ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2015 | 17:17

TI ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Νιώθω οτι έχω συμπεριφερθεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα (δεδομένου οτι ημουν σκατα ψυχολογικα τον τελευταιο καιρο) ,εννοω οτι εχω δώσει πολλά πράγματα σε ανθρωπους γύρω μου , σε όλους και για αντάλλαγμα εχω παρει ενα γερο φτυσιμο στην μούρη .Απο συμφοιτητες ,φιλους μεχρι προσωπικα.Τι στο διαόλο τόσο σκατόψυχοι ησαστε ολοι;φταIει η παραξενια σας ή η αδιαφορια σας;Οπως και νάχει εχω βαρεθει να σκεφτομαι ,να πνιγείτε στη μιζέρια σας .Δεν θα με κάνει κανεις σαν τα μούτρα σας...ισως να βρω ατομα που εκτιμούν πραγματικα εμενα , οτι μπορω να προσφερω και ειναι ικανοι να μου το επιστρέψουν .Μαζι σας ΑΔΕΙΑΣΑ .
1
 
 
 
 
σχόλια
Ετσι οπως εξομολογεισαι,μοιαζει σαν να δινεις στους αλλους περιμενοντας ανταλλαγμα.ναι, να δινεις στους αλλους...επειδη γουσταρεις ομως να τους κανεις να νιωθουν καλα και μεσα απο αυτο νιωθεις και συ καλα,οχι γιατι περιμενεις ανταποδωση.προσωπικα ετσι πραττω και ειμαι χαρουμενος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ