ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2017 | 11:13

Γυναίκες με καμπύλες...

Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκε ςμε καμπύλες, αλλά ποιες καμπύλες; Αυτές που είναι στο στήθος και στα οπίσθια και οχι σε όλο το σώμα...Πάμε παρακάτω: είμαι αδύνατη σε σημείο που αν χάσω 3-4 κιλά θα φαίνονται τα παϊδια μου κι όμως έχω κυτταρίτιδα! Κάνω γυμναστική, διατροφή, προσέχω τι τρώω και πίνω πολύ νερό κι όμως δεν λέει να φύγει! Βλέπω και ζηλεύω κοπέλες που ενώ είναι ζουμερές στα οπίσθια σε σημείο που μερικές έχουν διπλάσια οπίσθια απο εμένα και να μην έχουν ίχνος κυτταρίτιδας... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που κάνουν πολλές άσημες και διάσημες, για να μην πω οι περισσότερες. Επίσκεψη σε δερματολόγο.Όσο για τα διπλάσια οπίσθια, πάλι το ίδιο συμβαίνει. Επίσκεψη σε δερματολόγο/πλαστικό.Υ.Γ. Γ*μώ τις κωλοΚαρντάσιαν και την επιρροή που έχουν σε νέα κορίτσια.Υ.Γ.2 Να αγαπάς το σώμα σου και να το φροντίζεις για να είναι υγιές. Όχι να το κρίνεις ανάλογα με το τι αρέσει στους άντρες ή στις γυναίκες ή σε όποιον άλλον.
Και πριν τις Καρντάσιαν υπήρχε η Τουΐγκι,η Κέιτ Μος και χιλιάδες αδύνατα μοντέλα,που δημιουργούσαν πρότυπα ομορφιάς που καλά κρατούν ακόμα...Δεν είναι θέμα προσωποποίησης του προβλήματος,είναι μια ολόκληρη βιομηχανία με μύριους κλάδους,η οποία εκμεταλλεύεται την γυναικεία ανασφάλεια με ποικίλους τρόπους...τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από το πλέον υπερκαταναλωτικό τμήμα του πληθυσμού,είναι αμύθητα...Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη,ως προς την βελτίωση της κατάστασης...τα ερεθίσματα υπάρχουν πλέον από πολύ νωρίς και με μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολο για οποιαδήποτε γυναίκα να μείνει ανεπηρέαστη...Εμείς θα πρέπει να το λέμε συνέχεια από εδώ και όσο πιο συχνά γίνεται και όσο κλισεδούρα κι αν έχει καταντήσει..."Δουλεύουμε" και αγαπάμε τον εαυτό μας...η αυτοπεποίθηση δεν είναι δεδομένη,αποκτιέται μέσα από μικρά και μεγάλα επιτεύγματα και δεν πτοείται από μερικές λακουβίτσες στα μεριά... :)
love, παλιότερα έπρεπε να πας να πάρεις περιοδικά ή να ξημεροβραδιάζεσαι στην τηλεόραση για να τις δεις όλες αυτές. Και όταν ο κοσμάκης ανακάλυψε ότι ήταν έτσι λόγω photoshop, διατροφικών διαταραχών και μακιγιάζ σώματος, άρχισε να εκνευρίζεται και να υποστηρίζει το body positivity.Σήμερα, υπάρχει αυτή η πληροφορία παντού γύρω μας. Α χμ, για να θεωρείσαι ότι έχεις ωραίο σώμα και να αρέσεις στους άντρες πρέπει να είσαι έτσι και έτσι. Τρέχουν όλες για μεσοθεραπείες και αυξητικές, γιατί βλέπουν στο instagram ακριβώς αυτά. Που φυσικά έχουν γίνει μέσω μεσοθεραπείας και αυξητικών. Είναι τόσο ξεκάθαρο που βγάζει μάτι! Στεναχωριέμαι όμως όταν διαβάζω κοπέλες που έχουν άγχος επειδή το σώμα τους δεν είναι έτσι. Γι'αυτό της εξήγησα ότι ούτε το δικό τους σώμα είναι έτσι... Το έφτιαξαν έτσι.Ότι είδα ένα "άρθρο" τις προάλλες που χαρακτήριζε την Κορινθίου influencer, τι σου λέει; Η Κορινθίου. Που ανέβασε βιντεάκι στο instagram που ακούγεται ο άντρας της να την λέει ξεκάθαρα "ηλίθια". Αχ να χαρώ εγώ κάτι influencers.
Το μυαλό και η ψυχή έχουν παραμεληθεί,ώστε η εικόνα να αποτελεί το μόνο ζητούμενο...Τα ξεκάθαρα προϋποθέτουν ξεκάθαρη σκέψη,ώστε να υπάρχει αντίσταση στην πλύση εγκεφάλου... :)