ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2016 | 02:41

Πως θα σας φαινοτανε

Η νυν να σας ρωτησει για τον πρωην σας τι ανθρωπος ειναι,πως σας φερθηκε και γενικα αν ειναι στα καλα του?Θα ειχατε προβλημα?Εγω νομιζω θα μπορουσα να ειμαι αντικειμενικη και προβλημα δεν θα χα.Το λεω γιατι αν ειχα το θαρρος να ρωτησω για μερικους θα χα γλυτωσει απο πολλα οπως αντιστοιχα αν με ειχαν ρωτησει εμενα θα χα σωσει κοσμο κ κοσμακι.Μηπως να αρχισουμε να το σκεφτομαστε σαν εναλακτικη?
5
 
 
 
 
σχόλια
Οπότε ή θα κρατάει ο νυν επαφες με την πρώην, ή θα γίνει στα κρυφά αυτό.Απ' τη μία είναι αρκετά "προχώ" το ένα κι απ' την άλλη αρκετά "κατινέ" το άλλο.Καλύτερα να μάθουμε να κρίνουμε τους ανθρώπους και να μην παρασυρόμαστε εύκολα από λόγια και παρουσίαση
Για να φθάσει μία νυν να ρωτήσει την πρώην θα έλεγα ότι είτε η νυν δεν είναι στα καλά της, είτε ο πρώην το ίδιο και απλά η νυν θέλει μία επιβεβαίωση από την πρώην του πρώην γιατί δεν θέλει να πιστέψει αυτό που η ίδια βλέπει.
Τώρα που το λες, έτσι όπως το λες, βγάζει άλλο νόημα και το κατάλαβα αλλιώς!Δηλαδή, σε απλά ελληνικά και χωρίς να χρειάζεται συντακτική ανάλυση, να έρθει να σε βρει η τωρινή κοπέλα του πρώην αγοριού σου και να σε ρωτήσει πώς σου συμπεριφερόταν εσένα.Μάλιστα!
Η νυν σας (δηλαδή να ήμουν η νέα γυναίκα στη ζωή ενός άντρα) να σας ρωτήσει για τον πρώην σας (δηλαδή να ρωτούσα πώς του φέρθηκε ο προηγούμενος γκόμενος που είχε ο νέος άντρας στη ζωή μου)...Ναι... τι να σου πω, με φέρνεις σε δύσκολη θέση...Μπα! Δεν τα πάω καλά με τόση αντικειμενικότητα!

Απεργία την Πρωτομαγιά