ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2016 | 18:03

θελω να τον γνωρισω

Είναι ένα παιδί από την τρίτη που μου αρέσει και με.κοιταει και αυτός. Μόνο που δεν τον γνωρίζω και θέλω πολύ να γνωριστούμε. Είναι παρα πολύ ντροπαλός αλλά ντρέπομαι και γω τους φίλους του και φοβαμαι πως θα με κοροϊδεύουν. Θέλω να τον γνωρίσω οπωσδήποτε...!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γίνεται να του μιλήσεις κάποια στιγμή χωρίς να είναι οι φίλοι του μαζί ?Αν βρεις ευκαιρία, κάνε το βήμα και πες του εσύ.Μη φοβάσαι την απόρριψη, όλοι μας τρώμε και θα φάμε πολλές στη ζωή μας, αλλιώς θα μείνουμε για πάντα μόνοι και μόνες.Και εγώ όταν πήγαινα σχολείο (είμαι κάτι τις μεγαλύτερος) ήμουν ντροπαλός. Και ενώ μπορεί να γούσταρα κάποια δεν είπα τίποτα επειδή φοβόμουν. Αλλά τώρα το έχω μετανιώσει γιατί κατάλαβα τα λάθη μου αλλά αργά. Ευκαιρία λοιπόν να βοηθήσω εσένα και το παιδί ίσως. Πάρ το απόφαση και πέσε του τη. Μη το σκέφτεσε πολύ, τι να πεις πως να το πεις κτλπ. Ότι σου βγει εκείνη τη στιγμή. Απλά ΚΑΝΤΟ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ