ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2016 | 13:44

Θέλω

Να τον ξεχάσω αλλά δε μπορώ ρε γαμωτο. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Δεν έχω όρεξη να βγαίνω έξω.. Δεν θέλω να γνωρίσω κανέναν έτσι απλά για να ξεχαστω... Δεν θέλω να ξανά πληγωθω..δεν θέλω κανέναν.. Είναι τόσο πολύ άσχημο να νιώθεις έτσι..Μοναξιά να μην έχεις κανέναν να πεις τον πόνο σου.. Δεν αντέχω άλλο θέλω να νιώσω χαρούμενη. Δεν τρώω δεν κοιμάμαι και συνέχεια κλαίω..Για έναν ηλιθιό που πέρασε καλά βρήκε άλλη και με άφησε. Τι να κάνω δεν αντέχω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν μην απογοητεύεσαι. Όλοι μας έχουμε πληγωθεί σε σχέσεις. Πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να περάσει, ώστε να επωλουθούν οι πληγές.. Θέλει το χρόνο του.. Προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να κάνεις πράγματα ώστε να ξεφεύγει το μυαλό σου. Οτιδήποτε σου αρέσει: Βόλτες,γυμναστική, ταινίες, μουσική,εκδρομές κτλ.. Είναι λογικό να μην θέλεις να γνωρίσεις κάποιον άλλον προς το παρόν. Αυτό θα έρθει με το καιρό, και θα το καταλάβεις :) Αα και κάτι πολύ σημαντικό: Μην βάζεις όλους τους άντρες στο ίδιο τσουβάλι. Δεν είναι όλοι έτσι :)

Απεργία την Πρωτομαγιά