ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2014 | 23:36

όχι άλλο φεγγάρι

δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο φέτος, έχω να πάω στο χωριό να δω τους γονείς μου δυο μήνες (και με πήραν τηλέφωνο οι κακόμοιροι να με ρωτήσουν πώς είμαι και τους έβαλα τις φωνές η κακούργα λες και μου φταίγανε αυτοί), έχω απομείνει μόνη μου στην πόλη, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω εδώ και μήνες, όλες οι φίλοι/φίλες μου είναι ζευγαρωμένοι και δεν τολμάω να τους πάρω ένα τηλέφωνο μην τους ενοχλήσω, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει πανσέληνο και για άλλη μια φορά δεν έχω κανέναν να τη μοιραστώ μαζί του. Το πόσο ντρέπομαι που τους ζηλεύω δε λέγεται.Ελπίζω και εύχομαι να μην ταυτίζεται κανένας γιατί είναι δύσκολη η βραδιά και νιώθω πολύ μεγάλη μοναξιά αυτή τη στιγμή.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαινω τι περνας. Περασα ολο το καλοκαιρι στην πολη καπακι μετα απο εξεταστικη πηγαινοντας απο δουλεια σε δουλεια και δεν εχω βγαλει μεχρι σημερα ουτε ενα φραγκο. Το αγορι μου δουλευει αλλου και μετα βιας βλεπομασταν ισα ισα. Και τωρα που εκατσε προσληψη, ερχονται ατομα και μου λενε οτι το συγκεκριμενο αφεντικο δεν πληρωνει και χρωσταει σε ολο τον κοσμο. Μαζι με ολα αυτα κραταω και συμπαρασταση στους δικους μου λογω ξαφνικου θανατου. Και ιδου το διλημμα: να αφησω την οικογενεια μου στο πενθος,το αγορι μου αλλου, να χασω και τις τελευταιες μερες του καλοκαιριου και να παω στην αδεια πολη να δουλεψω και ΑΝ πληρωθω ποτε, ή να κατσω στην πολη μου να παρηγορω τους δικους μου που με εχουν αναγκη, να ξεκουραστω και μια στιγμη, να αποφυγω την ξεραιλα λογω ημερων και να δω λιγες μερες το αγορι μου πριν φυγει για στρατο?

Απεργία την Πρωτομαγιά