ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2015 | 02:56

Εξομολογούμαι ότι σιχαίνομαι

Τις προσφωνήσεις του τύπου:"καλή μου", "χρυσή μου", "γλυκιά μου". Μου βγάζουν επροσποιητή συμπάθεια και ειρωνεία.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο πολύ σε νιώθω και πόσο πολύ ταυτίζομαι μαζί σου! Δεν έχω χειρότερο να το ακούω αυτό! Και το κυριότερο είναι ότι το ακούω από ανθρώπους που είναι τόσο αντιπαθητικοί, γλοιώδεις και υποκριτές. Αν δεν σου βγαίνει η καλοσύνη - ενώ είσαι παλιοχαρακτήρας και το ξέρουν όλοι - , είναι προτιμότερο να μην την επιστρατεύεις, γιατί καταντάς γελοίος.
Το "χρυσή μου" το 'χω συνδυάσει με θείτσα, να κάθεται στο σαλόνι πίνοντας ελληνικό και να φοράει γούνα.Νεόπλουτη αυτή, με κάποιον τρόπο απέκτησε λεφτά (ίσως παντρεύτηκε κάποιον που 'χε μπάρμπα στην Κορώνη και διορίστηκε σε χοντρή θέση δημοσίου) και τώρα αποκαλεί έτσι τις φίλες από το χωριό της και προσπαθεί να τους δείξει ότι τις καταλαβαίνει ενώ ταυτόχρονα τις βλέπει υποδεέστερες."Εμείς χρυσή μου με τον Μπάμπη θα πάμε Σαντορίνη το καλοκαίρι... Τι, εσείς θα ξεμείνετε εκεί; Κρίμα, πολύ λυπάμαι!".

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ