ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 18:57

Από την πείρα μου

Την σήμερον ημέρα το να έχεις επάγγελμα είναι πολύ σημαντικό. Οποιοδήποτε επάγγελμα. Αλλά υπάρχουν κι ορισμένα που ακούν μια άλλη επίδραση στο άλλο φύλο. Για παράδειγμα θα αναφέρω μερικά που πιστέυω εγώ πως ασκούν αυτή την επίδραση.Personal TrainerΓνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες.Πιλότος Φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. ΝαυαγοσώστηςΘυμάστε τις επιτυχίες που είχαν τ’ αγόρια του Μπέιγουοτς; ΗθοποιόςΚαι δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Δάσκαλος χορούΕίναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί.Κυνηγός ταλέντων-ΜάνατζερΚαθοδηγεί μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες.ΓιατρόςΌλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει.BarmanΝύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Τουριστικά επαγγέλματα Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Βρισκω ενδιαφερον οτι καθε μανα θελει ενα γιατρο για την κορη της αλλα οχι μια γιατρο για το γιο της.Και οτι οι επιλογες ναυαγοσωστης/ μπαρμαν/ηθοποιος στην αντρικη τους εκδοχη τραβουν τις γυναικες για τον ιδιο λογο που μαλλον απωθουν τους αντρες στη γυναικεια τους εκδοχη...τη "φημη"τους.
Δεν κάνει η στολή τον πιλότο αλλά το πως διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις στον αέρα,τοτε ειναι που κερδίζει τον σεβασμό όχι μονο απ το γυναικείο φύλο αλλα γενικότερα απ όλο τον κόσμο (γνώμη ενός πιλότου).
Παρά τις εν χορώ διαφωνίες και την μη ταύτιση των περισσοτέρων γνωμών με την εξομολόγηση, θεωρώ ότι εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας: το επάγγελμα του άντρα συνιστά κίνητρο (ή αντικίνητρο ακόμη) για μία γυναίκα. Και πολλά από τα επαγγέλματα που αναφέρει ως εκ της θέσεώς τους προσφέρουν αφενός μεν μία πιο εύκολη πρόσβαση σε γυναίκες, αφετέρου δε μία ευκολότερη αποδοχή. Λ.χ. σε ένα μπαρ, ο μπάρμαν πιάνει πιο εύκολα συζήτησε με μία πελάτισσα παρά κάθε τρίτος άσχετος που βαφτίζεται αυτόματα πέφτουλας και λιγούρης.
Συντάσσομαι Διογένη. Βέβαια αν αυτό αποτελεί κριτήριο επαγγελματικού προσανατολισμού εξηγείται κατά κάποιον τρόπο γιατί υπάρχουν τόσοι ανερμάτιστοι γιατροί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ