ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2014 | 21:08

La douleur!

Πως θα ήθελα ρε γμτ να γυρίζω από την δουλειά κ να βρίσκω μια κοπέλα (την κοπέλα μου..) στο σπίτι..να κάναμε έρωτα κ μετά φαϊ κ συζήτηση, ύστερα διάβασμα στον καναπέ ή play station ή βόλτα σε κανα πάρκο ή παραλία κ μετά πίσω στο σπίτι, πάλι σεξ κ μετά ύπνος αν όχι καμιά ταινία..κ την άλλη μέρα πάλι..έρωτας, φαι, βόλτα, έρωτας, φαι... μέχρι να πάθω κύρωση του ήπατος από το πολύ σεξ κ γίνω διαβητικός από το φαϊ, δεν με νοιάζει! Μπούχτισα!..Άντε που είσαι? Διάβαζα μία έρευνα τις προάλλες που έλεγε ότι οι άντρες που βρίζουν κ έχουν άσχημη κ προκλητική συμπεριφορά είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν φίλους κ κοπέλες ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τις γυναίκες (σσ. αν είναι ευγενικές κ καλόβολες γίνεται το ίδιο). Αντίθετα οι παθητικοί κ φρόνιμοι, όπως τους χαρακτήριζε η έρευνα, άντρες συγκέντρωναν ελάχιστους φίλους..Τελικά η κοινωνία μας θέλει όπως όταν ήμασταν γαμέτες..Το σπερματοζωάριο πρέπει να είναι μαχητικό, αθλητικό, δραστήριο κ να κατατροπώσει τα άλλα σπερματοζωάρια προκειμένου να μην πεθάνει κ να κατακτήσει το σταθερό, παθητικό, πλούσιο κ μεγαλύτερο κατά πολύ ωάριο..πάλι έβγαλα την θεωρία της ημέρας..Σσσσσκατα...δεν έχω καμία ελπίδα..είμαι πιο loser από το σπέρμα μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
ελα ρεεε..αισιοδοξια και πανω απ ολα να εισαι ο εαυτο σου!! θα το βρεις αυτο που ψαχνεις εκει που δεν θα το περιμενεις..προς το παρον χαλαρωσε και μην σκεφτεσαι αρνητικα :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ