ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2017 | 20:43

ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........?

Ειμαι στο σταθμο Λαρίσης και περιμένω την αδερφή μου. Έρχεται και παμε να πάρουμε ταξί επειδή έχει πολλές βαλίτσες. Μπαίνουμε στο ταξί και μόλις ξεκινάει καταλάβαινει ότι στο σταθμό της έκλεψαν το πορτοφόλι!!!!! Λέμε στον οδηγό να μην ξεκινήσει και κατεβαίνουμε. Ο οδηγός μας λέει εγώ πρέπει να πληρωθώ γιατί έκανα έστω δυο μέτρα και μας ζητά 4,65 € !!!!!!! με απόδειξη. Του λέω πάνω απ' όλα είστε καλός άνθρωπος και μου απαντά μαντάμ είμαι επαγγελματίας! Ευτυχώς που κάποιοι παραμένουμε ερασιτέχνες! Έτσι ήθελα να το μοιραστώ. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
5
 
 
 
 
σχόλια
3,40 η ελάχιστη + οσο είναι η αποσκευη + το ότι σε πήρε από σταθμό τρένου. Δεν έχω καμία σχέση με ταξιτζήδες αλλά φαντάζομαι πως ο άνθρωπος κ έχασε την σειρά του στην πιάτσα και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει το ταξίμετρο χωρίς απόδειξη.ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑΑΛΛΑδεν είναι υποχρεωμένος κ δεν γίνεται να γίνεται θέμα για κάτι που απαιτούμε να μας χαριστεί. Ελπίζω την επόμενη φορά να πέσεις σε καλύτερο άνθρωπο.
Ο αδελφός μου που είναι ταρίφας μου έχει πει πως αν έχει βάλει το ταξίμετρο να δουλεύει ζητάει χρήματα γιατί η απόδειξη για την ελάχιστη κούρσα θα κοπεί και θα φορολογηθεί.Επίσης η αναμονή στην πιάτσα όντως μπορεί να είναι μεγάλη.Τέλος οι αποσκευές χρεώνονται εφόσον ζυγίζουν πάνω από 10 κιλά η κάθε μια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ