ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2015 | 11:41

Χαμένος χρόνος;

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Πιο πολύ γιατί κουράστηκα με την ανάλυση.Λοιπόν, 2,5 χρονια σχέση με 30χρονο φοιτητή(αποφάσισε να σπουδάσει πάλι στα 27 του). Εγώ 32, εργάζομαι οπότε και οικονομικά ανεξάρτητη.Το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ πρέπει να φύγω άμεσα από το σπίτι που διαμένω επειδή το χρειάζεται ο ιδιοκτήτης, ο φίλος μου μένει προσωρινά σε μια "τρόγλη" διότι δεν εργάζεται ώστε να μπορεί να πληρώνει ενοίκιο και τέθηκε από πλευράς μου η αναμενόμενη ερώτηση. "Τι θα έλεγες να μείνουμε μαζί;". Μάλιστα, προσφέρθηκα να πληρώνω εγώ το ενοίκιο μέχρι να βρεί μια δουλειά και να μπορεί να συνεισφέρει, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους άντρες να μην νιώθουν ότι τους "ζεί" η σύντροφος. Η απάντηση ήταν ΟΧΙ. Ένα όχι σαν του Μεταξά. Ο λόγος; Φοβάται λεέι μην χωρίσουμε. Θέλει το χώρο του για να συγκεντρώνεται και μαζί μου θα είναι αδύνατο. Τον ρώτησα αν νιώθει ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μαζί μελλοντικά και πως βλέπει αυτή τη σχέση και μου είπε ότι δεν θα ήθελε να μείνουμε μαζί για τουλάχιστον τα επόμενα 3 χρονια και ότι είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος με αυτό που έχουμε τώρα. Να συμπληρώσω εδώ, ότι είναι γένικα καλός σαν σύντροφος απλά είναι μεγαλωμένος με τέτοιες αρχές από το σπίτι του, "κανείς δεν είναι κανενός, έχω το δικαίωμα, πατάω επί πτωμάτων για να πετύχω αυτό που θέλω κλπ.".Στην προκειμένη φάση, το "πτώμα" είμαι εγώ και η σχέση μας.Και ερωτώ, μένω ελπίζοντας να αλλάξει γνώμη και να προχωρήσει η σχέση σε αυτό που εγώ θα ήθελα; Ή χωρίζω γιατί μάλλον χάνω τον χρόνο μου; Δεν μπορώ να διανοηθώ να περιμένω αυτά τα 3 χρόνια που θα έχω φτάσει τα 35 και να μου πει πάλι τα ίδια όταν εγώ έχω δηλώσει ήδη έτοιμη για γάμους και παιδιά. Ο μεγαλύτερος μου φόβος στη ζωή είναι η μοναξιά. Και στα 35 μου φαίνεται ότι θα έρθω πιο κοντά της.whatever..
3
 
 
 
 
σχόλια
Έφυγες. Μην ελπίζεις τίποτα, μην φοβάσαι για τίποτα, κανείς μας δεν έχει ανάγκη από κανέναν loser στη ζωή του, μόνο καλό στον εαυτό σου θα κάνεις αν τον χωρίσεις.
Το θέμα είναι τι θες να κάνεις εσύ με τη ζωή σου. Ο άλλος έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί. Εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό που έχεις? Αν ναι, συνεχίζεις. Αν όχι, αλλάζεις (εντός ή εκτός σχέσης). Από το να περιμένεις τον άλλον να αλλάξει από το πουθενά, καλύτερα ν' αλλάξεις εσύ (προς τα θέλω σου, με την προυπόθεση οτι ξέρεις ποιά είναι αυτά) και να δεις αν θα σ' ακολουθήσει.
Δηλαδή αν σου έλεγε οκ,θα συνέχιζες μαζί του, και αύριο μεθαύριο θα έκανες οικογένεια με έναν άνθρωπο,που θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να πατά επί πτωμάτων για να πετύχει;;Σου αρέσει εσένα αυτό;;,Με αυτές τις αρχές θα ήθελες να μεγαλώσουν και τα δικά σου παιδιά;;;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ