ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2017 | 15:05

20χρονες vs 25χρονες

Είμαι αντρας 26 χρονων. θα ήθελα να κάνω μια σύγκριση αναμεσα στις σημερινές 18-20χρονες και στις 25χρονες γιατί θα ηθελα να ακουσω και τη γνωμη σας. Παρατηρώ λοιπον πως οι 20χρονες ειναι πιο κουλ και πιο ανοιχτες σε συζητηση και γνωριμια σε σχεση με τις γυναικες της ηλικιας μου τις οποιες θεωρω πιο κρυες και απομακρες. Κορίτσια, ανοιχτείτε λίγο!!! Ενα κοπλιμέντο στην παραλία σας κανουμε οι ερμοι και ενα χορο στο κλαμπ σας ζητάμε, μην ειστε τόσο παγοκολώνες! αντε γιατί το θέμα των συζητήσεων σας το χειμώνα θα είναι : "που ναι πια οι αντρες;''Αυτά.
18
 
 
 
 
σχόλια
Aγορίνες. Δεν είναι υποχρεωμένη ΚΑΜΙΑ γυναίκα να σας μιλήσει, να χορέψει μαζί σας ή οτιδήποτε. Πρέπει να καταλάβετε οτι η ύπαρξη της δεν γυρίζει γύρω απο εσάς , και το οτι αν δεν σας απαντάει δεν είναι παγοκολώνα αλλα μπορεί α) να μην ψάχνεται, να είναι ήδη σε σχέση β) να μην της αρέσει αυτού του είδους η προσέγγιση και τέλος πάντως γ) απλώς να μην γουστάρει.
Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσες να κάνεις κάτι με μια 20χρονη, εφόσον ανταποκρίνονται θετικότερα στην προσέγγιση σου.Κατά τα λοιπά, εδώ έχουμε ένα παράδειγμα αποτυχημένης προσπάθειας "χειρισμού δια συγκρίσεως".
Tony όλα καλά αυτά που λες, αλλά έχω μια ένσταση:Γιατί στον εργασιακό στίβο προτρέπουμε κάποιον/α να κατεβάσει τον πήχη και απλά να βρει μια οποιαδήποτε δουλειά (ακόμα κι αν δεν του/της αρέσει) με σκοπό να αποκτήσει εμπειρία και κάποια λεφτά για επιβίωση (αρκετά μίζερο δεν ακούγεται;), ενώ στις σχέσεις το ακριβώς αντίθετο και έτσι βλέπεις άφθονη μοναξιά και στα 2 φύλα;Μάλλον αυτό με την εργασία βολεύει το «συστηματάκι», ενώ στις σχέσεις όχι, εεε;Double standards at its finest...
@Top secret: Δεν αντιλέγω. Η ωριμότητα δεν συνάδει πάντα με την ηλικία. Αλλά ακόμη και ανώριμη να είναι κάποια, δεν συνεπάγεται ότι έλκεται από ανώριμους άντρες.@joel: Πότε προέτρεψα εγώ κάποιον να συμβιβαστεί με μια εργασία που δεν τον ικανοποεί?
Tony δεν αναφέρομαι επί προσωπικού. Δεν σε ξέρω άλλωστε.Είναι μια γενική παρατήρηση, μιας και το έχω δει πολλές φορές.Το κατέβασμα του πήχη πάντως που αναφέρεις πολλές φορές γίνεται και δια της (κρατικής) βίας... ναι μεν θέλουμε ελεύθερη αγορά στις σχέσεις (να επιλέγει ο καθένας ελεύθερα χωρίς παρέμβαση τρίτου), όμως δεν αποδεχόμαστε την ελεύθερη αγορά στον εργασιακό στίβο (π.χ. ποσοστώσεις σε ιδιωτικές εταιρίες ανάλογα με το φύλο των εργαζομένων). Εκεί να μην επιλέγει ο εργοδότης ελεύθερα δηλαδή; Δεν είναι double standards;Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις κι εσύ την υποκρισία της κοινωνίας μας στα παραπάνω!
Δεν αφορα τος ελληνιδες αλλα τις αγγλιδες.Ειχα παει στο Λονδινο βολτα και ημασταν εξω απο ενα καταστημα και κοιταω μια απο τον απεναντι δρομο.Η απαντηση αφοπλιστικη ."What the fuck are you looking?"Οπως καταλαβαινεις σκιαχτηκα.
Εμ κι εσύ πήγες στο Λονδίνο και λογικά σε posh περιοχή, τίγκα στην σνομπαρία. Τί περίμενες;Για πήγαινε και στην επαρχία να ανοίξει λίγο το ματάκι σου (περισσότερο πράσινο αντί για τσιμεντίλα) και θα βρεις ζεστές κοπελίτσες χωρίς τουπέ...
Κοίτα joel, γενικότερα κάποιες φορές δεν ενοχλεί αυτό που συμβαίνει αλλά η περιγραφή του: εκεί κάποιοι ανακαλύπτουν την Αμερική. Η φιλτάτη amalik στο μεταξύ πιο κάτω λέει με άλλα λόγια αυτό που λέω εγώ.
Φίλτατε Διογένη είναι κλασική περίπτωση double standards.Το πόπολο θέλει να του χαϊδεύεις τα αυτιά αντί να πεις δυσάρεστες αλήθειες.Όποιος τα λέει ωμά χωρίς σαλτσούλες, τον στέλνουμε στον Καιάδα... αυτοί είμαστε σαν κοινωνία, το βλέπουμε και στην πολιτική άλλωστε. Οι σχέσεις θα ήταν η εξαίρεση;
Αν και σίγουρα υπάρχουν γυναίκες οι οποίες είναι κομματάκι σνομπ και βρίσκονται στο κλαμπ για άλλους λόγους, δεν μπορεί κάθε μία που προσπάθησες να γνωρίσεις να ήταν έτσι,οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο τρόπος προσέγγισης σου είναι λανθασμένος για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα που στοχεύεις. Από ότι φαίνεται δουλεύει στα 20χρονα όμως, good job.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ