Και ο Τσίπρας αποκαλεί τους αστυνομικούς "οπλισμένους μπάτσους"


Watch Synenteuksh me ton Aleksh Tsipra in News  |  View More Free Videos Online at Veoh.com
9

Λίγο πριν την μία ώρα, συνέντευξη του 2008.

"Μετά τον κ. Βούτση, που αποκάλεσε "μπάτσους" τους Έλληνες αστυνομικούς, ήρθε και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης να "διευκρινίσει" ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ... Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποδοκιμάσει τα στελέχη του, μια που και ο ίδιος θεωρεί τους αστυνομικούς "μπάτσους"!", σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο ακροδεξιός Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Μπενι Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Η ανακοίνωση του Μπένι Γκαντς έρχεται μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση, κατά την οποία οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ και η Σιν Μπετ διέσωσαν τέσσερις ομήρους στη Νουσεϊράτ στη Γάζα
NEWSROOM
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της ΝΔ»

Πολιτική / Νίκος Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της ΝΔ»

«Δεν μας έφτανε ο κ. Μητσοτάκης , τώρα μας προέκυψε και δεύτερος. Ο κ. Κασσελάκης, που είχε το θράσος να έρθει στο Ηράκλειο και να μας κάνει μαθήματα ιστορίας για τον Ανδρέα Παπανδρέου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
πωπωπωπωτωρα τα ποσοστα του συριζα στους ΜΠΑΤΣΟΥΣ (υπαρχουν και καποιοι λιγοι αστυνομικοι)θα πεσουν απο 2% σε 1,5%και της ναζιστικης συμμοριας θα ανεβουν απο 30% σε 35%*στα ειδικα εκλογικα τμηματα των ματ η συμμορια χτυπησε 47% και στους "Δ" 30%.
Εάν δεν θέλουνε να τους αποκαλούμε μπάτσους, οπως τους αποκαλώ εγώ και όπως τους αποκαλούσε η μάνα μου, ας τους αποκαλούμε μπασκίνες όπως τους αποκαλούσε η γιαγιά μου.Να ακολουθούμε τας εθνικάς μας παραδόσεις!
Σιγά τ' αυγά. Το 60% με 70% έτσι τους αποκαλεί. Κάθε μέρα που περνάει ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχω εμπειρία σαν αυτή του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Με κάμερα και παλι την σκαπουλάρισαν τα όργανα της τάξεως. Εάν δεν υπήρχε κάμερα ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε τραβήξει ο Κύπριος.... Δεν τους έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη για οτιδήποτε...
Επιτέλους γιατί κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας? Γιατί αυτή η ανάγκη απο κάποιους οπαδούς του σύριζα να εξωραίσουν τις δηλώσεις είτε των βουλευτών είτε του αρχηγού τους? Οι άνθρωποι δε θέλουν να υπάρχει αστυνομία με τη μορφή που υπάρχει σε όλα τα πολιτισμένα δημοκρατικά κράτη. Για αυτούς η αστυνομία δεν είναι παρά ένας κατασταλτικός μηχανισμός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα, όχι των πολιτών αλλά του "κακού" κράτους. Ξεχνάει κανείς τις δηλώσεις του άλλου φωστήρα του Στρατούλη, μετά την απόπειρα απόδρασης Βλαστού που σε τηλεοπτική εκπομπή, που είπε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί το πλαίσιο χρήσης του οπλισμού απο τους σωφρονιστικούς φύλακες γιατί λέει έκαναν υπερβολική χρήση του οπλισμού τους! Και εννοούσε τους φύλακες που είχε γαζώσει συνεργάτης του Βλαστού απ το ελικόπτερο διαφυγής!Υπάρχουν άπειρα κέιμενα, ακαδημαικού, δοκιμιακού, φιλοσοφικού χαρακτήρα που αναφέρονται στην έννοια της αστυνόμευσης σε μια δημοκρατική κοινωνία. Τα περισσότερα έχουν έναν εντελώς θεωρητικό και πολλά εναν ουτοπικό χαρακτήρα για να γίνεται συζήτηση μεταξύ τύρου και αχλαδίου ή για να τσακώνονται οι 1ετείς φοιτητές που ακόμα ψάχνονται και καλά κάνουν. Επι του πρακτέου, δημοκρατική, ασφαλής και ελεύθερη κοινωνία χωρίς αστυνομία, προφανώς οπλισμένη, δε μπορεί να υπάρξει.
Οταν εισαι βουλευτης η αρχηγος κομματος,πρεπει να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου απεναντι σε εργαζομενους οι οποιοι, πολλοι απο αυτους,δινουν και τη ζωη τους για να κυκλοφορεις ανετα αγαπητε αλεξη η αγαπητε βουτση.Τα χειροτερα ομως που δηλωνουν,ειναι τα περι αφοπλισμου της αστυνομιας..Δηλαδη θα κυνηγανε τους κλεφτες και τους τρομοκρατες και θα τους συλλαμβανουν με τα λογια( "ελα ρε φιλε,κατσε να τα βρουμε")
<<Τα χειροτερα ομως που δηλωνουν,ειναι τα περι αφοπλισμου της αστυνομιας...>> Σε λίγο καιρό που θα γίνει Πρωθυπουργός ο "Μάνταμ Μέρκελ" έχουνε να φάνε Συριζαί'ι'κο ΜΑΤόξυλο, οι αριστερές συνιστώσες που θα βάζουνε και στις τσέπες τους...!!!