ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2015 | 02:19

Κατι παραπανω απο ΣΑΔΙΣΤΗΣ

Μολις διαβασα στο facebook μια δημοσιευση απο μια φιλοζωικη για ενα κουταβακι, το οποιο καποιος ανωμαλος σαδιστης του ακρωτηριασε τα 4 ακρα και την ουρα και το αφησε ζωντανο μεσα σε ενα καδο να το φανε οι μυγες και να πεθανει.καποιος τυχαια το βρηκε, το μετεφερε σε κτηνιατρο οπου και αναγκαστικα εγινε ευθανασια. Τη δημοσιευση συνοδευαν και φωτογραφιες, ενα ασπρο κουταβακι με αιμα και κοκκαλα να κρεμονται αντι για ποδια...Ευχομαι ολοψυχα σε οποιον το εκανε, να του συμβει το ιδιο.Να υποφερει οπως αυτο το αθωο πλασμα,να θελει να πεθανει και να μην μπορει! Ο κομπος δεν λεει να φυγει απο τον λαιμο μου...τι κοσμος ειναι αυτος???
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι βλέπει ο θεός...τι θυσία αυτό το σκυλάκι απέναντι στην ανθρώπινη διαστροφή.εύχομαι να ναι στον παράδεισο.κ μπράβο στον άνθρωπο που είχε το σθένος να το παει για ευθανασια.βοήθησε τα παιδιά να σώσουμε το μέλλον ..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ