ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2015 | 18:22

οι γονείς μου φοβούνται.

Ειμαι υιοθετημένη. Ειμαι μαυρη.Ετσι με φωναξε ενας κυριος μεσα στο λεωφορειο.Μου ειπε να σηκωθω για να κατσει.Μα Ελληνιδα ειμαι. Οι γονεις μου ειναι Ελληνες.Ειμαι 17 χρονών και ποτε δεν ειχα διακρίσεις στην οικογενεια.Ειναι γονεις μου.Εχω εναν μικροτερο αδερφο,ειναι στα 15 τωρα,Οι γονεις μου φοβούνται οταν βγαινω εξω.Η μαμα μου δε με αφηνει να βγω αν δεν ειναι καπου κοντα ο αδερφος μου. Με αγαπανε πολυ και το ξερω,ξερω οτι θελουν το καλο μου αλλα γιατι να μην μπορω να βγαινω εξω χωρις να φοβαμαι;Ο αδερφος μου μου λεει οτι θελει να ειμαι καλα και οτι αγριευουν τα πραγματα στη κοινωνια και τη πληρωνει οποιος ειναι διαφορετικος.Το ξερω.Ομως και εκεινον τον λυπαμαι.Πρεπει παντα να κυκλοφορει κοντα σε μενα. Αν δεν υπήρχα εγω θα μπορουσε να βγαινει οπου θελει χωρις να φοβαται τιποτα.Χωρις να του λενε "γιατι εχεις ενα μαυρακι στην οικογενεια αφου ειστε ολοι Ελληνες;" χωρις να πρεπει να εξηγήσει,χωρις να πρεπει να τσακωθεί για μενα. Εχω αντιμετωπισει ρατσιστικες συμπεριφορές.Τη προηγουμενη φορα ο μπαμπας μου παράτησε τη δουλεια του για να ερθει να με παρει απ τη σταση γιατι με αγριοκοιτουσε μια παρεα και γελουσαν μαζι μου.Γιατι ομως; Τι εχω κανει; Εγω μεγαλωσα σε μια οικογενεια που ειμαι ιση με τον αδερφο μου ακομα και αν ειναι βιολογικά δικο τους παιδι,μας αντιμετωπιζουν ισα.Ο,τι εχω εγω εχει και εκεινος.Γιατι να μην ειμαι ιση και με τον υπολοιπο κοσμο; Γιατι να φοβαμαι να βγαινω; Ειμαι παιδι κατώτερου Θεου εγω; δεν ειμαι σαν τους αλλους;
5
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ απλά κουκλίτσα μου, ο κόσμος στη χώρα αυτή διανύει τη μεγαλύτερη περίοδο αμορφοσιάς και ηλιθιότητας που έχει γνωρίσει ποτέ. Ο Θεός έκανε όλους τους ανθρώπους ίσους και χωρίς διακρίσεις. Όσο για το ποιός είναι Έλληνας, για να είσαι Έλληνας πρέπει να έχεις Ελληνική παιδεία και όχι να συμπρεριφέρεσαι σα ζώον σε ένα παιδί. Αυτά να πεις σε όποιον σου ξαναθύξει το θέμα. Απέβαλε όλες τις αρνητικές σκέψεις απ το μυαλό σου και άσε το κόσμο στη βλακεία του. Βλάκες θα συναντίσεις πολούς στη ζωή σου μη τους δίνεις σημασία.
Πόσο δίκιο έχεις σε όλα όσα γράφεις. Πόσο δίκιο έχουν και οι γονείς σου που φοβούνται! Καταλαβαίνω ότι ειδικά για μια έφηβη αυτή είναι μία τραγική κατάσταση, στερείσαι την ελευθερία σου. Δυστυχώς ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την άνοδο των ναζιστών, ο κάθε φασίστας έχει πάρει πολύ αέρα. Το ξέρεις ότι έχουν άδικο και ότι είναι γεμάτοι μίσος χωρίς λόγο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μη δίνεις σημασία σε κανέναν τους. Σε κανέναν μαλάκα μη δώσεις τη θέση σου πουθενά σε κανέναν χώρο. Σε κανέναν μαλάκα μην κάνεις τη χάρη να νιώσεις κατώτερη και για κανέναν λόγο.Θα σε συμβούλευα να προσπαθείς να βγαίνεις σε μεγάλες παρέες που θα έχουν και αγόρια και κορίτσια, να σε γυρίζουν σπίτι οι φίλοι σου, για να μη φοβούνται τόσο οι γονείς σου, αλλά και να μη νιώθεις ότι καταπιέζεται ο αδερφός σου.
Στις απαρχές του χρόνου κάλεσε ο Θεός τους ανθρώπους για να τους δώσει χρώμα στο δέρμα τους . Μιά μεγάλη φυλή ανατολικά, έγινε κίτρινη , μια φυλή με χορούς και τραγούδια κατέφτασε και πήρε δώρο ένα ωραίο μαύρο χρώμα , μια μεγάλη φυλή δυτικά έγινε ερυθρόδερμη. Κάτι τεμπέληδες δεν πήγαν καθόλου κι εμειναν άσπροι σα τα γάλατα ( γαργάλατα - γαργάλατα) . Αυτοί οι τελευταίοι σκάνε από ζήλια για τα ωραία χρώματα που έχουν οι άλλες φυλές και κάθονται τα καλοκαίρια στις παραλίες για να πάρουν λίγο μαύρο χρώμα και τρέχουν στα σολάριουμ , κάνουν τατουάζ κοκ .
Όχι δεν είσαι σαν τους άλλους.Είσαι καλύτερή τους.Πάντα θα υπάρχουν υπάνθρωποι αγνόησέ τους.Δεν τους φταίει μόνο το χρώμα είναι θέμα νοοτροπίας.Το ίδιο θα έκαναν αν ήσουν ΑΜΕΑ ή αν ήσουν παχύσαρκη ή ό,τι άλλο πιστεύουν πως είναι άξιο χλευασμού.Χάρισέ τους τον οίκτο σου γιατί είναι αξιολύπητοι έτσι όπως έχουν καταντήσει.Σου εύχομαι τα καλύτερα!Να είσαι δυνατή υγιής και ευτυχισμένη!
Συμφωνώ με τον Alias!μην τους κάνεις την χάρη κορίτσι μου!Μην απαντάς.Έχουν μεγαλώσει με μίσος για το διαφορετικό γιατι οι γονείς λέγανε "οι ξενοι και οι ξενοι...".Γιατι οι γονελις τους δεν νοιάζονται για το πάρκινγκ αναπήρων,γιαί θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο με το λευκό τους δέρμα,γιατί γιατί γιατι...Μην δίνεις σημασία.Η διαφορετικότητα σου να είναι η ασπίδα σου!Καλυτερη τύχη και απο μένα!:)

Απεργία την Πρωτομαγιά