ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2015 | 10:30

γονείς

Εύχομαι να υπήρχε κάποιου είδους έλεγχος για το ποιοι άνθρωποι επιτρέπεται να φέρουν παιδιά στον κόσμο. Δεν είναι όλοι ικανοί για γονείς, ας το παραδεχτούμε. Και τα κακόμοιρα τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα αν αυτοί που τα έφεραν στον κόσμο είναι ηλίθιοι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκ των πραγμάτων δεν έχουν τα φόντα για να γίνουν γονείς δεν είναι σε θέση ούτε να κατευθύνουν όυτε να υποστηρίξουν έναν νέο άνθρωπο σε μια κοινωνία .Όπως και να έχει όμως δίνουν το δώρο της ζωής σε κάποιον και αυτός ο κάποιος είναι σε θέση πλέον να το απολαύσει όπως αυτός θέλει .Αρκεί σαφώς να μην πέσει στη λούμπα του στυλ αφού δεν είστε άξιοι τι με κάνατε ..Σε κάναμε τώρα τι να γίνει φρόντισε λοιπόν για να είσαι ωραίος πρώτον να αποδείξεις ότι ακόμα και από ηλίθους ως περιγράφεις εσύ βγήκες έξυπνος και δευτερόν εαν είσαι αυτής της άποψης όταν θα πρέπει να κρίνεις εαν ήρθε η ώρα να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο να να είσαι 10 φορές αυστηρότερος με τον ίδιο σου τον εαυτό .

Απεργία την Πρωτομαγιά