Η συμπαρουσιάστρια της Πρωινής Ενημέρωσης διαμαρτύρεται για το κόψιμο της εκπομπής

Η συμπαρουσιάστρια της Πρωινής Ενημέρωσης διαμαρτύρεται για το κόψιμο της εκπομπής Facebook Twitter
13

Σε καταγγελίες για άνωθεν παρεμβάσεις και για τον τρόπο που κόπηκε η εκπομπή που συμπαρουσίαζε μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη, προχωρά με επιστολή της η Μαριλένα Κατσίμη. Η δημοσιογράφος έστειλε την επιστολή στους συναδέλφους της  ΕΡΤ που θα παραχωρήσουν σήμερα συνέντευξη Τύπου (εκείνη δεν θα μπορέσει να είναι εκεί λόγω υγείας) και την ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook. Στην επιστολή της η κ.Κατσίμη λέει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όλοι γνωρίζετε το απότομο κόψιμο της εκπομπής με αφορμή τα όσα είπαμε για την υπόθεση με τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ, που ανέδειξε η εφημερίδα Guardian.

Η άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ αλλά και των ιδιωτικών μέσων όπως και ο διεθνής αντίκτυπος, σε συνδυασμό με την αντίδραση των τηλεθεατών αλλά και όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου πλην της ΝΔ – από αυτήν την κατηγορία φυσικά εξέχει η Χρυσή Αυγή - είχε ως αποτέλεσμα να ανακληθεί η απόφαση και να επιστρέψουμε.

Όμως πλέον ήταν σαφές ότι η εκπομπή μας είχε ημερομηνία λήξεως. Έτσι όταν έληξαν οι συμβάσεις κι ενώ σε όλες τις εκπομπές έμεινε ο παρουσιαστής που έχει σύμβαση αορίστου χρόνου, εγώ έμεινα εκτός. Κόπηκα.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας έκοψαν από την αρχή της σεζόν αφού το είχαν αποφασίσει κι έπρεπε να φτάσει το τέλος και με τόσα τεχνάσματα για να απαλλαγούν από μας. Μια 2ωρη εκπομπή 6-8 το πρωί ήταν άραγε τόσο ανατρεπτική, που δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν ούτε ως άλλοθι για τον πλουραλισμό της ενημέρωσης; »

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Εμένα ο Κώστας Αρβανίτης μου άρεσε, όπως και η Μαριλένα Κατσίμη (και ως παρουσία..). Συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο. Κρίμα που τους κόψανε. Κρίμα που επικρατούν τέτοιες νοοτροπίες στη δημόσια τηλεόραση. Λυπάμαι κυρίως για την αντικατάστασή τους και την επικράτηση ηλίθιων και ανούσιων ενημερωτικών τάχα εκπομπών που πολλοί τηλεθεατές παρακολουθούν σε κατάσταση πλήρους "νιρβάνας".
Λήδα, μάθε να διαβάζεις πριν φανατισμένα ορμήξεις - ο χαρακτηρισμός "δικηγόρος" απευθύνεται στα λεγόμενα σου περί ευθύνης Αρβανίτη (αυτό είναι ΑΠΟΨΗ σου και δεν τεκμηριώνεται για να αποδειχθεί η ακρίβεια ή η ανακρίβειά της). Αντιθέτως, σωστά επισημαίνεις ότι δεν είναι μητριά της η Στάη (γιατί αυτός ο ισχυρισμός είναι άμεσα ελέγξιμος για το αν ισχύει ή δεν ισχύει)
Την πήρε στον λαιμό του ο συμβασιούχος Αρβανίτης που νόμιζε ότι επειδή πολέμησε με κάθε τρόπο την κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τη δημόσια τηλεόραση και έκανε τη συριζαίηκη προπαγάνδα του ελεύθερα χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας Πηγή: www.lifo.grναι οκ. καταλαβαμε Μαργαριτα μου!
Ωραία επιχειρήματα βρίσκεις Αλέξη μου όταν στριμώχνεσαι. Επί της ουσίας βέβαια, ως συνήθως, δεν βγάζεις κουβέντα.Πού είναι η αντίρρησή σου; στη συριζαίηκη προπαγάνδα του Αρβανίτη ή στον πόλεμο που έκανε τότε; Όποιος παρακολουθούσε την εκπομπή, έβλεπε, άκουγε και καταλάβαινε. Εκτός αν ήταν τυφλωμένος από φανατισμό.
Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει κάνει πρόταση εργασίας στην Κατσίμη. Σε αντίθεση με τόσους που εχουν επιστρατεύσει για προπαγάνδα, αυτή τουλάχιστον θα ήταν συμπαθητική.
Η Μαριλένα Κατσίμη ήταν αξιοπρεπέστατη και πολύ σοβαρή παρουσιάστρια. Την πήρε στον λαιμό του ο συμβασιούχος Αρβανίτης που νόμιζε ότι επειδή πολέμησε με κάθε τρόπο την κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τη δημόσια τηλεόραση και έκανε τη συριζαίηκη προπαγάνδα του ελεύθερα χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας, θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και με το δεξιό μπουλούκι που πήγε στην ΕΡΤ.Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν; Τώρα έχουν να κάνουν με τον Αιμίλιο και Σια. Τι περίμεναν, ότι θα τους άφηναν ανενόχλητους να βγάζουν σε ωριαίες συνεντεύξεις τους γνωστούς αγνούς συνδικαλιστές της ΕΡΤ να κάνουν την προπαγάνδα τους και να μιλάνε για τα κεκτημένα τους;Ας πρόσεχαν.Και καλά, ο Αρβανίτης δεν χάθηκε, επιβραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του από τον Τσίπρα.Για την Μαριλένα Κατσίμη όμως, μόνιμη υπάλληλο της δημόσιας τηλεόρασης,είναι άδικο να βρίσκεται "στο ψυγείο", την ώρα που δίνονται "αξιοκρατικά" εκπομπές σε ουρανοκατέβατες κοπελίτσες με μηδενικά προσόντα, που έχουν την τύχη να είναι κόρες πρώην υπουργών της Ν.Δ.Η ειρωνεία είναι ότι αν δεν είχαν πολεμήσει τόσο πολύ τον Μόσιαλο και τις αλλαγές που ήθελε να κάνει,μάλλον θα είχαν ακόμα την εκπομπή τους.
ημίθεε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όταν υπάρχει αντίλογος σε ανακρίβειες δεν είναι θέμα δικηγόρου. Δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα, τη γνώμη μου λέω, αν έχεις εσύ αντίρρηση, πες την άποψή σου και άσε τις εξυπνάδες.
Α, πολύ ωραία... Συμπέρασμα 1: Το ΠΑΣΟΚ τους έκανε "χάρη" που τους "ανεχόταν" ενώ η ΝΔ απλά έδειξε το παρακμιακό προσωπο των κομματόσκυλων της Συγγρού. Συμπέρασμα 2: Εάν ήταν καλά παιδάκια με το ΠΑΣΟΚ και προφανώς καλά παιδάκια με τη ΝΔ τώρα θα την είχαν την θεση τους επι τρικομματικηςΔεν ξέρω αν δεν το έχετε καταλάβει, αλλά το θέμα μας δεν είναι αν ο Μόσιαλος είναι καλύτερος από τον Κεδίκογλου ή το Μουρούτη. Πως γίνεται σ' αυτήν την καραμπινάτη περίπτωση λαμογιάς της τρικομματικής να επιβραβεύεται το... ΠΑΣΟΚ, είναι κάτι που θα το γράψει η ιστορία των σχολειων της Lifo...