ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2015 | 14:03

αδύνατες

έχετε παρατηρήσει ότι οι αδύνατες κάνουν παρέα με παχουλές και όχι με άλλες αδύνατες για να είναι μηδαμινή η σύγκριση? η μόνο εγώ είμαι η τρελή και δεν ισχύει?
13
 
 
 
 
σχόλια
αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου τέτοιες "φιλίες" εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού.δηλαδή και η πιο χοντρή αν είσαι αν σε γουστάρεις και το δείχνεις ή "αδύνατη κομπλεξαρα" θα σταματήσει να ειναι φίλη σου και ετσι είσαι ελευθερη απο δηλητηριώδης σχέσεις. Είναι πολύυυ μεγάλο πράγμα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να μην φοβάσαι και την μοναξιά. γιατι οι περισσόεροι κάνουν τους χαμογελαστους και ευγενικούς και χάρες στους αλλους για να μην μεινουν μόνοι. ελάχιστοι αυτοί που εκτιμούν την παρέα τους για αυτο που είναι. ελάχιστοι αλλα υπάρχουν!
απ'οτι καταλαβα Quite Emotional δεν κανεις πλεον παρεα με την αδυνατη φιλη σου. γενικα εχει τυχει να κανεις στενη παρεα με κοπελες οι οποιες ναι μεν δεν ειναι τοσο αδυνατες οσο εσυ αλλα θεωρουνται αδυνατες?
Quite emotional εσυ εχεις δει ποτε στη ζωη σου μια αδυνατη να κανει παρεα με μια αλλη η οποια να ειναι αδυνατη επισης? (εστω αν και η μια απ αυτεσ εχει καποια κιλα παραπανω απο την αλλη). η εξομολογουμενη
Quite Emotional. Λες λοιπόν πως τα δύο φαινόμενα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.Εντάξει λοιπόν. Ας κάνω λίγο χιούμορ.Αν είμαι κοπέλα θα πάω να διασκεδάσω με την Ατζελίνα Τζολί και με την Μπελούτσι και με την ΚΑΘΕ Μπελούτσι σε ένα κλάμπ.Έλα κι εσύ μαζί να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Χιούμορ κάνω έτσι (χωρίς παρεξήγηση :-)
Εγώ πάντως συμφωνώ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και στους άνδρες.Ναι, πιστεύω πως ισχύει και γι' αυτούς.

Απεργία την Πρωτομαγιά