ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2015 | 21:34

Ελεος

Πηγα που λετε σημερα στον γυναικολογο μου να κανω το καθιερωμενο τεστ ΠΑΠ. Πανω στη κουβεντα, μου λεει την ιστορια μιας πελατισσας του, και πραγματικα εμεινα με ανοιχτο το στομα:Η κοπελα ηταν αρραβωνιασμενη, ετοιμη να παντρευτει. Ο δικος της της ειχε προτεινει αρκετες φορες να κανουν τριο με εναν φιλο του, αλλα εκεινη αρνιοταν. Εκεινος την ναρκωσε, και τελικα την πηδηξαν μαζι με τον φιλο του ενω αυτη ηταν ναρκωμενη. Το πρωι εκεινη ξυπνησε γυμνη πανω στο κρεβατι, και δεν θυμοταν τιποτα. Φυσικα τσακωθηκε με τον αρραβωνιαστικο της, και εκεινος το παραδεχτηκε και χωρισαν. Απο τοτε, ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ. Ελεγε στον γιατρο "εγω με αντρα δεν ξαναπαω".Νομιζω αυτη την ιστορια δεν θα την ξεχασω ποτε. Καλα πες ο δικος σου ηταν μαλακισμενο, χανεις την εμπιστοσυνη σου στους αντρες κλπ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ; Αναρωτιεμαι, αν υπηρχε μεσα της η προδιαθεση η αν το σοκ ηταν τοσο μεγαλο για να αρχισει να πηδιεται με το κατοικιδιο της. Ειναι παντως τρομακτικο το τι ψυχολογικα μπορουν να μας προκαλεσουν οι αλλοι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Βάστα ρε κοπελιά ! Ο γυναικολόγος σου ( ο οποίος λόγω ιδιότητας έχει να κάνει με ναρκώσεις και αναισθησίες) , σου είπε για κάποια άλλη πελάτισσα του (πάει και το ιατρικό απόρρητο) , περιγράφοντας κάποια σεξουαλική κακοποίηση της με παρτουζίτσα , ναρκώσεις και εν συνεχεία κτηνοβασία κ.ο.κ.. Η είσαι πολύ ανυποψίαστη και δεν κατάλαβες ότι ο γιατρός σου σε γουστάρει και εμμέσως πλην σαφώς σου τα ριξε , και μάλιστα υπονοούσε να κάνεις τρίο με ένα φίλο του υπό τον όρο να παρακολοθεί και ο σκύλος του ή μας σέρβιρες μια ιστορία για να διασκεδάσεις με την δική μας ευπιστία.
ΜΟυ το πήρες απ΄το στόμα! Αυτό ακριβώς!Eπίσης όλα αυτά τα με ναρκώσαν και με πηδήξαν και το έμαθα στο ιατρικό κρεβάτι ή πήγε ο άντρας στον γιατρό και του είπε χάσκει ο κώλος σου, σε πηδάνε και μετά κατάλαβε ότι του έφερνε γκόμενο η γυναίκα του που τον νάρκωνε και και και...είναι urban legend από την δεκαετία του '80 ακόμα!!!
Το βίντεο που τράβηξαν (ενδεχομένως κάποιοι γιατροί, ενδεχομένως άλλοι, δεν το έχω δει) φαντάζομαι έγινε leak από άλλη πηγή αλλιώς τώρα θα έτρεχαν να πάρουν πίσω τις ιατρικές άδειες εξάσκησης επαγγέλματος που θα τους είχε στερήσει ο Ιατρικός σύλλογος. Επιπλέον άλλο το χρησιμοποιώ δονητή και κολλάει μέσα (ατυχές και σίγουρα συμβαίνει, αλλά στα πλαίσια του φυισολογικού)κι άλλο η κτηνοβασία. Το δεύτερο στερείται της συναίνεσης του έτερου παρτνέρ, το καταλαβαίνεις. Γενικά η τρολοεξομολόγηση ποντάρει σε 2 βασικά σημεία, από την μία την έλλειψη σεξουαλικής (και γενικά) εμπειρίας πολλών αναγνωστών εδώ μέσα που "εντυπωσιάζονται" από τέτοιες τρολιές και από την άλλη η φιλοζωϊα που -έντεχνα- αν δεις επισύει με την ρητορική ερώτηση "τι φταίει το καημένο το ζωάκι". Δηλαδή σιγουράκι στα τοπ σχολιασμένα. Τι να πεις...Όπως φτιάχνεται κανείς!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ