ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2014 | 23:27

Θα τα φτιάχνατε ποτέ....

με έναν ηθοποιό????Και φυσικά δεν εννοώ τον Brat Pitt ή κάποιον που θαυμάζετε ή σας αρέσει, γι αυτό ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα!Εδώ και λίγο καιρό μου αρέσει ένα παιδί και ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του, ο μόνος λόγος που δεν προχωράει είναι αυτό το ''κόλλημα'' που έχω στον εγκέφαλο που δεν με αφήνει να πω το Ναι!Σπουδάζει υποκριτική και έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις αλλά και σε διάφορες ταινίες μικρού μήκους ή πτυχιακές γνωστών του - γενικά του αρέσει και το κυνηγάει με πάθος!Το θέμα είναι πως όταν γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και μου το είπε σκέφτηκα ''οκ, εντάξει'' αλλά μάλλον δεν το είχα συνειδητοποιήσει, γιατί όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, από τις συζητήσεις μας κατάλαβα πως έχει κάνει αρκετές ερωτικές σκηνές με κοπέλες λόγω σεναρίου ( φιλιά, χουφτώματα σε προκαταρκτικό επίπεδο, όχι κάτι τραβηγμένο ) και συνειδητοποίησα που πάω να μπλέξω!!!!Γενικά στις σχέσεις μου αλλά και ως άνθρωπος δεν είμαι ζηλιάρα αλλά βρε παιδιά πως να το αντέξω αυτό????Οταν θα ξέρω πως η δουλειά του ''απαιτεί'' να αγγίζει και να φιλάει την μία και την άλλη και μετά να έρχεται σε μένα?Θα ήσασταν χαλαρές ή εγώ έχω το πρόβλημα τελικά??Ας μου απαντήσουν και άντρες και γυναίκες τι θα έκαναν σε αντίστοιχη περίπτωση, μήπως τελικά το βλέπω εγώ από λάθος οπτική - ουφ δεν ξέρω!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
αν δεν το εγκρινεις δεν θα το κάνεις ποτε φύγε πριν δεθείς. προφανώς κ δεν εχει όλα οσα θες ,δουλεία δεν εχεις δικαιώμα να του αλλαξείς οπότε? το ξερες απο την αρχή. ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Καλά εγώ πάντως που γενικά δε ζηλεύω ποτέ, το βρίσκω εν μέρει λογικό. Ο ηθοποιός αν είναι επαγγελματίας κάνει μια τέτοια σκηνή καθαρά ως μέρος της δουλειάς του και θεωρώ πως δεν υπαρχει κανενας λόγος να ζηλέψεις.Πρακτικά όμως, αν βλέπεις μπροστά σου τον άνθρωπό σου να αγγίζει μια άλλη, καταλαβαίνω πως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.Καλύτερα συζήτα το μαζί του. Πες του όλα αυτά που γράφεις εδώ, να καταλάβει πώς σκέφτεσαι, να το συζητήσετε, να καταλάβεις κι εσύ πώς σκέφτεται. Μπορεί να το δεις πιο χαλαρά. Σίγουρα πάντως δε θα βγάλεις άκρη συζητώντας το με αγνώστους στο ίντερνετ. Το πώς νιώθεις εσύ είναι δικαίωμα σου και προσωπικό σου θέμα!

Απεργία την Πρωτομαγιά