ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2016 | 09:08

H κατάρα της ομορφίας

Ταλαιπωρούμαι όλη μου την μπιπ ζωή από την ομορφία μου. Μπορει να μου πειτε μας κοροιδευεις ρε φιλε; Δε σου αρεσει που εισαι τοσο ομορφος; Και ομως αυτο το φαινομενικό μου αβαντάζ στην ουσία είναι μειονέκτημα. Όλες οι γυναίκες πάνε μαζί μου γι'αυτό. Δεν θέλουν να κάνουν σχέση με τον Χαράλαμπο, αλλά με τον ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο και ευηδή Χαραλαμπο. Το έχω καταλάβει πως δεν μπορούν να αγγίξουν την καρδία μου και ετσι συνειδητα απέχω απο τον ερωτα. Νόμιζα πως θα γλυτώσω. Όχι όμως. Δεν μπορώ να βγω ούτε για ένα καφέ, ούτε για ένα σινεμά. Όλες και όλοι θα με κοιτάνε εντόνως και συνέχεια. Βαρέθηκα τα βλέμματα γεμάτα πάθος ή φθόνο, ακόμα και απο τους φίλους μου, ακόμα και από τους συναδέλφους μου και τα αφεντικά μου. Πάντα θα με αντιμετωπίζουν σαν αντικείμενο.
32
 
 
 
 
σχόλια
πέρα απ τη πλάκα εγω θα κοιταζομουν στο καθρεπτη και θα ελεγα Θεε μου τοσο ομορφο με εκανες γτ να με λενε Μπαμπη ...χαθηκε ενας Κωνσταντινος ενας Αλέξανδρος ?
Επειδη μιλησες για τη δουλεια σου, εχω να προτεινω τα εξης:Ειτε χρησιμοποιησε την ευνοια της αφεντικινας για να παρεις αυξηση, ειτε κατηγορησε για σεξουαλικη παρενοχληση (μολις σε δει η δικαστινα θα κερδισεις την υποθεση) ειτε γινε πορνοσταρ στο σικουελ "Ο γραμματεας". Ειδες? πρακτικο μυαλο. Η ομορφια ειναι δυναμη!!!
Μόνο θετικές ψήφοι, ούτε μία αρνητική σε κανένα σχόλιο, αχαχούχα και αστειάκια.Για να ποστάρω τώρα εγώ να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Πιθανόν ο ΟΡ τρολλάρει αλλά η δική μου εμπειρία λέει ότι οταν μια γυναίκα κράζει έναν ομολογουμένως όμορφο αντρα τότε το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις είναι επιγονατίδες. Μα γιατι;Μα για να πέσει πιο εύκολα στα γονατα να αντλήσει τους χυμούς του χαχαχαχαχα.
Χαχαχα το κακό δεν είναι ότι είστε πολλές, το κακό είναι ότι δεν έχετε χούμορ (που έλεγε και μια ψυχή). Μπορεί να μην φέρνω τα πράγματα ισα αλλά είμαι η ανωμαλία στην εξισωση, το σφάλμα στον κώδικα, η αντιπολίτευση, ο σπόρος του κακού.Huehuehue.
Ωπ φάουλ, το χιούμορ είναι υποκειμενικό, φίλτατε. Δεν γίνεται όλες και όλοι εδώ μέσα να έχουν το ίδιο χιούμορ με το δικό σου.Αν και για να σου πω την αλήθεια, ακόμα και εγώ που έχω απαίσια μαύρο (και πολλές φορές σεξιστικό) χιούμορ, δεν γέλασα με αυτό που είπες. Έψαχνες να κάνεις triggered κάποιο κοράσιο και δεν σου έκατσε, έλα τώρα.Mr. Robot της lifo μας βγήκες και έτσι; :P
Χοχοχο τον βρήκες τον διαδικτυακό εραστή. Με απενεργοποιημένο φβ, χωρίς καμία παρουσία σε σάιτ γνωριμιών και με τα εδω σχόλια να στάζουν ερωτισμό λολολ. Κόμπρα, μπορει να είσαι κόμπρα αλλά μπορείς και καλύτερα.
Παίζεις επικίνδυνα τώρα, έχεις σκεφτεί την - μεγάλη - πιθανότητα να τον ερωτευτείς τελικά κι εσύ, όπως άλλωστε όλες όσες τον αντικρίζουν;Πάντως, αν επιθυμεί να γίνει λιγότερος ποθητός και περισσότερο απωθητικός, μπορεί κάλιστα να πλένεται πιο αραιά.
Οχι ρε Χαραλαμπε, μη μας το λες αυτο, μας σπαραζεις την ψυχη. Νταξει βεβαια το δικο μου βασανο ειναι ακομα χειροτερο. Ακου εδω: βρηκα ενα 500αρικο κατω κ δεν ξερω τι να το κανω, να παω στη Μυκονο ή να παω για ψωνια? Απο τοτε που το βρηκα κλαιω συνεχως, αχ Χριστε μου ας μην βρεθει κανεις σ αυτη τη δραματικη κατασταση που βρεθηκα εγω.
Η απονία του κόσμου, γαρ, αγαπητέ Χαράλαμπε. Μη σκιάζεστε όμως. Σύντομα θα συναντήσετε τη μορφονία της καρδίας σας και θα ενώσετε τους ταυτόσημους πόνους σας. Η κυρά Τζολί μόλις χώρισε.
Εγώ συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία σου. Θα την κάνω viral στο Facebook. Για κάθε like θα εμφανίζεται μια ρυτίδα στο θεσπέσιο προσωπάκι σου ενώ με κάθε share θα βάζεις κι από ένα κιλάκι. Πιστεύω πολύ στη δύναμη του ίντερνετ και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε! Να δεις, ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί, είμαι σίγουρη!!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ