ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2017 | 00:30

"Φίλος" και "σχέση"

Το πρωί παίρνω ένα sms από τον κολλητό μου "Σόρρυ φίλε, κάποτε ίσως καταλάβεις". Τον παίρνω εκατό φορές να δω τι σημαίνει αυτό, καμία απάντηση. Λέω πλάκα θα είναι. Στο καπάκι η κοπέλα μου με μπλοκάρει στο fb, χωρίς καμιά εξήγηση, ενώ διαγράφεται από όλες τις κοινές φωτογραφίες. Λέω πάλι μαζί έχουν στήσει την πλάκα. Περιμένω λίγο, τίποτα. Παίρνω σπίτι της κοπέλας μου, το σηκώνει η μάνα της και μου λέει "δεν είναι εδώ, δεν ξέρω που είναι". Της λέω "κι εσείς στο κόλπο είστε; με παράτησε με τον κολλητό μου, τα μάθατε;" λέω και γελάω. Αυτή μου απαντά πολύ ψυχρά "δεν ξέρω τίποτα". Αρχίζω να εκνευρίζομαι. Περιμένω. Στέλνω και στους δύο "εντάξει, ωραίο το αστείο, αλλά μέχρι εδώ". Τίποτα. Παίρνω στο σπίτι του κολλητού, καμία απάντηση. Πάω από εκεί, χτυπάω το κουδούνι, τίποτα. Το αμάξι του όμως ήταν εκεί και είχε φως μέσα. Φωνάζω και κλαίω παράλληλα "θα ανοίξεις ρε; τι μαλακίες είναι αυτές; τι σε έπιασε; έπαθες τίποτα; τέρμα το αστείο!". Ρεζίλι στη γειτονιά έγινα. Τίποτα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Βγαίνει μια γιαγιά από ένα μπαλκόνι και μου λέει πως θα φωνάξουν την Αστυνομία αν δεν σταματήσω. Εδώ μένει ο κολλητός μου της λέω και μπορεί να έπαθε κάτι. Γι'αυτό φωνάζω. Ε τότε να φωνάξουμε την Αστυνομία, τι να κάνουμε εμείς, μου λέει. Βγαίνει αμέσως στο μπαλκόνι η κοπέλα και μου λέει "είναι μέσα, κάνει μπάνιο, τι φωνάζεις;". Ε, άντε, άνοιξε της λέω. "Χώνεψέ το" μου λέει και κοπανάει την μπόρτα του μπαλκονιού. Εγώ βγάζω ένα ουρλιαχτό που πρέπει να με άκουσε όλο το τετράγωνο και σηκώνομαι και φεύγω. Κακό όνειρο, λέω θα είναι αυτή η μαλακία.Χρόνια και χρόνια φιλίας και σχέσης τελείωσαν με αυτόν τον τρόπο, χωρίς εξήγηση. Θα περίμενα τουλάχιστον μια εξήγηση. Νιώθω ο μεγαλύτερος μαλάκας του κόσμου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σοβαρά, εύχομαι απλώς να μας δουλεύεις και να μην έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά που έγραψες. Μου θυμίζουν λίγο βραζιλιάνικο, αλλά έχουν δει πολλά τα ματάκια μου, οπότε ποτέ δεν ξέρεις!Αν είναι αλήθεια, λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ γι'αυτό που σου συνέβη. Μην περιμένεις εξήγηση, γιατί δεν αξίζουν καν να τους ακούσεις. Να σου πουν τι; Ότι ερωτεύτηκαν παράφορα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν; Άνθρωποι που αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο, χωρίς μπέσα, καλό είναι να εξαφανίζονται από την ζωή σου.
Εγώ κατάλαβα ότι η κοπέλα σου με τον κολλητό σου πηδιουνται. Δεν κατάλαβα όμως ποιανού κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι...η δικιά σου, του κολλητού σου ή της γριάς;
Μαλλον η φαντασια μου οργιαζει γιατι στην αρχη της εξομολογξσης και μεχρι καποιο σημειο,νομιζα οτι ο κολλητος σου σε γουσταρε,το εμαθε η κοπελα σου και σε εκανε μπλοκ.Αλλα διαβαζοντας μεχρι το τελος καταλαβαινει κανεις οτι κατι πολυ σοβαρο εχει συμβει για να σε αντιμετωπιζει ετσι και αυτος και η κοπελα του και η δικη σου κοπελα.