ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2014 | 19:05

Πριν λίγο

έπιασα τον φίλο μου να τον παίζει! Από εκείνη την ώρα δεν του μιλάω, θύμωσα μαζί του, μα πιο πολύ με μένα! 3 ώρες αμίλητοι είμαστε. Γιατί το κάνει αυτό; Δεν τον ικανοποιώ αρκετά εγώ; Με προσέβαλε αυτό.
6
 
 
 
 
σχόλια
εκεινη την ωρα κοπελια μπαινεις το αρπαζεις , του λες " αυτο ειναι δικο μου και μονο εγω θα παιζω" και ξεκιναει το νταβαντουρι. φιλικη συμβουλη απο μια κοπελα
Και αντι να πας να τον βοηθησεις μηπως και συνεχιστει η φαση εφυγες και δεν του μιλαγες.Συγχαρητηρια μολις γλιτωσες τον εαυτο σου απο μερικες μερες σεξ.
το περιεργο ειναι που απορεις τοσο και πρωτη φορα ακους οτι ναι το κανουν ολοι και πρεπει να το κανουν ολοι, ακομα κι αν ειναι σε μια σχεση. προφανως εσυ δεν το κανεις.. ε ειναι καιρος να αρχισεις λοιπον.. ειτε με το να φαντασιώνεσαι αυτόν είτε αλλες καταστάσεις.. το να του κρατας μουτρα δεν εχει κανενα νοημα.. ή θα εμπαινες και συ στο παιχνιδι ή ας του κανες μια προστυχη εκφραση και να τον αφηνες μονο του..κοιτα λιγο μπας και εξελιχτειτε σε αυτο το θεμα, γιατι θα τον ξαναπιασεις στανταρ να το κανει και δεν πρεπει και να αισθανεται ασχημα γι'αυτο..
κάποια είχε ξεχάσει την πρωινή πίπα της και ιδού τα αποτελέσματα! Εγώ πια τον παίζω μπροστά στην γυναίκα μου αλλά ακόμα μου αρνείται την πίπα! μήπως δεν πιάνει το υπονοούμενο?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ