ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2014 | 18:42

Θελω την βοηθεια σου πουτανα καθηγητρια!

Ναι ντρεπομαι να σου το πω. Ναι ειμαι 3η λυκειου και δινω πανελληνιες αλλα δεν παω φροντηστηριο! Σπιτι μου δεν εχουμε να φαμε.Μας αφηνουν ρουχα και φαγητο εξω απο την πορτα για να μας βοηθησουν και εσυ ερχεσαι και ρωτας πραγματα που δεν εχεις διδαξει και στο τελος της προτασης σου βαζεις ενα "ελα μωρε αφου τα εχετε κανει στο φροντηστηριο" Θα μαζευτουμε λιγα ατομα για να προσπαθησουμε να βαλουμε στο κεφαλι σου το αισθημα της κατανοησης και αν δεν μαθεις να κανεις σωστα την δουλεια σου θα φροντησω να παρεις ποδι και να μην ξαναδυστυχισει μαθητης στην υπαρξη σου..Δεν κανεις για καθηγητρια γιατιπ δεν νοιαζεσαι..Ελα ομως που εγω και αλλοι θελουμε να παρουμε και εσυ που πληρωνεσαι για να μας δωσεις δεν μας δινεις..
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εδώ επειδή αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να πετύχεις εσύ το στόχο σου, κι όχι να απολυθεί η καθηγήτρια (δε θα σε ωφελήσει αυτό, άσε που με τους δημόσιους υπαλλήλους δε βγάζεις άκρη): 1. Πες της, ακριβώς αυτά που λες εδώ, χωρίς το βρίσιμο (γιατί θα χάσεις το δίκιο σου). Κυρία μου δεν πάω φροντιστήριο, έχουμε κρίση ξέρετε, δεν έχουμε αυτη τη δυνατότητα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Μην ξαναπείς ποτέ, ούτε και στον εαυτό σου πως ντρέπεσαι να το πεις. Εγω ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ να μάθω από το σχολείο, χέστηκα αν οι υπόλοιποι τα μαθαίνουν στο φροντιστήριο. Πες της το! 2. Ψαξε όπου μπορείς, για βοηθήματα και φροντιστηριακές σημειώσεις. Δανείσου απο βιβλιοθήκες, από μεγαλύτερους μαθητές, ρώτα όποιον μπορείς. Προσπάθησε να διαβάσεις μόνος σου. Είναι πολύ πιο χρονοβόρο απ' ότι με τη βοήθεια καθηγητή, αλλά καλύτερο από το να περιμένεις από το σχολείο. 3. Ψάξε, ρώτα, βάλε αγγελία στο ίντερνετ (αν ξέρει κανείς ας πει και στα σχόλια), αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σου κάνει έστω λίγα μαθήματα αφιλοκερδώς ή τέλος πάντων σε χαμηλή τιμή. Υπάρχουν και φοιτητές που κάνουν μαθήματα σε μαθητές με 5 ευρώ το μάθημα ξέρω γω. Δεν ξέρω αν ακόμη κι αυτά τα χρήματα μπορείτε να τα διαθέσετε, αλλά ο,τι μπορείς, κάντο!
τα περασα και γω..ημουν η μοναδικη στην ταξη μου που δεν πηγε φροντιστηριο και οντως ειχα να αντιμετωπισω αγνωστα θεματα στις εξετασεις...εγραψα οτι ηξερα και τελικα περασα στη σχολη της επιλογης μου (σταθηκα τυχερη)το συστημα ειναι για τα αναθεμα,ντροπη & αισχος να πρεπει να παρακολουθουμε 2 σχολεια για να τα καταφερουμε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ