ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2015 | 06:16

Είμαι 21

Και από τότε που πέρασα στο πανεπιστήμιο έχω καθιερώσει βόλτες με μενα και τον εαυτό μου. Και δεν νιώθω καθόλου άβολα όταν είμαι σε μια καφετέρια με κανέναν δίπλα μου. Στην αρχή καθόμουν λίγο χρόνο, έπινα το καφεδάκι και έφευγα. Πλέον μαζί με το βιβλίο μου κάθομαι και δίωρο χωρίς κανένα άγχος. Βόλτες μοναχικές στα μαγαζιά, στην παραλία, βουτιές μόνη μου, και φέτος σκέφτομαι να παω ακόμα και διακοπές αλλά το φοβάμαι λίγο. Θα δείξει. Πάντως μην ντρέπεστε ούτε εσείς, αν θέλει κάποιος να βγει για καφέ και δεν υπάρχει παρέα εκείνη τη στιγμή, βγείτε δεν υπάρχει θέμα! Κανένας δεν θα ασχοληθει για το αν είστε μοναχικοί, μονοχνωτοι ή δεν ξέρω τι άλλο!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η Γη παρέα στον ουρανό έχει τη Σελήνη και ένα αστέρι μοναχό το φως του να τους δίνειΠολλοί δεν τα κοιτάζουνεμα όλοι τα θαυμάζουνστέκουν μοναχά στον ουρανόκι απόμακρα όλα μοιάζουνΤα αστέρια είναι γενναιόδωραδεν μοιάζουν στη Σελήνηπου παίρνει άλλων φωςμα αυτή ποτέ δεν δίνει Σελήνη μου σε παρακαλώαπόψε να μη φέξειςστην συντροφιά των αστεριών δεν χρειάζονται οι λέξεις.---------------------------Αφιερωμένο στα μοναχικά αστέριαπου λάμπουν με το φως τουςκαι μέρα νύχτα ο ουρανόςείναι πάντα δικός τους.
Η μοναξια δεν ειναι αρνητικο κομματι της ζωης μας, πιστευω οτι χρειαζεται! και διακοπες να πας μονη σου και ολα, ξεκινα απο λιγες και οργανωμενες μερες και με τον καιρο μπορει να κανεις και παραπανω, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ζουμε ολη τη ζωη μας μονοι μας. Και οσοι πιστευετε οτι δεν παμε καλα μαλλον απλα δεν εχει τα κοτσια να αντιμετωπισετε τον εαυτο σας. Δεν μπορειτε να μεινετε μονοι σας μς τον εαυτο σας για 3 μερες? τι φοβαστε μην τον γνωρισετε λιγο παραπανω?