Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 19:56

?

Υπαρχει περιπτωση ενας αντρας να ενδιαφερεται την ιδια περιοδο για 2 κοπελες κ το ενδιαφερον του κ για τις δυο να ειναι εξισου εντονο κ αληθινο? Γινεται δηλαδη να του αρεσουν πολυ κ οι δυο, να θελει κ τις δυο το ιδιο κ να μην μπορει να αποφασισει ποια θελει πιο πολυ?
47 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 20:45
Φυσικά. Αυτό που θα έπρεπε να ρωτάς όπως είναι Α. τι εννοείς ενδιαφέρεται κι θέλει (γιατί πράγμα τις θέλει;) και Β. τι άνθρωπος είναι αυτός που δεν ξέρει τι θέλει και πως μπορεί αυτός να είναι καλή επιλογή;
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 20:49
αυτά είναι βλακείες. απλά είναι επιφανειακός. δεν υπάρχει ενδιαφέρον για δύο το ίδιο. αν χάσει και τις δύο, για ποια θα τον πειράξει περισσότερο..ας το σκεφτεί. η 1η σκέψη είναι και η πιο αυθόρμητη-σωστή
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:01
Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον για δύο και τρεις και παραπάνω. Αν το εν λόγω παιδί επιθυμεί κάτι που δεν απαιτεί αποκλειστικότητα ή μεγάλη συναισθηματική επένδυση και αοφσίωση άνετα μπορεί να αρέσκεται σε πληθώρα γυναικών, για άλλους λόγους σε κάθε περίπτωση.

Επίσης, το να θέλει κάποιος κάτι εφήμερο ή πιο ελεύθερο δεν τον κάνει επιφανειακό, αλλά συνειδητοποιημένο. Επιφανειακός είναι εκείνος που κρίνει εύκολα, έχει ρηχά κριτήρια ή απόψεις, προπαθεί να βολεύεται και δεν φτάνει σε βάθος σε προσωπικό επιπεδο.

Αν δεν είσαι πολύ μικρός/η αυτή η άποψη είναι "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείς έναν τρόπο ζωής για να τον κατανοείς. Όχι, οτι το παιδί αποκλείεται να ναι επιφανειακός, αλλά δεν έχουμε καμία τέτοια δήλωση ή απόδειξη στα περιεχόμενα της εξομολόγησης. Οπότε, άστοχο.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:21
ξέρω τι πάει να πει επιφανειακός. ξέρω και τι είπα. εσύ τώρα θα μας πεις ότι φτάνεις την αλεπού ε? τι λες ρε παιδί μου ανατρίχιασα. τέσπα περί ορέξεως. δεν έχω λόγο να σε πείσω. ο καθένας κάνει ο,τι του γουστάρει
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:31
Η κοπελα ρώτησε αν είναι εφικτό και λέω ότι είναι και δεν είναι απαραίτητα κάποιος επιφανειακός για να του συμβεί.

Παρ'όλα αυτά είσαι ελεύθερη να ορίσεις και να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο όπως επιθυμείς. Αν δε θες να το δεις όταν συμβαίνει γύρω σου και θες να το οριοθετήσεις στα δικά σου κουτάκια με γενικευτικά και αυθαίρετα συμπεράσματα οκ, αλλά στο μεσαίωνα καίγανε τους επιστήμονες στην πυρά. Δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους να αποδέχονται και να κατανοούν ένα μηχανισμό που δεν τους έχει συμβεί ή τους κάνει να νιώθουν άβολα ή ότι απειλούνται.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:38
1ον δεν ξέρουμε ότι είναι κοπέλα. εκτός αν το ξέρεις εσύ.
2ον βλέπω ότι στηρίζεις σθεναρά την ιδέα της. αυτό δε σημαίνει όμως ότι αυτό που λέω εγώ είναι λάθος ή σε κουτάκια.
3ον αυτό με τον μεσαίωνα είναι άσχετο. ούτε σημαίνει ότι εσύ επαναστατείς με την ιδέα περί πολλών προτιμήσεων. πολύ πιθανό εσύ να είχες φλερτάκι με τη φωτιά στον μεσαίωνα και όχι εγώ με αυτά που λέω. χαααα
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 22:50
Υποθέτω ότι είναι κοπέλα (με κάθε πιθανότητα σφάλματος) α. διότι δεν μιλάει σε πρώτο πρόσωπο, ουτε αν αναφερόταν στον εαυτό του, θα είχε απορία αν γίνεται (εφόσον ήδη του συμβαίνει), β. να είναι άνδρας που ενδιαφέρεται για άλλο άνδρα (ερωτικά) ή φίλο του (ενημερωτικά) το βρίσκω περιττού ενδιαφέροντος για εξομολόγηση (αντί να τον ρωτήσει ή να πάρει απόφασει ότι ο άλλος θέλει γυναίκες). Συνεπώς είναι εξαιρετικά πιθανό (σε βαθμό επαρκή για εμένα, ώστε να το θέσω δεδομένο) ότι πρόκειται για γυναίκα (είτε φίλη είτε άμεσα ενδιαφερόμενη είτε γνωστή).

Υποστηρίζω την ιδέα της γιατί όντως είναι εφικτο να γίνει, συμβαίνει, δεν είναι "άποψη". Η διαφορά μου σε σχέση με αυτά που λες είναι, ότι όταν συμβαίνει, δεν αποτελεί αναγκαία πράξη επιφανειακού ανθρώπου. Η πολυγαμία ή η μη επιθυμία για συναισθηματική αφοσίωση (που αφήνει πολύ χώρο για έλξη από πολλά άτομα) δεν είναι επιφανειακοί τρόποι ζωής. Είναι σοβαρές επιλογές συνειδητοποιημένων ανθρώπων. Επιφανειακός θα είναι αν λέει ψέμματα ότι τις θέλει το ίδιο, για να πείσει εκείνες να δώσουν περισσότερα απ όσα είναι πρόθυμες, με αποκλειστικότητα ενώ εκείνος γκομενίζει, χωρίς να έχει βαθύτερα συναισθήματα για καμία και χωρίς πρόθεση να το αναγνωρίσει.

Μπορεί να σου αρέσουν το ίδιο έντονα πάνω απο 1 άτομα; Ναι! Είσαι επιφανειακός; Ισως, αλλά όχι εξαιτίας αυτού, αλλά με αφορμή αυτό. Ειλικρινά πιο σαφές δε γίνεται.

Αυτό με οτν μεσαίωνα είναι αναλογία. Όπως τότε κάθε τι μη αποδεκτό από όσα πίστευε ή το έκαναν να νιώθει ασφαλές, το άτομο με εξουσία το αφόριζε, το καταδίκαζε, έκανε σα να μην υπάρχει ή το δαιμονοποιούσε αυθαίρετα, έτσι κι εσύ λες ότι δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι που συμβαίνει κι αν σχεδόν συμβεί ο άνθρωπος φταίει που έχει προβληματικό στοιχείο χαρακτήρα (λες και το διάλεξε).
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 23:15
Aquiver πρέπει εσύ να έγραψες την εξομολόγηση. γιατί προσωπικά βαριέμαι τα κατεβατά κι εσύ εδώ μας έχεις υπεραναλύσει την πιθανή γνώμη της εξομολογούμενης κατ'εσέ.. να σε ενημερώσω επίσης πως δεν έχω κάποια εξουσία από ο,τι ξέρω για να σε αφορίσω ή καταδικάσω όπως λες. βασικά θα το ξαναπώ, ο καθένας κάνει ο,τι του γουστάρει. δεν προσπάθησα να σε μεταπείσω. ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν γίνεται να σου αρέσουν το ίδιο δύο άτομα. τα ξέρεις και τα δύο ίδιο χρονικό διάστημα?? γιατί κι αυτό παίζει το ρόλο του. μπορεί με το ένα να είναι δέσιμο με τον καιρό πχ ή από καταστάσεις και με το άλλο πχ να έχεις ζήσει ελάχιστα όμως να νιώθεις πχ ότι ενώνεστε με κάποιο αόρατο τρόπο, ότι έχετε χημεία. αυτές οι περιπτώσεις πχ που μόλις ανέλυσα, δεν είναι ισοδύναμες για να τις συγκρίνεις. μιλάς για γνωριμίες υπό την ίδια βάση ή όχι καταρχάς?
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 23:45
Δεν έχω την απορία της εξομολογουμένης, έχω την παρατήρηση της πραγματικής ζωής σχετικά με αυτό. Όλοι οι συνδυασμοί που είναι εφικτοί, διότι κάθε άνθρωπος σκέφτεται νιώθει και σταθμίζει αλλιώς τα πράγματα. Όπως είπα και στο αρχικό μου σχόλιο έχει σημασία τι ακριβώς θέλει ο τύπος και γιατί ο ίδιος αποτελεί καλή επιλογή. Μην προβάλεις τις δικές σου απόψεις ή σταθερές σε άλλους. Για κάποιον άλλον οι κατστάσεις που λες έιναι μία χαρά ισοδύναμες. Για κάποιον άλλον άλλον ο έρωτας είναι μονογαμικός. Για κάποιον άλλον άλλον άλλον ο έρωτας έχει πολλές μορφές μέσα σε πολλά πρόσωπα ταυτόχρονα δίχως ίχνος πρόθεσης για εξαπάτηση, ούτε δυνατότητα ιεράρχισης (και άρα υποβιβασμού). Δε καταλαβαίνω γιατί αρνείσαι την σεξουαλική έλξη ή την πολυγαμία και την βαφτίζεις ως αδύνατη ή ως επιφανειακότητα. Το καταλάβαμε ότι εσύ δεν είσαι έτσι (ή δε θα ήθελες ο σύντροφός σου να ναι έτσι), αλλά δεν έχει καμία σημασία για το θέμα.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 23:58
τέσπα δεν έγινα κατανοητή προφανώς. είπα πως δεν συγκρίνονται ανόμοιες καταστάσεις. αντιμετωπίζεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. και δεν θεωρώ πως είναι ίδια η αγάπη/ο έρωτας/ο ενθουσιασμός για δύο άτομα ταυτόχρονα. το θεωρώ αδύνατο. υπάρχει τρόπος να δείξεις προτίμηση. αυτό λέω ουσιαστικά. διαλέγεις. απόφαση λέγεται και ωριμότητα. διαλέγεις και ρισκάρεις. όχι θέλω και τα δύο. ποιος είσαι
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:06
Άντε πάλι. Βρε, για σένα δε συγκρίνονται. Για σένα υπάρχει λόγος να διαλέξεις. Για σένα δεν είναι το ίδιο. Δε σου λέω ότι αυτό που πιστεύεις και εφαρμόζεις στη ζωή σου είναι λάθος. Αλλά δεν είναι το καθολικά σωστό, πρέπον ή θεμιτό. Το θεωρείς αδύνατο σύμφωνα με τις δικές σου προσλαμβάνουσες, προσωπικότητα, χαρακτήρα, εμπειρίες και επιθυμίες. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί ταυτίζεσαι έτσι. Δε ρωτάει τι θα κάναμε ή θα νιώθαμε εμείς προσωπικά. Ρωτάει τι είναι εφικτό να γίνει. Όπως είναι εφικτό να αγαπάς δύο γονείς, δύο φίλους, δύο παιδιά, δύο ζωάκια, να έχεις δύο χόμπυ, δύο αγαπημένα φαγητά και λοιπά έτσι γίνεται κι αυτό και δεν δηλώνει προβληματικό άνθρωπο (από μόνο του). Άλλωστε κανείς δε μίλησε καν για έρωτα και αγάπη αλλά για έλξη και ενδιαφέρον που μπορεί πολύ εύκολα να το νιώσεις (είτε με απώτερο σκοπό το σεξ είτε ως πολυγαμικό ον).
Εκτορας Εκτορας 4.4.2017 | 20:49
Είμαστε σύνθετα πολύπλοκα όντα και είναι πέρα για πέρα δυνατό δύο διαφορετικά στοιχεία σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους να μας είναι εξίσου ελκυστικά. Μπορεί να συμπληρώνουν διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:23
και μετά σας φταίνε οι γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν. χμ...
Εκτορας Εκτορας 4.4.2017 | 21:26
Δεν φταίει κανείς. Απλά μπορεί να τύχει στη ζωή να σε ελκύουν δύο πρόσωπα.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:44
καλή τύχη με αυτό!
Haifischnet Haifischnet 19.4.2017 | 14:24
Αλλού το πας. Κούλαρε.

Προσπάθησε να καταλάβεις τι σου γράφουν οι άλλοι αντί να αμύνεσαι (γιατί αμύνεσαι;).

Προσπάθησε να παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου ο οποίος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω από εσένα.

Προσπάθησε να καταλάβεις πόσοι πιθανοί συνδυασμοί ανθρώπινων χαρακτήρων μπορεί να υπάρχουν στον πλανήτη.
avatar Lady Marian 4.4.2017 | 21:51
Δεν θέλω να το πω διότι μόνο αρεστή δεν θα γίνω παρ'όλα αυτά ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις γνώσεις του.. Ένας μεγάλος ψυχολόγος λοιπόν είχε πει κάποτε πως οι άνθρωποι είναι πολύ πιο απλοί απο ότι πιστεύουν. Οπότε συνεχίζοντας τον συλλογισμό του η σύγχρονη ψυχιατρική τα θεωρεί αυτά πχ ενδιαφέρον για δύο άτομα ταυτόχρονα για σχέση, συμπλέγματα που έχουν να κάνουν με βαθιά ,ριζωμένα στο υποσυνείδητο προβλήματα του ατόμου που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει μπροστά.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 22:13
Θα συμφωνούσα αν μιλάμε για "μονογαμικές" σχέσεις. Εδώ δεν λέει πουθενά ότι θέλει σχέση. Ούτε η πολυγαμια είναι "πρόβλημα". Το να θέλει κάποιος και πολλές επιλογές και καβάτζες και σιγουριά, είναι πρόβλημα.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:31
Γίνεται, και είναι σύνηθες. Το δύσκολο είναι να βρει κανείς έναν άνθρωπο που θα θεωρεί αναντικατάστατο, και θα κατέχει ξεχωριστή θέση στη ζωή του - θέση που δεν την πλησιάζει κανένας άλλος.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 21:40
καλή επιτυχία παιδιά στην εύρεση της μίας. όταν τη βρείτε φτύστε τη, μην τη ματιάσετε γιατί θα είναι από τις λίγες...
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 23:22

Σωστό το σχόλιο. Αυτό είναι το σπάνιο και για κάποιους από μας, το όμορφο :). Αρκεί να είναι αμοιβαίο.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 22:08
Γιατί οχι ; Και γιατί μόνο 2 ; Γϊνεται και με 3. Και με 4. Και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποφασίσεις. Αντοχές θέλει και ελεύθερο χρόνο...
Censored Censored 4.4.2017 | 22:44
Αυτό που λες δεν γίνεται. Ενδιαφέρον έντονο και αληθινό και για τις 2 δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι στην προκειμένη περίπτωση είναι: την πέφτω όπου να 'ναι κι όποια τσιμπήσει.
avatar
Ανώνυμος/η 4.4.2017 | 23:45
Ρε παιδια πως γινεται καποιος να αγαπα δυο ταυτοχρονα και μαλιστα με την ιδια ενταση,το ιδιο παθος?Παντα η μια να την πουμε "σχεση" θα υπολειπεται εναντι της αλλης που θα εχει την προτεραιοτητα.
Αρα δεν ειναι δυνατον να αγαπαει και να θελει καποιος στον ιδιο βαθμο δυο γυναικες.
Δε γινεται.
Λογω της ανομοιομορφιας τους. Πως αγαπας το ιδιο δυο διαφορετικους ανθρωπους,αφου ο καθενας σου βγαζει κατι διαφορετικο? Πχ με τη μια μπορει να κανεις καλυτερο σεξ ή οτιδηποτε αλλο. Πως θα αγαπησεις τοτε το ιδιο με μια αλλη που δεν περνας εξισου καλα?
Αρα ή ψευδεται περι ολου αυτου ή υπαρχει μια λαθος αντιληψη για τις σχεσεις κλπ.
Εκτορας Εκτορας 4.4.2017 | 23:55
Τότε πως υπάρχουν απιστίες, παράλληλες σχέσεις κτλ;
Από άλλο κόσμο είστε ρε παιδιά;
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:01
λέγεται κόσμος της υπευθυνότητας και της ωριμότητας. διαλέγεις
Εκτορας Εκτορας 5.4.2017 | 00:06
Καλή μου Έλλη - που σε βλέπω παντού σήμερα σαν ερινύα- δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι. Απλά λέω ότι γίνεται. Εσείς ούτε καν παραδέχεστε ότι μπορεί να συμβεί. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Υπάρχει και το γκρι.
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:12
..μα δεν είπα ότι δεν μπορεί να συμβεί. προφανώς και γίνεται κατά κόρον γύρω μας. προφανώς και είναι γκρι η ζωή και όχι μαύρο-άσπρο. όταν όμως θέλουμε τις σχέσεις μας να είναι πιο απλές, τότε πως περιμένεις να συμβεί αυτό, αν δεν ξεκαθαρίσεις εσύ πρώτα τι θες? έτσι λύνονται όλα. διαλέγεις κάποια στιγμή με κόστος, πληρώνεις και προχωράς με αυτό. αλλιώς βολοδέρνεις, ανακατεύεις καταστάσεις και στο τέλος μένει τι? ναι έχω οίστρο απόψε χαα
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:27
Αυτό που σε κούρασε δεν είναι το θέμα, είναι το ότι ακούς μόνο αυτά που λες. Τι παράδειγμα να οσυ φέρω ακριβώς. Από όσα έχω δει. Άντε και στα λέω, τους ξέρεις για να έχει νόημα; Έχεις μία προσπωική στάση που επιμένεις ότι έχει καθολική και πανανθρώπινη ισχύ και ορθότητα, που από μόνο του (για ό,τι θέμα κι αν μιλάμε και όποια θέση και αν έχουμε) είναι εσφαλμένο εκ προοιμίου. Η επιστήμη αφήνει περιθώρια για το άγνωστο κι έρχεσαι εσύ με την αποψάρα σου να μας πεις σώνει και ντε ότι όλα είναι έτσι κι μόνο έτσι κι αν δεν είναι έχουν πρόβλημα και κακα στοιχεία χαρακτήρα οι άνθρωποι και δε γίνεται να συμβεί και ιστορίες από την Ανατολή. Ό,τι πεις. Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει.
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:36
Έκτορα (άσχετο εντελώς) τα 'χες παλιά με κάποια Ελένη irl; Μιλάς πολύ παρόμοια με ένα γνωστό μου.
Εκτορας Εκτορας 5.4.2017 | 00:42
@Αquiver όχι. Φάση θα είχε να βγαίναμε και γνωστοί εδώ μέσα :D
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:46
Καλά σίγουρα έχουμε γνωστούς μας εδώ μέσα. Κι που ξέρεις μπορεί να μαστε απ αλλού γνωστοί λολ. Αν κι το όνομά σου (αν είναι το κανονικό) είναι σπάνιο κι ήξερα μόνο έναν XD
Εκτορας Εκτορας 5.4.2017 | 00:48
Το μόνο σίγουρο. Τόσος λαός κυκλοφορεί εδώ μέσα.
Όχι δεν είναι το κανονικό μου, μακάρι να ήταν :-)
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:52
Α! Αχ σε συμπάθησα. Άμα κάνεις παιδιά ή έχεις ζωάκια ξέρεις τι όνομα να δώσεις χαχαχα
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:12
Οι πολυγαμικοί δεν είναι ώριμοι και υπεύθυνοι;

Και οι γονείς πως αγαπούν όλα τους τα παιδιά;

Επίσης, ποιος έχει αγαπώμετρο; Αγαπάς κάθε άνθρωπο όσο τον αγαπάς, για άλλους λόγους. Μία αγάπη δεν αναιρεί μία άλλη. Τι είμαστε 2 χρόωνων και μας λένε "ποιον αγαπάς τη μαμά ή τον μπαμπά;", λες "και τους δύο" και "σου λένε δε γίνεται πες έναν";

Με το ίδιο σκεπτικό πως αγαπάς πολλούς συντρόφους στη ζωή σου; Πως έχοντας αγαπήσει πολύ κάποιον βρίσκεις τον επόμενο (που ακόμα δνε έχεις προλάβει να οτν αγαπήσεις) και είσαι μαζί του; Υποκρισία δεν είναι;
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:14
δεν είναι παιδιά σου οι πιθανές σχέσεις ή φάσεις που κάνεις με άντρες..έλεος δηλ με τις συγκρίσεις χωρίς κοινό γνώρισμα
Εκτορας Εκτορας 5.4.2017 | 00:15
Συμφωνώ με Aquiver. Έλλη μερικοί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξεκαθαρίσουν. Τι να κάνουμε;
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:15
και όχι, οι πολυγαμικοί δεν είναι ώριμοι. εμένα περίμενες να στο αποκαλύψω?
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:16
και κυρίως ούτε υπεύθυνοι
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:16
αν δε θέλουν. να μην ανακατώνουν τον κόσμο. τι να κάνουμε
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:19
επιπλέον αυτό που λες πάλι άσχετο είναι aquiver. μιλάμε να θες δύο άτομα το ίδιο και ταυτόχρονα. όχι την επόμενη σχέση από την προηγούμενη. ούτε έχει σχέση αυτό με τους γονείς και τα παιδιά που λες. μιλήσαμε για παράλληλες καταστάσεις που δεν μπορείς υποτίθεται να ξεχωρίσεις ποιον θες περισσότερο και εξηγώ πως γίνεται γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να θες το ίδιο δύο διαφορετικά άτομα. ουφ με κουράσατε χαχα
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:22
Α. η αγάπη είναι αγάπη. δεν είναι άλλη η γονεϊκή αγάπη άλλη η αδελφική κοκ. Υπάρχει άλλη αφορμή, αλλά όχι άλλη ουσία.

Β. Οι πολυγαμικοί, εφόσον είναι συνειδητοποιημένοι και ειλιρκινείς (εκεί που πρέπει) για την επιλογή τους μπορεί να είναι υπεύθυνοι και ώριμοι. Οι σεξουαλικές επιλογές δεν καθορίζουν το χαρακτήρα κάποιου ούτε τον υποδηλώνουν. Αν δεν σου είναι σαφές, λυπάμαι.
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:19
@Ελλη...
Ε όχι ότι είπες ότι μπορεί να συμβεί.... "και δεν θεωρώ πως είναι ίδια η αγάπη/ο έρωτας/ο ενθουσιασμός για δύο άτομα ταυτόχρονα. το θεωρώ αδύνατο. Έλλη... 4.4.2017 | 23:58 Πηγή: www.lifo.gr"

Απλά λες ότι δε γίνεται και ότι κάποιος που το ισχυρίζεται το έχεις ως δικαιολογία της επιφανειακότητάς του. Ούτε γίνεται ειλικρινά να το νιώθει, ούτε υπάρχει πιθανότητα να ναι μην επιφανειακός αλλά οι επιθυμίες/τρόπος ζωής του να το επιτρέπουν.
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:21
δώσε ένα πχ όπως εγώ να μη μιλάμε αόριστα
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 00:30
ουπς σου απάντησα πιο πάνω έχω χάσει την μπάλα με τα 100 χόλια λολ
Kαραβάν' Kαραβάν' 5.4.2017 | 12:06
Ας βγάλουμε λίγο το σεξ από την εξίσωση.

Έχεις δύο ή τρία παιδιά. Αγαπάς κάποιο περισσότερο από τα άλλα;
Θα πονέσεις περισσότερο αν χάσεις ένα από αυτά έναντι των άλλων;

Η αγάπη δεν είναι κασέρι να το κόψουμε σε κομμάτια και να ζημιωθεί κάποιος στο ζύγι.

Καθένας κάνει τις επιλογές του κατά πώς νιώθει σωστότερα, αρκεί να το κάνει συνειδητοποιημένα κι όχι επειδή αυτό είναι το κοινωνικά προκρινόμενο. Όποιος δεν κάνει τις ίδιες επιλογές με μας δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα ως άνθρωπος.
avatar
Ανώνυμος/η 5.4.2017 | 01:52
Τα πάντα γίνονται εκτός από του Σπανού τα γένεια
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ