ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2016 | 20:49

Έκανα χαζομάρα

Με κάλεσαν για συνέντευξη σε μια δουλειά που είχα στείλει βιογραφικό. Πήγα την ημέρα που με κάλεσαν και είχαμε μια ωραία συζήτηση. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά μέχρι που μπήκε μέσα η γραμματέας να αφήσει κάτι χαρτιά στον υπεύθυνο που έκανε το HR recruiting και ταυτόχρονα ήταν manager στο τμήμα marketing.Εγώ ανέκαθεν όταν έβλεπα ωραίο πισινό με έπιανε μέσα μου ένας πανικός. Ε, και η γραμματέας ήταν απίστευτα τούμπανη σε αυτό το προσόν και μόλις βγήκε έξω από το γραφείο το μυαλό μου κόλλησε εκεί. Σε κάποια φάση με ρωταέι ο μαρκετίστας αν θέλω να μάθω κάτι για την επιχείρηση και του λέω αν έχει και άλλες υπαλλήλους που να είναι σαν την γραμματέα. Μου λέει τί εννοείς; Και του κάνω χειρονομία με τα χέρια και τα ζουλάω στον αέρα εννοώντας τα αφράτα πωπομέρια της. Αμέσως εκεί σοβάρεψε και μου απαντάει Ευχαριστούμε κ.Τάδε για την συνάντηση μας, θα μελετήσουμε και τα υπόλοιπα βιογραφικά και θα επικοινωνήσουμε όταν σας χρειαστούμε για την επόμενη φάση.Πέρασαν 5 εβδομάδες και ακόμα δεν έλαβα κλήση τους.Στα @@ μου ρε κρύε. Αν μέχρι τον Ιανουάριο δεν κάτσει τίποτα θα πάω στον ξάδερφο μου στην Αγγλία.
19
 
 
 
 
σχόλια
Aν ήταν όντως στ' αρχ*δια σου, ούτε την εξομολόγηση θα έγραφες και κυρίως δεν θα την τιτλοφορουσες ως "έκανα χαζομάρα". Γιατί ναι, ανοησία έκανες. Και το γνωρίζεις. Και δεν είναι στ' αρχ*δια σου. Και δεν θες να πας uk. Γιατί αν αληθινά ήθελες θα χες κιόλας φύγει.
Μάλλον έχεις επηρεαστεί από την πρόσφατη εκλογή του Donald Trump. Αλήθεια γιατί δεν πας κατευθείαν στην Αμερική; Με τέτοια μυαλά νομίζω θα έχεις μια λαμπρή καριέρα εκει, τώρα που βγήκε πρόεδρος κι ο άλλος μεγάλος σεξιστης...
Κρύος είσαι εσύ, όχι ο υπεύθυνος με τον οποίο μίλησες. Αυτό που έκανες ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Όχι απλώς μη λογικό και μη επαγγελματικό, αλλά ΜΗ ανθρώπινο. Αν κάνεις έτσι σε συνέντευξη για δουλειά, όταν βγαίνεις για κανά ποτό τι κάνεις; Χουφτώνεις άγνωστους κώλους; Ναι, πήγαινε Αγγλία και κάνε έτσι. Εκεί όχι μόνο δεν θα σε πάρουν ποτέ, αλλά θα σου κάνουν και μήνυση. Τι 'ναι αυτός ρε? Σε φάση:https://www.youtube.com/watch?v=cdPlRrCMdbo στο 2:34
Δηλαδή έδειξες ότι αποπροσανατολίζεσαι στην θέα ενός ωραίου πωπού, ρώτησες αν υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι στην εταιρεία για να αποπροσανατολίζεσαι συχνότερα και είναι ο υπεύθυνος κρύος και ανέραστος που δεν σε πήρε τηλέφωνο...Το ότι θα έκανες όλες τις κοπέλες εκεί μέσα να νιώθουν απαίσια με τα σχολιάκια και τα βλεμματάκια σου λες να τον απασχόλησε καθόλου; Δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί, αλλά δεν παίζεις στο Mad Men, ούτε είσαι ο Don Draper, οπότε άλλαξε μυαλά. FYI στην Αγγλία, θα είχες την αντιμετώπιση που σου άξιζε, γιατί ευτυχώς γνωρίζουν τι πάει να πει σεξισμός και σεξουαλική παρενόχληση.
Καλά κι εσύ, υπερβολική όπως πάντα!Ποιός δε θα επένδυε σ'έναν υπάλληλο, ο οποίος θα γκομένιζε ασύστολα και θα έφερνε σε δύσκολη θέση συνάδελφους/συνεργάτες/πελάτες; Κάτι τέτοιο θα φάνταζε γερό ατού στο βιογραφικό.Στην Αγγλία δε, ένας εργοδότης τύπου Μπένι Χιλ θα τον εκτιμούσε άμεσα!!
Αχαχαχα αμάν βρε Λεμόνι, με το που πάω να τα πάρω, μου κάνεις τέτοια σχόλια και λύνομαι στα γέλια! Όταν διάβασα την εξομολόγηση, λέω "δεν παίζει, τρολάρει το παιδί". Μετά όμως σκέφτηκα τα άπειρα σκηνικά που έχω ακούσει και είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινή η εξομολόγηση. Τέτοια κατάντια, αδελφή εν Χριστώ Λεμόνι, εν έτει 2016.
Σοβαρά τώρα;;; Πόσο επαγγελματίας ένιωσες;;; Και μετά από 5 εβδομάδες σιωπής, ακόμη αναρωτιέσαι γιατί δεν σε έχουν καλέσει;Γιατί πολύ απλά αγαπητέ, ο οποιοσδήποτε εργοδότης θέλει να προσλάβει άνθρωπο αποτελεσματικό στη δουλειά του, όχι στο πόσο θα χαλβαδιάζει (και το λέω κομψά αυτό) τις συναδέλφους του, μέσα στο 8ωρο του.Συγκεντρώσου!
Αμα συνεχισεις ετσι μεχρι τον Ιανουαριο,δεν βλεπω να σου "καθεται" τιποτα...Κρυος ο κυριουλης,κρυαδα πεταξες εσυ...σε κοβω να εγκλιματιζεσαι ευκολα στη Λοντρα...