Update: Στη φυλακή ο 25χρονος για το θάνατο της φίλης του στη Ν. Μάκρη

Update: Στη φυλακή ο 25χρονος για το θάνατο της φίλης του στη Ν. Μάκρη Facebook Twitter
5

Update: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της 23χρονης φίλης του στη Νέα Μάκρη, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν από τις δικαιολογίες του για ατύχημα σε ερωτικό καβγαδάκι και διέταξαν την προφυλάκιση του.


Προηγούμενη ανάρτηση:

Σε ατύχημα πάνω σε ερωτικό καβγαδάκι αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες,  το θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλιάχα ο 25χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον ανακριτή και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Ο  25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.

Όλα έγιναν στις 8 Απριλίου, όταν μετά από διασκέδαση το ζευγάρι τσακώθηκε και η 23χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο. Εκείνος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια ενώ σε ένα από τα χτυπήματα η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα και έμεινε αναίσθητη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είχε εμπλακεί στην στην αιματηρή επίθεση τον Ιούνιο, πριν από τις εκλογές, εναντίον δημοτικού συμβούλου στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Και για αυτή την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Κρίμα για την κοπέλα,Δικαιοσύνη πρέπει να αποδωθεί για την μνήμη της κοπέλας και εκείνος ελπίζω να βρεί τον εαυτό του.Μου είναι πολύ λυπηρο..τόση βία..
Ερωτικό καβγαδάκι;;;;;; Του εύχομαι να έχει κι’ άλλα μέσα στη φυλακή (είναι και μόνο 25… τέλεια)……. Εκεί να δούμε πόσο μάγκας είναι. (Να δει την ταινία “American history X” με τον Eduard Norton).Στα σοβαρά τώρα, Ελπίζω οι Δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για τη μνήμη της κοπέλας.
Τσίπα δεν έχουν πάνω τους με τις ζαρντινιέρες και τους προφυλακτήρες... Ξεφτυλισμένος αυτός που δεν παραδέχεται πως σκότωσε, δεν υπάρχει ντροπή σε μερικούς ανθρώπους...