ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2017 | 11:03

Η σχέση μου με την μητέρα μου!

Καλησπέρα σας!Είμαι η Ελένη και είμαι 17 ετών. Τους τελευταίους μήνες η μητέρα μου με χτυπάει και προσφωνεί υβριστικά σχόλια για έμενα. Ευθύνεται το γεγονός ότι είμαι συνδεδεμένη στο Internet όλη την ημέρα,κάτι που κάνουν όλοι οι άνθρωποι στις μέρες μας.Δεν μπορώ να φανταστώ τι λύσεις υπάρχουν για να βάλω ένα τέλος σε όλο αυτό ,έχω επιχειρήσει να φύγω από το σπίτι, να πάρω στο χαμόγελο του παιδιού,να κόψω τις φλέβες μου και όλα αυτά άλλα τίποτα δεν πιανει. Δεν αντέχω άλλο θέλω να πάω 18 και να φύγω επιτελούς από εδώ μέσα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να επικοινωνήσεις με «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στη Γραμμή 1056 (μπορείς να καλέσεις ανώνυμα, δωρεάν, όλο το 24ωρο) προκειμένου να μιλήσεις με κάποιον ειδικό που θα σου προτείνει λύσεις για τα προβλήματα σου!Κάνε το τώρα! Είναι δωρεάν, ανώνυμο και θα σε βοηθήσει πραγματικά!
Καλα ειστε σοβαροι; Μας.λεει η κοπελα οτι την κακοποιει η μανα της, και της κανετε κηρυγμα επειδη περναει πολυ χρονο στο internet;;; Μην τους ακους κοπελα μου. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος για να σου φερεται ετσι η μητερα σου!
Εκ των πραγματων, δεν εχω ιδεα τι μπορει να ισχυει και τι οχι σε ενα ανωνυμο μηνυμα αγνωστου προελευσεως. Ως υποθεση εργασιας, θεωρω οτι ισχυουν οσα λεει. Κατα τη γνωμη μου λοιπον, το βασικο προβλημα ειναι η κακοποιηση, και οτιδηποτε αλλο ειναι απλα δευτερευον.
Καποια στιγμη θα βαρεθεις να εισαι ολη μερα στο κινητο.Μπορει να εχεις ενα σωρο μηνυματα και ειδοποιησεις αλλα θα βαριεσαι να καθεσαι ολη μερα.Δεν καθομουν ποτε ολη μερα,αλλα και παλι εχω βαρεθει να ειμαι στο κινητο συνεχεια.Προτιμω να βλεπω τηλεοραση πλεον. Προσπαθισε να το καθιερωσεις κι εσυ.Θα σου πω κατι που μπορει να βοηθησει. Πριν λιγους μηνες εκανα στον αδελφο μου facebook,εφοσον ειχε ολη η παρεα του ενιωθα ασχημα να μην εχει εκεινος και να αναγκαζεται να μπαινει απο της μαμας μου για να κανονιζει πιο συγκεκριμενα.Οταν του εκανα,τα πραγματα αλλαξαν χωρις να το περιμενω.Ελεγα "ενταξει,ποσο θα μιλησει πια; θα συνεχισει να κανει τα πραγματα που κανει".Ομως μετα το facebook,δεν με βοηθαει πια στις δουλειες του σπιτιου,δεν φροντιζει οσο πρεπει τα κατοικιδια μας,ουτε το ινδικο του.Επισης,αρχισε να εχει κοριτσι και να μιλανε πρωι-μεσημερι-βραδυ με βιντεοκλησεις,κατι το οποιο ειναι ενοχλητικο γιατι ασχολιεται περισσοτερο με αυτο. Του μιλησα και το εχει ελαττωσει πολυ. Ξερεις,οταν εισαι κολλημενος/η πανω στο διαδικτυο χανεις την ουσια της ζωης,την ελευθερια,την ανεξαρτησια,την καλοπεραση και τις στιγμες με φιλους και γενικα με ανθρωπους.Οταν μεγαλωσεις τι θα εχεις να πεις στα παιδια σου οταν θα σε ρωτανε τι εκανες στην ηλικια τους.Τι θα τους πεις; δεν εζησα την ζωη μου επειδη ημουν ολη μερα πανω απο ενα κινητο; θα το μετανιωσεις αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.
Όχι καλό μου, όλη την ημέρα δεν το κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Μετρίασε το χρόνο που περνάς online, πήγαινε μια βόλτα με τους φίλους σου, κάνε μια ανθρώπινη κουβέντα με την οικογένεια σου, βρες ένα χόμπυ. Όλα αυτά, χωρίς το κινητό/tablet/laptop στο χέρι. Είναι απίστευτα άσχημο το να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με κάποιον ο οποίος είναι κολλημένος 24-7 σε μια οθόνη αγνοώντας ανθρώπους, καταστάσεις, μαθήματα, ζωή. Ίσως θα ήταν καλό για σένα να διαβάσεις και μερικά άρθρα για τους εθισμένους με το internet. Ξεκίνα με αυτό και δες που θα σε οδηγήσει:https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BFΠάντως οφείλω να πω ότι μια χαρά μετέθεσες τη δική σου ευθύνη, στο ίδιο το Internet. Με αγάπη σου λέω ότι δε φταίει το διαδίκτυο που είσαι κολλημένη με το διαδίκτυο. Εσύ φταις. Όσο για τις λύσεις, δε θα τις σχολιάσω. Θα πω μόνο ότι αν θες ειλικρινά να λύσεις τα θέματα που δημιουργούνται με τη συνεχή ενασχόληση σου με το διαδίκτυο, ίσως θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον εξειδικευμένο ψυχοθεραπευτή. Επιπλέον, πρέπει να το συζητήσεις άμεσα και ανοιχτά με τους γονείς σου, χωρίς υστερίες, νεύρα και κακοποίηση από κανέναν σας.Έλα, άσε το κινητό κάτω, μπορείς!
Περιμένω εξομολόγηση της ιδίας του χρόνου: "δίνω πανελλήνιες και δε διάβαζα όλο το χρόνο γιατί σέρφαρα ανελέητα, τι να κάνω; Προλαβαίνω την ύλη σε 3 μέρες;"
Αφού ξέρεις ότι η αιτία των καυγάδων είναι ότι δεν ξεκολλάς από το internet -που όχι δεν το κάνουν όλοι οι άνθρωποι, κάποιοι διαβάζουν, βγαίνουν βόλτες, έχουν και ζωή έξω από αυτό- αντί να σκέφτεσαι ακραίες λύσεις άσε για λίγο το ρημάδι και ασχολησου με την οικογένειά σου. Προφανώς το ξύλο και οι βρισιές από τη μητέρα σου είναι ο πολύ λανθασμένος βέβαια τρόπος να σου πει ότι δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο και κοντεύεις να χαθείς απ'όλους και απ'όλα..

Απεργία την Πρωτομαγιά