από το αντίστοιχο αποκλειόμενο ποσοστό των ανδρών. Everything is clear if only you wanna sse it...
Είσαι ένα κράμα εθνικιστριας με αρκετές δόσεις μισανδρισμου.Περίεργο κράμα.Επί της ουσίας διαφωνώ πλήρως. Αν θέλετε ισότητα ισότητα σε όλα.Αν δεν πιάνετε τα ίδια όρια με άντρες....φυσικά τα δικά σας είναι χαμηλότερα να μην μπείτε καμιά γυναίκα.
Λέω περίεργο φυσικά διότι οι εθνικιστριες έχουν ένα σεβασμό στους άντρες συνήθως.Εσύ μας το παίζεις φεμινιστρια.Δεν με απασχολεί βέβαια ουδόλως τι είσαι και γτ.Όταν λοιπόν θα έρθουν σπίτι σου με το καλάσνικοφ...γτ Ουγκάντα είμαστε Μν νομίζεις..... μακάρι να σε σώσουν οι αστυνομικινες.... μακάρι λέω γτ δεν το βλέπω.....
Εσύ πάλι είσαι ένα κράμα μαλακοπίτουρα με αρκετές δόσεις μισογυνισμού. Το πιο σύνηθες κράμα.Καλά, αφού δεν σε απασχολώ, κάνε μου την χάρη και άρχισε να με αγνοείς. Μην μου απαντάς καθόλου... (για να στέκουν και αυτά που λες, να πούμε!) Δε ξέρεις τι χαρά θα μου δώσεις!
Σιγα μν μου ορισεις εσυ τι θα σου απαντω και τι οχι...και αν θυμασαι βουρλο εσυ απαντησες πρωτη στο σχολιο μου.Οποτε guess εσυ μν ασχολεισαι με μενα....μισανδρικο φασισταριο.
Χαχαχαχα!Εσύ ρε υποστηρίζεις πως αδιαφορείς!όχι εγώ, οι κοτσάνες σου είναι υπερβολικά χοντρές για να τις προσπεράσω... και όποιος αδιαφορεί, απλώς προσπερνάει... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα ασχολείσαι αφού όπως λες δε σε κόφτει...και δεν απαντάς με κάτι ουσιαστικό στο πρώτο μου σχόλιο, κάθεσαι και αναλύεις τι είμαι και τι δεν είμαι...Τέσπα, ''φασισταριό''? γιατί πουλάκι μου? αλλά ναι, όποιος έχει αντίθετη άποψη μ' εσάς τους ανθρωπιστές του κ@λου και τους ελεεινούς αντιρατσιστές που υπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα, είναι φασίστας!
Δεν είμαι ανθελληνας έχω υπηρετήσει ΕΔ.Δεν είμαι αντιρατιστης.Ανθρωπιστή θα με έλεγα.Ουσιαστικά οι περίφημοι αντιρατιστες στους οποίους αναφέρεσαι δημιούργησαν τον φεμινισμό.Μάντεψε με τι σκοπό.Να μην γεννάει κανεις και να αντικατασταθουμε σιγά σιγά από από Πακιστανούς...και οποιοδήποτε άλλο.Το Πακιστανούς ήταν τυχαίο.Αυτή η πολυφυλετική πανσπερμία έχει έναν πολύ καλό σύμμαχο στο όνομα του φεμινισμού.Δεν είμαι κατά της πολυτισμικοτητας αν τηρούνται κάποιοι κανόνες και όχι Μπάτε σκύλοι αλεστε φυσικά.Αλλά εδώ είμαστε και θα το θυμηθείς.Σε λίγα χρόνια ούτε Ελλάδα θα υπάρχει ούτε Έλληνες.Και θα μαλώνουμε αν η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κότα.
Τ' αρχίδια μου τα δύο είσαι...Ο φεμινισμός δημιουργήθηκε από υπέρμαχους της γυναικείας εκπαίδευσης, τι ακριβώς τους κάνει αντιρατσιστές? έμπαιναν οι λάθρο στην χώρα τους, και αντί να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν, τους επέτρεπαν να τους πηδάνε? ή μήπως συμμετείχαν σε ΜΚΟ που έτρεχαν να βοηθήσουν τον ξένο-μελλοντικό Τζιχαντιστή ενώ τον Έλληνα άστεγο που ψόφαγε από την πείνα τον είχαν χεσμένο?Ανθέλληνα δεν σε κάνει το που υπηρέτησες... Αρκετά γέλασα...Τώρα πάω με τον σύντροφο Ηλία να δείρουμε Αλβανούς για να ξεκαυλώσουμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ