ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2014 | 14:59

Μήπως ειναι ξεφτίλας?

Σχεση 4 χρονια και να σου λεει το αγορι σου "αφου δεν εχεις λεφτα ,παμε σε καφετερια και μην παρεις τιποτα" .Τεσσερα χρονια,εχει κερασει 3-4 φορες και μου το κοπαναει ασταματητα... Τεσσερα χρονια ολα μισα μισα στα εξοδα...Ουτε ενα δωρο ενω εγω του παιρνω και ας το 1/3 των χρηματων που εχει αυτος...Εδω και ενα χρονο εχουμε το αλλο.."Γιατι εκανες τεστ παπ και πληρωσες 50ευρω? , "Γιατι αγορασες ψωμι κ εδωσες 0,60ευρω? , "Γιατι πηρες κραγιον/εισητηριο λεοφορειου/νερο απο το περιπτερο/κουλουρη ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο? "Γιατι αυτα τα λεφτα τα πετας αντι να τα βαζεις στην σχεση μας,να κερασεις κ τιποτα? " Εντωμεταξυ εχω κερασει απειρες φορες,δεν του εχω ζητησει ποτε τιποτα και αντι να ειναι οκ με αυτο με κατηγορει συνεχεια σε οτι κ αν κανω! Δεν θελει να παιρνω τιποτα για εμενα!Το εχει ξεφτιλισει η εμενα μου φαινεται? Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου? Οτι και να πω καταληγουμε στο οτι εγω ειμαι τσιγκουνα.. (οτι να ναι...)Δεν αντεχω αλλη γκρινια ...Αλλη οικονομικη πιεση την ωρα μαλιστα που εκεινος δεν κανει ποτε τιποτα για εμενα...Με εχει σκασει!!! Εχθες που ηταν ο τελευταιος μας τσακωμος ,ποιος ηταν ο λογος?? Οτι ενα μελος της οικονεγειας μου πηγε οδοντριατρο! Γιατι λεει τα 30 ευρω για το σφραγισμα να μην τα ειχα στα χερια μου να πηγαιναμε μια βολτα...Για το ονομα πια..!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
έφυγες....έχεις ήδη φύγει!Τον έχεις χωρίσει από χτες!Α και όταν το κάνεις σε παρακαλώ μπορείς να πας πρώτα σε μία τράπεζα , να σηκώσεις ΟΛΕΣ σου τις καταθέσεις και μετά να του δώσεις 1 σεντ και να του πεις : τόσο αξίζεις;;;;;;;;;;;;Σε παρακαλώ!!!!!!!!Και πες του να τα φτιάξει με ατμ!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ