ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2015 | 20:45

|||

Πρόλογος:Εδώ και δυο μήνες κάνω σεξ με τρεις άντρες.Ο ένας καλύτερος από τον άλλο (στο σεξ πάντα). Δεν είμαι δεσμευμένη με κάποιον.Εξομολογούμαι οτι:Τις τελευταίες 24ώρες βρέθηκα και με τους τρεις και νιώθω υπέροχα! Η πιο σέξι και ποθητή γυναίκα του κόσμου!Επίλογος:Είναι ωραίο τελικά να αφήνεσαι ελεύθερη!
12
 
 
 
 
σχόλια
Είναι απίστευτο το πόσο κομπλεξικές είστε οι γυναίκες με κάποια που τολμάει να γράψει τις κοινωνικές επιταγές στα τέτοια της. Καλόγρια, σου έχω νέα. Κολλήσεις δεν κολλήσεις κονδυλώματα, θα πεθάνεις. Φρόντισε να έχεις ζήσει πριν..
Αρχικά πρόσεχε και προστάτεψε την υγεία σου. Κατά τα άλλα αν τη βρίσκεις και γουστάρεις, καλά κάνεις.Αλήθεια, από περιέργεια ρωτάω. Οι εραστές σου ξέρουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου;
Προσεχε και προφυλαξου,η εναλλαγη συντροφων σε γρηγορο χρονικο διαστημα προκαλει πολλα γυναικολογικα προβληματα,μαζι και αυτων των κονδυλωματων..Οσο για την "ελευθερια"σου..αν εσενα σε ικανοποιει..εμας μας περισσευει!!!
Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του πολυγαμικό ον. Σίγουρα οτιδήποτε είναι παράνομο και στηρίζεται στη διαδικασία του περιστασιακού sex είναι πιο όμορφο, πιο προκλητικό, πιο παιχνιδιάρικο, πιο απρόσμενο, πιο ευχάριστο , πιο παθιάρικο, αλλά και επικίνδυνο, έχει το ρίσκο του, είναι κρυφό, το κρατάς μέσα σου, θες να το φωνάξεις, να το κυκλοφορήσεις, να το μοιραστείς. Βρηκες και συ τις εξομολογήσεις , γιατί δεν άντεχες να το κρατάς για τον εαυτό σου .
Καλα κανεις κοριτσι μου!Σε ζηλευω!Μακαρι κι εγω να βρω 3 να κανω σεξ απο το πρωι εως το βραδυ!Ενας μου ετυχε και δεν εκανε τιποτα για να τελειωσω!με τα νευρα εχω μεινει!!!

Απεργία την Πρωτομαγιά