ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2016 | 21:41

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ!

Πιαδιά βοήθεια. Έχω σχέση εξ αποστάσεως εδώ και ενάμιση χρόνο. Εγω 18 το αγόρι μου 23, μου έχει σταθεί σε πολλές δύσκολες περιόδους της ζωης μου, μου έχει προσφέρει πολλή αγάπη και σεβασμό όπως ακριβώς και εγώ.Από την αρχή του είχα πει πως δεν θέλω σοβαρή σχέση αλλα που να φανταζόμουν οτι αυτός θα το πήγαινε για γάμο?! Με βλέπει πολύ σοβαρά, με έχει γνωρίσει και στους δικούς του και κάνει σχέδια για το κοινό μας μέλλον αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είμαι εξαιρετικά ανώριμη. Στην πορεία δέθηκα μαζί του και τον αγαπώ πολύ αλλά νιώθω μικρή για τόσο σοβαρή σχέση. Του έχω μιλήσει αλλά δεν καταλαβαίνει τον έχω χωρίσει για αυτό τον λόγο πολλές φορές αλλα έρχεται πίσω μου κλαίγοντας και με παρακαλάει να τα ξαναβρούμε. Έχω φτάσει σε σημείο να είμαι μαζί του μόνο επειδή τον αγαπάω και δεν θέλω να τον ξαναπληγώσω. Του υποσχέθηκα οτι δεν θα τον ξαναχωρίσω αλλα δεν αντέχω. Νιώθω τρομερή πίεση, έχω βρεθεί πολλές φορές στα πρόθυρα να τον απατήσω αλλά δεν του αξίζει! Τι να κάνω? Μου είχε πει πως αν τον αφήσω θα χάσει πάσα ιδέα για το γυναικείο φύλο και μπορεί να βλάψει και την υγεία του. Δεν θέλω να πάθει κακό δεν αντέχω όμως τόση πίεση!Βοήθεια!
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταπιεστική παθολογική αγάπη σου έχει και μάλλον τα έχετε από τότε που ήσουν 16,5 (!) εσύ και 21 αυτός...Βγες ρε κοπέλα μου να ζήσεις τη ζωή σου και φύγε από τις άρρωστες καταστάσεις. Δεν έχεις γευτεί το παραμικρό ακόμη η ζωή σου τώρα αρχίζει και τη χαραμίζεις με έναν άνθρωπο που πολύ σωστά σου περιέγραψαν οι προηγούμενοι ότι θα οδηγηθείτε με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο!
Εγω προτεινω να βρεις ενα σταυρο λιγο πιο μεγαλο απο το μποι σου, να τον κουβαλας μια ζωη και να αυτομαστιγωνεσαι κιολας ταυτοχρονα, αφου παντρευτειτε εννοειται! Και κανετε και παιδια και οοοολλληηη αυτη η "αγαπη" να περασει και στα παιδια σας και να μαθουν και αυτα να μην ακουν τον εαυτο τους και να ζουν με εντολες αλλων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ