ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2015 | 15:00

Βιβλία , προτάσεις

Γεια σας παιδιά. Είμαι 17 χρονών , οι γονείς μου είναι εργάτες και οι δυο και έχουν κάνει τα καλύτερα να με μεγαλώσουν.Οι άνθρωποι δεν σπούδασαν δεν έμαθαν πολλά , έλλειπαν αρκετά χρόνια στο εξωτερικό για να μην μου λείψει κάτι. Στο δια ταύτα τωρα. Όπως ήταν επόμενο λοιπόν δεν έχω πάρει αρκετή γνώση απο τους ίδιους σε κανένα τομέα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με νοιάζει να αποκτήσω άποψη για την πολιτική. Σε ένα χρόνο και κάτι θα έχω το δικαίωμα ψήφου και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί αυτό το σύστημα . Θέλω να μου προτείνετε κάτι να διαβάσω , κάπου να απευθυνθώ για να έχω όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη άποψη . Δεν ξέρω καν τί να googlaρω. Εχετε να μου προτείνετε κάτι; Ένα συνδυασμό βιβλίων μια και ξέρω πως σε ένα βιβλίο δεν θα βρω απαντήσεις σαφώς.Ευχαριστώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα με ειδήσεις, να παρακολουθείς τι συμβαίνει εδώ και στον υπόλοιπο κόσμο, και με τον καιρό θα αποκτήσεις τη δική σου άποψη. Θα αρχίσεις να συνδέεις αυτό που λέει κάποιος σήμερα με αυτό που έλεγε πριν από μήνες και θα σχηματίζεις γνώμη για αυτόν, θα γίνονται συχνά αναφορές σε γεγονότα του παρελθόντος και, να 'ναι καλά το ιντερνετ, θα μπορέσεις να γκουγκλάρεις και να βρίσκεις πληροφορίες. Στη συνέχεια θα πετυχαίνεις αποσπάσματα κειμένων διαφόρων συγγραφέων που θα σου φαίνονται ενδιαφέροντα και θα αρχίσεις να τους διαβάζεις... και κάπως έτσι θα εξελιχθείς.Και τότε θα δεις πόσο λάθος είναι αυτό που λες ότι οι γονείς σου δεν σου έχουν δώσει αρκετή γνώση σε κανένα τομέα. Σε έκαναν άνθρωπο βρε! Καταλαβαίνω πώς το εννοείς, αλλά σκέψου πως δεν μεγάλωσαν όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι γύρω μας σε σπιταρώνες με τεράστιες βιβλιοθήκες.

Απεργία την Πρωτομαγιά