ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2017 | 02:04

Μην κρίνεις για να μην κριθείς !!!

Οι περισσότεροι από δω βλέπεται μόνο και μόνο για να χλευάζεται η να ασχολείστε Με άσχετο από το θέμα μόνο και μόνο για να μειώσετε κάποιον!!!! Και οι χειρότεροι είναι οι άνδρες η αρχή κουτσομπόλες!!!!ολοι ξαφνικά έχετε άποψη για όλα!! Ελέγχεται ακόμα και ορθογραφία ο καθενας γράφει όπως γουστάρει και λέει ότι γουστάρει από την στιγμή που δεν σε προσβάλει βούλωσε το !!!!
14
 
 
 
 
σχόλια
Σ' όποιον δεν αρέσει να κρίνεται, ας μη γράφει εδώ, μπορεί να παραμιλάει μόνος του. Και οι περιορισμοί δεν τίθενται από μας, ο καθένας γράφει όντως ό,τι γουστάρει, και ο καθένας απαντάει ό,τι γουστάρει, αν χρειάζεται έλεγχος τον κάνουν οι moderators, ούτε εμείς ούτε εσύ, γι' αυτό βούλωσέ το!!!!.....?????
Βεβαίως, να σου εξηγήσω τι θέλω να πω.Όταν βλέπω πολλά αποσιωπητικά, διαβάζω από μέσα μου την εξομολόγηση με φωνή Σκάρλετ Γιόχανσον στο Match Point ή με φωνή "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα".Με τα θαυμαστικά, διαβάζω με φωνή Χρύσας Ρώπα, αλλά σαν να έχει πέσει στο καζάνι με τα ναρκωτικά.Δεν θα με κάνετε εσείς να αποκτήσω διασχιστική διαταραχή ταυτότητας εδώ μέσα!!!!!!!! Έχω και μόνη μου διαταραχές, ευχαριστώ!!!!!!:P
1)Ποιος είπε ότι έχω πρόβλημα να κριθώ; Το λέτε σαν απειλή κάθε φορά, αλλά δεν είναι.2)Συμφωνώ με όλους τους από πάνω, όχι όμως με την Ανία. Θα ξαναγράψει και θα πει και ένα τραγούδι :P3)Μάντεψε την διαφορά μεταξύ γραπτού και προφορικού λόγου.4)Πάντως τον τελευταίο καιρό, βλέπω τεράστια διαφορά στις εξομολογήσεις. Οπότε, οι διορθώσεις έπιασαν τόπο!
Μπαίνεις εδώ,εξομολογείσαι και ζητάς την άποψη των άλλων οπότε ουσιαστικά "καλείς" τον κόσμο να έχει γνώμη για το θέμα που γράφεις.Και τι εννοείς "ο καθένας γράφει όπως γουστάρει";Οι κανόνες ορθογραφίας γι'αυτό υπάρχουν.

Απεργία την Πρωτομαγιά