ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2016 | 14:02

Περιεργο

Μ αρεσει ενα παιδι με το οποιο σπουδαζουμε στην ιδια πολη κ ειμαστε στην ιδια παρεα. Αυτος ειναι στα χωρισματα με την κοπελα του(για την ακριβεια, αυτη λειπει διακοπες κ σκοπευει να την χωρισει οταν γυρισει). Γενικα πιστευω οτι εγω δεν του ειμαι αδιαφορη. Δεν χανει ευκαιρια να μου προτεινει να κανουμε πραγματα μαζι κ γενικα ασχολειται πολυ μαζι μου.Τελοσπαντων, τις προαλλες με παιρνει τηλεφωνο να παω σπιτι του για να παιξουμε ενα παιχνιδι στο pc που παιζουμε κ οι δυο. Με αυτον εν τω μεταξυ δεν ειμαστε κ κολλητοι, δηλαδη δεν εχω ξαναπαει ποτε μονη μου σπιτι του, μονο με παρεα. Γι αυτο κ η προταση του μου φανηκε περιεργη, γιατι μ αυτον δεν συνηθιζουμε να βγαινουμε οι δυο μας ή να κανουμε πραγματα μαζι. Τελοσπαντων, ειχε αφησει να εννοηθει οτι θα ειμαστε οι δυο μας, αλλωστε στο σπιτι του μενει μονος του κ δεν μου ειχε αναφερει οτι θα ειναι καποιος αλλος, οποτε κ γω λογικα υπεθεσα οτι θα ειμαστε οι δυο μας. Παω λοιπον κ με το που μπαινω μεσα βλεπω μια κοπελα να καθεται στον καναπε. Μας συστηνει λοιπον αυτος "απο δω η αδερφη μου, ηρθε χθες κ θα κατσει 5 μερουλες". Ρε παιδια δεν ξερω αν θα σας φανει κουλο αυτο που θα σας πω, αλλα εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο που με καλεσε σπιτι του κ δεν μου ανεφερε στο τηλ οτι ειναι κ η αδερφη του εκει. Δεν εννοω οτι θα ειχα προβλημα με την κοπελα, προς θεου, δεν την ηξερα καν(αν κ μου χε μιλησει για κεινη), αλλα τι, τοσο περιττο το θεωρησε? Αυτος μου μιλαγε στο τηλ κ ολα τα ελεγε σε πρωτο προσωπο, π.χ ξυπνησα κ τωρα θα φαω κ θα φτιαξω λιγο το σπιτι κ ουτε στιγμη δεν αφησε να φανει οτι ειναι κ καποιος αλλος ανθρωπος μαζι του! Γενικα ρε παιδι μου εγω οταν ειναι καποιος σπιτι μου κ καλω κ καποιον αλλον, παντα το αναφερω κ μου φανηκε πολυ περιεργο που αυτος δεν το εκανε. Τελοσπαντων, μια χαρα περασαμε κ με την αδερφη του, απλα εγω ειχα κολλησει στο γιατι να μην μου την αναφερει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως δεν το έκανε γιατί δεν το θεώρησε άξιο λόγου, εξάλλου φιλική πρόταση σου έκανε, δεν την έκανε με πονηρό σκοπό. Θα μπορούσε αντί για την αδελφή του να έχει έρθει η ξαδέρφη του ή οι γονείς του ή ο κολλητός του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ