ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 20:25

Προειδοποίηση: ακολουθεί μεγάλο κείμενο

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά θέλω πολύ να εξομολογηθώ κάτι που συνέβη και με εκνεύρισε αφάνταστα! Οποιος θέλει να το διαβάσει, θέλω να τις ξέρει για να καταλάβει.Ας το πάρω από την αρχή! Μένουμε σε μια πολυκατοικία όπου από κάτω μας μένουν οι σπιτονοικοκύριδές μας και από πάνω οι δύο γιοί τους (ο ένας με τη γυναίκα του). Η γυναίκα του πριν λίγο καιρό γέννησε και έχει έρθει η μητέρα της να τη βοηθήσει. Η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική, η μάνα της το αντίθετο θα έλεγα. Όσες φορές την έχω χαιρετήσει, από ευγένεια παρ'ολο που δε την γνωρίζω προσωπικά, ούτε καν μπήκε στον κόπο έστω να με κοιτάξει αλλά το προσπέρασα γιατί δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα! Πριν λίγη ώρα κατέβηκα στην εισοδο να ταισω μια από τις γατούλες που έχουμε στη γειτονιά. Σημειωτέον ότι οι σπιτονοικοκύριδές μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μάλιστα έχουν υιοθετήσει κατά κάποιο τρόπο μια άλλη γατουλα η οποία είναι και αυτή της γειτονιάς και ότι εγώ είμαι πολύ προσεκτική και δεν παραταω τυχόν υπόλοιπα φαγητού. Εκείνη την ώρα γύριζε από κάπου η μητέρα της κοπέλας και την ώρα που ταιζα το γατι, με κοιτάει, την χαιρεταω με χαμόγελο και ούτε καν μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό παρά μόνο με κοιτούσε καλά καλά και με ύφος μάλιστα. Ο,τι τι μαντάμ; Σου χαλασαμε τη μοστρα του σπιτιού που δεν είναι καν δικό σου; Φωτιά στην κάθε αγενεστατη βλάχα που θέλει να κάνει κουμάντο στα ξένα σπίτια!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω αλλά αυτός ο μαλάκας ο γάμπρός της βλάχας φταίει για όλα . Να πάω λίγο φαγητό στην κοπέλα που μένει από κάτω ? - Να κάτσεις στ αυγά σου.Να πάω να ταίσω τη γατούλα της γειτονιάς ?- Από πότε μας έγινες ψυχοπονιάρης ; Να καλέσουμε και την από κάτω στο τραπέζι;- Τρίχα τρίχα θα της το βγάλω το μαλλί.Και επειδή οι κόρες τα λένε όλα στη μαμά , η τελευταία στα είχε μαζεμένα . Κι΄ας μην είχες ιδέα !!!
Ξεκιναω και διαβαζω την εξομολογηση σου! Σκεφτομαι μια κοπελα μετριοπαθης, ευγενικη, (απο τον τροπο που γραφεις) η οποια θελει να πει το προβλημα της! Και φτσνω στην τελευταια σειρα "Φωτιά στην κάθε αγενεστατη βλάχα που θέλει να κάνει κουμάντο στα ξένα σπίτια!!"...και με πιανει γελιο! Πωωωω φαινεται απιστευτα η αγανακτηση σου!!! χαχαχα!...Οσον αφορα το γατι, δεν ξερω για πιο λογο σε κοιταξε περιεργα αλλα παιζει να υπαρχει και αλλος λογος που σου συμπεριφερται ετσι! Μηπως σε βλεπει σαν απειλη για τον γαμπρο της::!!
Nα σας δώσω την απλή απλούστατη εξήγηση για να σας περάσει ο εκνευρισμός? Η κυρία έχει ακούσει για γάτες και τοξοπλάσμωση και δεν έχει καταλάβει τις λεπτομέρειες. Συγκράτησε μόνο γάτες=κακές για εγκύους και μωρά. Αυτό.

Απεργία την Πρωτομαγιά