ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2017 | 00:23

Φεισμπουκ και σχεση

Πώς θα νιωθατε αν ο ανθρωπος που είστε μαζι 8 μηνες δεν ηθελε να βαλει status στο φεισνπουκ οτι ειστε "σε σχέση" , δεν εβαζε καμια φωτογραφια μαζι σας στο προφίλ του και μονίμως ανεβαζε δικές του φωνιστικες φωτο ή με φιλους του.. οταν του κανατε ζητημα για ποιο λογο δεν θελει να σας λεει "δεν μου αρεσει να δηλωνω τη προσωπικη μου ζωη"..δεν ξέρω συνεχως κοπελες του βαζουν καρδουλες και δεν τις ξερω καν..με μπερδευει ετσι και νομιζω οτι θελει να μην χανει την επιβεβαιωση του ή να παιζει με αλλα κοριτσια..τι πιστευετε? Αξιζει να μιλησω και να θεσω το προβληματισμο μου ή θα νιωσει πιεση?
4
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά αφού κάτι σε προβληματίζει, το σωστό είναι να μιλήσεις ωραία και ήρεμα για αυτό. Τι πάει να πει θα πιεστεί ο άλλος; Ας πιεστεί, σκασίλα σου και σένα.Άμα "πιεστεί", κάτι πάει λάθος, οπότε ας πιεστεί μια ώρα αρχύτερα.
Υπάρχουν σημαντικότερες στιγμές από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σε προσέχει? Σου μιλάει όμορφα? Βγαίνετε και μαζί με κοινούς φίλους? Αν ναι τότε τι άλλο θες? Μη μπαίνεις στο τρυπάκι που μπαίνουν όλοι να αναδείξουν τη σχέση. Προσωπικά τη σχέση μου θα την κράταγα για' μένα και μόνο!.!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ