ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2014 | 16:45

Εξομολογούμαι

Ότι όταν ο Mikeius ανεβάζει βίδεο που κράζει τους "φιλόζωους" (δεν υπάρχει ο όρος ρε ηλίθιε, δεν είναι χόμπι)θέλω να τον δέσω σαν τον Alex DeLarge, και να τον βάλω να βλέπει όοοοοοοολη τη μέρα ότι αρχείο υπάρχει με βασανισμό ζώων, earthlings κλπ. όλη τη μέρα επί ένα μπορεί και δυο μήνες, κι εγώ δίπλα να του βάζω σταγόνες στα μάτια.
3
 
 
 
 
σχόλια
εντελως γελοιο επιχειρημα. πρεπει ντε και καλα να χεστηκαμε για τους αμαχους και να κλαιμε για το σκυλο? γενικα το να πιστευουμε στο υπερτατο αγαθο- τη ζωη και να στεναχωριομαστε οταν αυτη χανεται στα χερια ηλιθιων δεν παιζει? οχι δεν θα παμε ειρηνευτικη βοηθεια στο ιρακ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθησουμε εδω οποιον και οπως μπορουμε διποδο ή τετραποδο και να σκεφτομαστε εκεινο το παλιοβιντεο με τους σκοτωμους για μερες!
Δεν κράζει τους φιλόζωους, κράζει τους δήθεν.Επίσης... "δεν υπάρχει ο όρος ρε ηλίθιε, δεν είναι χόμπι". Με την ίδια λογική δεν υπάρχει και ο όρος "φιλάργυρος", "φιλάνθρωπος", "φιλεύσπλαχνος" κτλ.
Άκυρο, βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Μετά τις τόσες αρνητικές πήγα να το ξανατσεκάρω και όντως ο Mikeius είναι απαράδεκτος. Είναι απ'αυτούς τους "δεν πειράζει να σκοτώνονται ζώα, πάνω απ'όλα ο άνθρωπος", κρίμα και τον πήγαινα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ