ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2016 | 12:00

Χαρούμενος

Είμαι άντρας 23 χρονών και είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου... Τελειωσα τη σχολή μου, με αρκετά καλό βαθμό, έχω πολλούς και αληθινούς φίλους που περναω πολύ όμορφα, έχω 2 γονείς φανταστικούς που με βοηθάνε και με στηρίζουν σε όλα, μία αδερφή μικρότερη που είναι και αυτή είναι διαμάντι.. Όλοι μου οι παππούδες είναι εν ζωή και σε πολύ καλή κατάσταση, είμαι στην υγεία μου πολύ καλά..! Πραγματικά δε λείπει κάτι... Νιωθω πολύ τυχερός, διότι υπάρχουν τόσα άτομα που έχουν διαφορά προβλήματα.. Εγώ νιώθω ευλογημένος και ευχαριστώ το θεό για όλα αυτά!! :)
6
 
 
 
 
σχόλια
Καραταυτίζομαι όσο δεν φαντάζεσαι και σκεφτόμουν το πρωί ακριβώς το ίδιο!!! Είμαι στην ίδια φάση αν εξαιρέσεις το πτυχίο που θέλει κάνα τρίμηνο ακόμα και του παππούδες, που μακάρι να φτάσω τα χρόνια τους και να είμαι γερή σαν και αυτούς! Το να έχεις αληθινούς ανθρώπους γύρω σου και υγεία είναι τα πιο πολύτιμα δώρα!! Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη! :)
Έτσι να είσαι πάντα, καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις αγόρι μου! Πάντα ευτυχισμένος και χαμογελαστός, να σκορπάς θετική ενέργεια όπως και με αυτό σου το πόστ :)
Μπραβο αγορι μου,να εισαι παντα υγιης κ εσυ και οι δικοι σου!!και χαιρομαι που εισαι ευγνωμων για αυτα που εχεις..τιποτα δεν ειναι δεδομενο οπως εχω ξαναπει γιαυτο καλο ειναι να εκτιμαμε οσα εχουμε και να προσπαθουμε για οσα επιθυμουμε και δεν εχουμε.. ;)
Αφου δν εχεις κοπελα τι χαιρεσαι? Ασε που εχεις δει τι αγγελοι κυκλοφορουν στη γη? Κανε στον εαυτο σ την ερωτηση αν ποτε 8α μπορεις να εχεις ενα τετοιο στολιδι διπλα σ και αν η απαντηση ειναι ''εχω καλες πιθανοτητες'' τοτε γελα οσο θες...
Μια χαρα ευτυχισμενος ειναι και με αυτα γιατι αυτα ειναι που εχουν πρωτα αξια στη ζωη. Θα ερθει και η κοπελα στη ζωη του οταν το θελησει ο ιδιος.Αγγελοι που κυκλοφορουν στη γη? Ναι βεβαια... οι περισσοτεροι με δαιμονικη ψυχη. ;)
Δικιο εχεις απλα ο τροπος σκεψης μου ειναι διαφορετικος. Εχω μα8ει το κεφαλι μ να μην ικανοποιειται με το τωρα γιατι ολα τα καλα καποια στιγμη τελειωνουν και ποναει. Πιεζω τον ευατο μου να φανταζεται το μελλον ωστε οταν ερθει η αναποδια να μην με αγγιξει. Ο φιλος τα χει παει μια χαρα απλα εγω στην θεση του δν θα επαναπαυομουν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ