ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2014 | 15:24

Γνώμες(κυρίως από άντρες)

Είχα πάει για ποτό με 2 φίλες μου. Στο απέναντι τραπέζι ήταν 3 άντρες 27-29, εμείς είμαστε 25. Εγώ και η μια φίλη μου καθίσαμε ακριβώς απέναντι απ'αυτούς, έτσι ήταν οι θέσεις. Ο ένας απ'αυτούς μόλις καθίσαμε γύρισε την καρέκλα του ακριβώς απέναντί μου. Μου έρχινε κλεφτιές ματιές, κατάλαβα ότι τους έλεγε για μένα γιατί και οι άλλοι δυο κοίταζαν μερικές φορές. Εγώ μια χαρά, άνετη, μιλούσα με τις φίλες μου και τον κοιτούσα και εγώ μερικές φορές. Δεν ξέρω τι περίμενε να γίνει ή τι περίμενε να κάνω. Αν ερχόταν να μου μιλήσει δε θα'χα πρόβλημα ούτε θα'μουν αρνητική. Αλλά παιδιά μετά από αρκετή ώρα παίρνει την καρέκλα του επιδειχτηκά και κάθεται πλάτη σε μένα!Οι φίλοι του έμειναν στις θέσεις τους. Δεν ξέρω, μου φάνηκε άσχημο, σαν κάτι να τον ενόχλησε, σαν να'θελε να με εκδικηθεί, δεν ξέρω. Και εκτός αυτού, εντόπισε μια άλλη παρέα κοριτσιών και έκανς πως της κοίταγε και σχολίαζε και οι φίλοι του γύρναγαν σε μένα να δουν τι θα κάνω. Ακούω γνώμες, άντρες είστε πολύ μυστήριοι τελικά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ήρθες και εσύ να ζητήσεις άποψη σε ένα σάιτ όπου η στήλη "Σ' Αναζητώ" είναι γεμάτη "σε είδα στο τραίνο, διάβαζες το τάδε, φόραγες το τάδε (με λεπτομέρειες), και για την τάδε δικαιολογία δεν σου μίλησα. Στείλε μου μήνυμα". Με λίγα λόγια "κώλωσα να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση" και "θέλω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση".Η απλή και πικρή αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών απλώς θα κωλώσουν να πάνε να μιλήσουν σε μια κοπέλα που τους τράβηξε την προσοχή. Είναι πραγματικά τόσο απλό.Δικαιολογίες του τύπου "ε δεν του έδωσες και εσύ κανένα σημάδι" και "είσαι ψωνάρα, ποια νομίζεις ότι είσαι;" υπάρχουν απλά για να δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. Από πότε ένας άντρας χρειάζεται να περιμένει το πράσινο φως και την άδεια για κάθε του κίνηση;Σε προτρέπω για το δικό σου καλό να σταματήσεις να διαβάζεις τις απαντήσεις. Δεν είσαι κομπλεξική αλλά σίγουρα θα καταλήξεις, με αυτά που διαβάζεις. Ο τύπος ξεκάθαρα ενδιαφερόταν, και όπως ξαναείπα κώλωσε να κάνει κίνηση, και βλέποντας ότι δεν την έκανες εσύ (και ούτε θα έπρεπε), πικράθηκε και νευρίασε, επειδή θεώρησε ότι εκτέθηκε κοιτάζοντάς σε επί ώρες. Πιθανότατα θα υπάρξουν πικραμένα σχόλια από κάτω, αλλά δεδομένης της προέλευσής τους, μικρή σημασία έχουν, και αν μη τι άλλο λειτουργούν ως επιβεβαίωση. :)Καλή συνέχεια!
2 πραγματα μπορει να συμβαινειειναι γκευ η δεν πινεικαι λεω δεν πινει γιατι οπως λεει ''δεν υπαρχουν γυναικες ασχημες,υπαρχουν αντρες που δεν πινουν''..
Βρε Εξομολογούμενη, πολύ σημασία δίνεις και πολύ σοβαρά ασχολείσαι με κάποιον, που είναι προφανές ότι πολύ απλά ήθελε να παίξει και να πειραματιστεί παρέα με τους φίλους του. Γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ; Ούτε να σε εκδικηθεί ήθελε (και για ποιό λόγο άλλωστε;;;), ούτε να σε τιμωρήσει ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Και ούτε έκανες κάτι "στραβό" εσύ για να σε τιμωρήσει και καλά. Απέβαλλε τις ενοχές σου με τον εαυτό και ξεκόλλα!
Φοβόταν, ντρεπόταν να έρθει να σου μιλήσει. Οπότε λέει "θα κάνω ό,τι είναι να κάνω εκ του ασφαλούς. Θα την κοιτάω μέχρι να γίνει εκείνη ο "άντρας" της υπόθεσης και να έρθει να μου μιλήσει". Τι κατάφερε τελικά; Εσύ ξενέρωσες και ένιωσες άσχημα, πάντως. Δε νομίζω να είναι αυτό το νόημα αυτών των πραγμάτων...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ