ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2016 | 19:47

Δεν ειναι αργα

Ποτε δεν ειναι αργα να ζητησετε συγνωμη, ειτε σε ατομα που αγαπατε ειτε σε ατομα που απλα τους οφειλετε μια συγνωμη εστω και αν εχουν περασει χρονια.Τολμηστε! Μην φοβηθειτε την απορριψη γιατι ακομα και να μη δεχτουν τη συγνωμη σας εσεις θα ξερετε πως κανατε το σωστο αν πραγματικα την εννοειτε. Ειναι κριμα να νιωθετε ενοχοι, καταβαθος και απο τα ιδια ατομα που τους οφειλετε περιμενουν να ακουσουν αυτη τη λεξη.Εγω περιμενω χρονια απο δυο ατομα που με πληγωσαν.Το ενα ξερω πως δεν θελει να μου πει συγνωμη αλλα το αλλο πιστευω πως θελει και απλα φοβαται.Το μονο που περιμενω ειναι να ακουσω μια συγνωμη ακομα και μετα απο χρονια.
1
 
 
 
 
σχόλια
'Εχω βρεθεί στη θέση να ζητήσω συγγνώμη μετά από χρόνια. Πέρα από το γεγονός οτι σαν πράξη αποτέλεσε λύτρωση για την ψυχή μου, το καλύτερο ήταν όταν πήρα σαν απάντηση οτι δεν έπρεπε να ένιωθα τύψεις κι ενοχές, οτι δεν υπήρχε θέμα κι οτι με λίγα λόγια ένα μικρό παράπτωμα δεν ήταν αρκετό να δημιουργήσει κακή συνολική εντύπωση.Εσύ λοιπόν που περιμένεις τη συγγνώμη, ίσως χρειάζεται να σκεφτείς και τα παραπάνω. Μήπως δηλαδή είναι τελικά κάτι αμελητέο που σε κρατάει πίσω κι οτι αν δώσεις την άφεση χωρίς να σου ζητηθεί, εσύ απελευθερώνεις τον εαυτό σου..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ