ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2017 | 01:16

Ρε παιδιά

Έχω μια απορία. Έστω ότι περνάω στην σχολή που θέλω, παρέες πως θα βρώ;Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο αγχώνομαι και σκέφτομαι διάφορα τύπου "που να ξέρω σε ποιά αίθουσα πρέπει να πάω την πρώτη μέρα", "Πώς θα βρώ καινούργιους φίλους απ'την σχολή" κλπ. Ειδικά για το 2ο. Τι δηλαδή, θα κάτσουμε κάπου όλοι μαζί και θα συστηθούμε και αμέσως γίναμε φίλοι; Πώς θα πλησιάσω καποιον για να γίνουμε φίλοι; Δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοια σκέφτομαι και μετά λέω πως θα είμαι μόνη...Ειδικά αν περάσω Κρήτη, που δεν θα έχω και κανέναν φίλο εκεί (γιατί στην Αθήνα όλο και κάποιος φίλος μου θα περάσει).Επίσης σκέφτομαι πώς θα μάθω τους δρόμους και τα λεωφορεία που πρέπει να παίρνω και όλα αυτά..Γενικά με βλακείες ασχολούμαι αλλά είμαι σίγουρη πως και άλλοι μελλοντικοί φοιτητές τα σκέφτονται αυτά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν εγω ειμαι πρωτοετής φοιτήτρια και τα έχω τα πραγματα κάπως φρέσκα . Δεν σου κρύβω ότι η αρχή θα είναι λιγο δύσκολη γιατί ουσιαστικά αλλάζει η ζωή σου ! Ας πάρουμε όμως τα πραγματα απο την αρχή καταρχάς θα μπεις στο site της σχολής που θα περάσεις και θα δεις ποτέ ανοίγει , ύστερα θα πας στην γραμματεία γιατί θα σας δώσουν βεβαιώσεις να υπογράψετε και εκεί σιγά σιγά θα σου μιλάνε άτομα απο την σχολή σου αλλά πρέπει και εσύ να είσαι κοινωνικό άτομο για να μπορέσεις να επιβιώσεις , άσχετα που στην φοιτητική ζωή γίνονται οι πιο γερές φιλίες καλύτερες και απο αυτές που ήδη εχεις . Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή μπορεί να αλλάξεις παρέες και αυτό να παρει κάποιο χρονικό διάστημα γιατί δεν κολλάμε όλοι με όλους θα το καταλάβεις και εσύ αυτό , μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι εγω άλλαξα 3 παρέες μέσα σε 1 μήνα και τώρα ειμαι με την 3ή παρέα εδω και πόσους μήνες απο τον Νοέμβριο και τα πάμε αρκετά καλα . Στην αρχή μπορεί να απογοητευτείς απο το κλίμα αλλά μπορεί και να ενθουσιαστείς ανάλογα . Ενκατακλειδι , μείνει μακρυά απο τα κόμματα !!!! Αυτοί που είναι στα κόμματα θα σε πλησιάσουν πολύ πιο εύκολα και πιο ευχάριστα απο τους συμφοιτητές σου και ΠΟΤΕ δεν θα δώσεις τηλέφωνα και ονόματα !!!
Μόλις πατήσεις το πόδι σου μες στη σχολή, θα σε πλησιάσουν κομματόσκυλα από διάφορες κομματικές παρατάξεις.Έτσι τσάκα-τσάκα θα αποκτήσεις καμιά δεκαριά γνωστούς με το καλημέρα. Κι όσο θα περνάει ο καιρός, θα γνωρίσεις κι άλλα άτομα μες στο αμφιθέατρο, στα φοιτητικά πάρτι και σε φοιτητικούς συλλόγους.
Η αρχη ειναι δυσκολη και θα σου παρει λιγο χρονο να προσαρμοστεις....παντως μην αγχωνεσαι γιατι ολα θα πανε καλα και ατομα θα γνωρισεις αλλα και την πολη...βεβαια τα ατομα που θα γνωρισεις την πρωτη μερα στη σχολή δε σημαινει οτι θα σε συνοδευουν και καθ'όλη τη διαρκεια παραμονης σου εκει...διοτι οι παρεες τον πρωτο χρονο διαφοροποιουνται μεχρι να σταθεροποιηθουν

Απεργία την Πρωτομαγιά