ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 22:51

σημαμτικο!!

Λοιπον εχω ενα τεραστιο προβλημα... Εχω μια κολλητη η οποια κανει παρεα με τον χειροτερο εχθρο μου.. Την πρωην κολλητη μου.που με προδωσε για να μου.παρει το αγορι... Το θεμα ειναι οτι εγω δεβ μπορω να εξομολογηθω τιποτα στην κολλητη μου γιατι φοβαμαι μην το πει στην αλλη.. Πες τε μου τι να κανω.. Να σκεφτω τροπο να μαλωσουν μεταξυ τους...ή.. Υπαρχει καποια αλλη λυση.. Σας παρακαλω ειναι επειγον..
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σωστό να βάλεις διχόνοια μεταξύ δύο ανθρώπων; Ακόμα κι αν νιώσεις ευχαρίστηση γι' αυτό το αποτέλεσμα; Θα κάνεις σύμμαχο την καταλαλιά, αυτήν που γεννάται από το μίσος; Μπορείς άραγε να ζήσεις με αυτό;Υπάρχει τρόπος να ζήσεις και αλλιώς.Φρόντισε να μην κάνεις εχθρούς παρά μόνο φίλους. Και καθώς είπε ο Κύριος και Σωτήρας ημών Ιησούς Χριστός, βρες τα με το αντίδικό σου όσο είναι καιρός στην πορεία προς το δικαστήριο, για να μην σε παραδώσει αυτός εις τον δικαστήν και ο δικαστής σε στείλει εις την φυλακήν.Και δεν θα βγεις από εκεί εάν δεν συμπληρωθεί και το ύστατο δευτερόλεπτον. Ποτέ μην ξεχνάς: H διχόνοια σπύρει διχόνοια.

Απεργία την Πρωτομαγιά