ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2014 | 01:44

Θέλω να γίνω πατέρας...

Είναι κάτι που δεν τολμώ να πω στους γύρω μου.Αρχίζω και τα πάω καλά στη δουλειά μου.Είμαι καλός,ευγενικός με τους γύρω μου.Κύριος σε όλα.Δεν αντέχω όμως με τίποτα την δηθενιά της εποχής μας.Με εκνευρίζει.Λες σε κάποιον ότι "ξέρεις εμένα με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια" κι επειδή ξέρει ότι βγάζεις λίγα χρήματα παραπάνω σου απαντά "Ζήσε τη ζωή σου ρε μαν.Αφού τα έχεις όλα".Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!!!ΑΝΣΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ!Εγώ θα βρω την καλή κοπέλα και θα κάνω οικογένεια.Και θα χαρίσω τα πάντα στην οικογένειά μου.Δεν θα ζήσω μόνος να αναπολώ τα μοντέλα που έριξα στο κρεβάτι μου.Θα δώσω σε εναν άνθρωπο την αγάπη που μου έδωσαν εμένα οι γονείς μου.Και θα κάνω παιδιά.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΞΙΝΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝΙΛΑ!!!Ωραία και η καριέρα ωραία και τα ταξιδάκια και τα λούσα (που λέει η γιαγιά μου) αλλά η πρόκληση είναι να μεγαλώσεις μια ζωή.ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝΤα φιλιά μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
"Δεν θα ζήσω μόνος να αναπολώ τα μοντέλα που έριξα στο κρεβάτι μου."Εκτός από την αγάπη σου για τα παιδιά μάλλον σε χαρακτηρίζει και η μετριοφροσύνη.
Νομίζω η οικογένεια δεν είναι αυτοσκοπός & προσωπικά θέλω να γίνω μητέρα μόνο όταν θα είμαι πολύ καψούρα με κάποιον. Δε διευκρινίζεις αν είσαι ήδη ερωτευμένος που είναι πολύ σημαντική βάση πιστεύω. Τα παιδιά έρχονται κ φεύγουν, ο σύντροφος που θα διαλέξεις μένει.

Απεργία την Πρωτομαγιά