ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2015 | 03:08

Τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα στα 24..

Αρνητικα: Έχω κερατώσει σχεδόν όλες μου τις κοπέλες,έχω τσακωθεί με φίλους,υπήρξα σνόμπ,στο τεί πέρασα το 50% των μαθημάτων με κλίκες στις κομματικές παρατάξεις και μόνο το άλλο 50% διαβάζοντας,στο στρατό είχα βύσμα υπηρέτησα αθήνα και ήμουν όλο έξω ,έχω πάει 4 φορές με παντρεμένη γυναίκα.Θετικά:Αυτοκριτική..Είμαι πολλά κιλά μλκς και ζητάω συγγνώμη από όλες και όλους όσους πλήγωσα(δεν είναι αρκετή το ξέρω)Υ.Γ Προς υπερασπισή μου(ετσι θέλω να πιστέυω).. Απάτησα γιατι οι καύλ.. βάραγαν κόκκινο και έβρισκα εύκολα ανταπόκριση,στο τεί πραγματικά είχα κάψει φλάντζα καθώς σπουδάζα και δούλευα ταυτόχρονα και μόνος τρόπος για να περάσω κάποια μαθήματα ήταν να στραφώ στις κομματικές παρατάξεις,το βύσμα στο στρατό προέκυψε τυχαία(απο την παντρεμένη) δεν είχα πρόβλημα που θα υπηρετούσα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε καλά δεν μας είπες και τίποτα καινούργιο, η πλειοψηφία των παιδιών στην ηλικία σου τα ίδια και χειρότερα κάνουν. Μην θεωρείς δηλαδή ότι είσαι και τίποτα ξεχωριστό ή μοναδικό, ο μπιπ και δέρνω αυτοπροσώπως, γιατί δεν είσαι φίλε μου.Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά είσαι ένας από τους πολλούς, μια από τα ίδια που λέμε και αν θέλεις να ξεχωρίσεις στη ζωή σου, κάνε στροφή και ζήσε έτσι που να χρειάζεται να απολογείσαι μόνο για πράγματα που έγιναν καταλάθος και όχι κατά έλλειψη συνειδήσεως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ