ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2014 | 02:34

κοντός

Είμαι 25 χρονών έχω 1.66 ύψος αρκετά εμφανίσημος. Ως τωρα έχω κάνει δύο σχέσεις με κοπέλες μόνο. Ο λόγος που δεν ελκυω τις κοπέλες είναι γνωστός για μένα το ύψος (μου το χουν πει σχεδόν όλες οσες μου χαν ριξει ακυρο, οι οποίες κιόλας ήταν όλες κοντύτερες μου ή σχεδόν ίδιο ύψος. Τόσο μα τοσο πολυ κοιτάτε το ύψος οι κοπέλες; Δηλαδη όσοι είμαστε κατω από 1.70 περναμε απαρατηρητοι από μπροστά σας; Αυτά είχα να πω. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
ειμαι 1.58. οι περισσοτεροι ανδρες που εχει προκυψει κατι μεταξυ μας ηταν λιιιιιιιγο πιο ψηλοι απο μενα, μεχρι το 1.70 τοπ. μονο 2 ψηλους ειχα κι αυτο οχι πανω απο 1.85.. οποτε οχι δεν κοιτανε ολοι το υψος αλλα αν εχεις 5 πραγματα πανω σου που ξινιζουν την καθεμια, ε τοτε ναι το ριχνουν και στο υψος. (γιατι ισως δεν μπορουν ας πουμε να πουν κατι αλλο που θα τις εκανε να φανουν βλαμμενες χαχα το υψος ειναι κατι πιο ''ηπιο'' σαν δικαιολογια)
Νομίζω το ύψος το κοιτάζουν οι περισσότερες κοπέλες, προσωπικα, είμαι ψηλή και πάντα οι σχέσεις μου ήταν με ψηλούς, και αυτό νόμιζω ότι συμβαίνει επειδή η γυναίκα θέλει να νιώθει μια ασφάλεια, μια "προστασία", κάτι που έχει να κάνει με τη σωματική διάπλαση, ενώ ένας ανδρας δεν αναζητά απαραίτητα μια κοντύτερη του πιστεύω, επειδή είναι δελεαστικό γι αυτόν να κυκλοφορεί με μια ψηλή, μια "πιο γυναίκα" κατά την άποψη κάποιων. Αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Θα βρεις γυναίκες που συμφωνούν μαζί μου και άλλες που είναι πιο cool και δεν δίνουν σημασία στο ύψος. Όπως και να χει υπάρχουν και κουκλαρες στο ύψος σου η και λιγότερο! Οπότε, με την καλή εμφάνιση που διαθέτεις, μην απογοητεύεσαι!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ